Εκόντεψε κοπέλια (ενδημικό 2014-15) Όλοι οι κρουσμένοι εδω

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Re: Εκόντεψε κοπέλια (ενδημικό 2014-15) Όλοι οι κρουσμένοι ε

Δημοσίευση από Koutsofteros »

MARIOSE έγραψε:Κοπέλια δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να βρέχει!

Όποτε θέλει ας βρέξει! Όσον αφορά τις 2/11 είτε βρέχει είτε κάμνει καταιγίδες εγώ θα είμαι εκεί και θα το απολαύσω το ίδιο καλά να μεν σας πω και καλύτερα ακόμα! 8-)
Τα νερά εν με ενοχλούν.. έννεν δυνατόν να βρέχει ούλλη μέρα. Κάποτε εννα σταματά, και εννα σου δώκει την ευκαιρία άμαν ξέρεις που να τα έβρεις...
Ο χάρος μου εν ο αέρας!! 1000 φορές να βρέχει παρά να φυσά...
1ον εν τα ακούεις που σηκώνουνται, τζαι 2ο παίρνει τα ο αέρας τζαι ώσπου να επωμίσεις εν στο μίλι, με πορείες παραπέμπουν σε αεροπλάνα επιδείξεων.... :( :evil:
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Ε πετε μας σιουρα να ξερουμεν να παρουμεν τα καλαμια μαζι μας ;)
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

Μιας και πηρα τη αδεια απο το φιλο τασο ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους κατα τη αποψη μου για προγνωση καιρου θα ανοιξω ενα θεμα δελτιο καιρου και θα το ανανεωνω οποτε μπορω..για οσους ενδιαφεροντε
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Όχι φίλε Αλέξη δεν νομίζω να είναι στην Κύπρο.

Γιατί εσένα έτυχε σου καμιά φορά να δεις να κυνηγούν με έτσι πολλούς σκύλλους?? Ήντα εν τίποτε πελλοί??
Αφού θα τους γράψει η θήρα!

ποια????
Φίλε νομίζω εν μια κυβερνητική υπηρεσία για το κυνήγι. Έτυχε μου 2-3 φορές στα 40 χρόνια που γυρίζω μες τα βουνά να τους δω και μάλιστα την 1 εζητήσαν μου άδεια κυνηγίου :o
Άκουσα ότι γράφουν τους ούλλους, εν χαρίζονται σε κανένα :shock: ...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε: Άκουσα ότι γράφουν τους ούλλους, εν χαρίζονται σε κανένα :shock: ...
Εικόνα
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

stelios25 έγραψε:Μιας και πηρα τη αδεια απο το φιλο τασο ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους κατα τη αποψη μου για προγνωση καιρου θα ανοιξω ενα θεμα δελτιο καιρου και θα το ανανεωνω οποτε μπορω..για οσους ενδιαφεροντε

ανοιξε αλλα προσεχε τι γραφεις να μεν μας πεις εννα βρεχει μινετε εσσο και την αλλη μερα να μεν καμι σταγονα εννα σε βουρο μες τα βουνα :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

ANTROS BREDA έγραψε:
stelios25 έγραψε:Μιας και πηρα τη αδεια απο το φιλο τασο ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους κατα τη αποψη μου για προγνωση καιρου θα ανοιξω ενα θεμα δελτιο καιρου και θα το ανανεωνω οποτε μπορω..για οσους ενδιαφεροντε

ανοιξε αλλα προσεχε τι γραφεις να μεν μας πεις εννα βρεχει μινετε εσσο και την αλλη μερα να μεν καμι σταγονα εννα σε βουρο μες τα βουνα :lol: :lol: :lol:
Γιατί αν μας πει οτι εννα βρέχει εννα μείνουμεν έσσο :? :? Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργα :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

μπορει να πει οτι ενα βρεχει για να γλειτοση αλλα εννα του κοτσαρο το κρεβατη πας το αυτοκινητο και να τον τραβο
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

ANTROS BREDA έγραψε:μπορει να πει οτι ενα βρεχει για να γλειτοση αλλα εννα του κοτσαρο το κρεβατη πας το αυτοκινητο και να τον τραβο

Εν θα με βουρας κιριε αντρο γιατι εναρτης να με πιαης να παμε μαζι κυνηγι με το hoover... . Καιο καιρος ενεχη κανενα που υπολογιζη μια φτομαδα πιο πριν αλα στες 2-3 μερες εν φυσικκ..παντος οποτε πιενουμε μαζι εναχη ανομβρια να το ξερης για να πιανουμε μαλαη:)))
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

μακαρι φιλε μου να εχει θυραμα και μαλαες εννα εχει πολλες μεν εχεις ενοια τιποτε! αλλα θελω πολλα να σε ακουσο να λαλει του σκυλου μου μπραβο ΝΟΕΛ(κασεκε) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”