ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΕΞΗΝΤΑ ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!

Δημοσίευση από Anthimos »

'petros' έγραψε:
axerkwtis έγραψε:εν εμεινασιν πολλες ελλιαναν τελια
τζιαι εφιε μας ο λαος κατω που τα σχιελλια..
Ανθιμε μου εταραξες μας με τες φωτος αλλα εξεχασες να βαλεις το πιο σημαντικο..φωτογραφιες καλλικωματος κεινες που δεν ξεχνιουνται οσος καιρος και να περασει..εσεις με ετσι φωτο ηταν να τζιμαστουν???
φιλε στη δευτερη φωτο πανω δεξια τι ειναι??

Ως γεγονος ?? Μοιαζει λιον με οχταποδι που εφκαλεν την κκελουα του να τσιακκαρει... :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

'petros' έγραψε:Για να μεν καλλικωνεται συχνα :lol: :lol:
Πέτρο μου, επέτρεψε μου να διαφωνήσω με την πρώτη φωτοφραφία και τον κόκκινο κύκλο.
Η γωνία που τρέχει ο λαγός και φεύγει εν σχέσει με τον φωτογράφο που βγάζει την φωτογραφία δεν επιτρέπει τέτοια βολή. Η βολή θα περάσει από πάνω από τον λαγό και ο λαγός θα προχωρήσει λοξός δεξιά με αποτέλεσμα την αστοχία ή την πιθανή ευστοχία στο πίσω μέρος της ράχης του λαγού.

Η σωστή σκόπευση κατά εμένα είναι στο κίτρινο σημείο που έχω προσθέση στην φωτογραφία.
Target.JPG
[/img]
Σ. Μακρής
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

virtualgreek έγραψε:
'petros' έγραψε:Για να μεν καλλικωνεται συχνα :lol: :lol:
Πέτρο μου, επέτρεψε μου να διαφωνήσω με την πρώτη φωτοφραφία και τον κόκκινο κύκλο.
Η γωνία που τρέχει ο λαγός και φεύγει εν σχέσει με τον φωτογράφο που βγάζει την φωτογραφία δεν επιτρέπει τέτοια βολή. Η βολή θα περάσει από πάνω από τον λαγό και ο λαγός θα προχωρήσει λοξός δεξιά με αποτέλεσμα την αστοχία ή την πιθανή ευστοχία στο πίσω μέρος της ράχης του λαγού.

Η σωστή σκόπευση κατά εμένα είναι στο κίτρινο σημείο που έχω προσθέση στην φωτογραφία.
Target.JPG
[/img]
Σ. Μακρής
Σωστος ο Σαββας εαν ειμαστε στη θεση του φωτογραφου
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

να σας ρωτήσω κάτι φίλοι/συνάδελφοι:
οταν μου φκάλουν λαόν οι σιήλοι μου πραγματικά θολώνει ο νους μου...ΤΙ ΕΝΝΟΩ τσιε χαρακτηριστικά πέρσυ έπεξα λαόν στον δορυφορικόν χωρίς να θυμούμαι ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ , που τον είδα τσιε πως σημάδεψα........
εφκάλαν τον μέσα στις σπαλαθκιές τσιε αντίναξα του την σε ένα καθαροτόπιν ½ μέτρον......
θα με πείτε ασσιελάρην αλλά ακαλλίκωσα τσιε φερμαριστόν λαόν στον Μαχαιρά ομπρός μου .... είδα τον τσιε χαμέ θέμας.....
ΓΙΑΤΙ ;;;;;
:lol: :lol: :lol:
Δεν είναι αστείο, ρωτώ σας εσάς που πέζετε πολλούς λαους αν σας τυγχαίνει
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

φίλε αυτό συμβαίνει σε πολλούς φίλους λαγοκυνηγούς. Έχω φίλο μου βγάζει και πυροβολεί 20+ λαγούς τον χρόνο και πιάνει 1-2/. Τον πήρα σκοπευτήριο πολλά καλός αλά άμμα τον δεί θολώνει ο νούς του απο το πολύ το πάθος. :D Έδωσε του μια συμβουλή ένας παλιός κυνηγός και τελευταία παίζει 5-6 απο ότι φαίνεται δουλεύκει. Είπεν του άμμα δεί το λαό πρίν να σηκώσει το όπλο να του λαλει ' Μα πού πάεις ρε βλάγκαρε???' και μετά να τον πυροβολεί.
Προσέχουμε...για να έχουμε
sportsman
Full Member

φίλε σε ευχαριστώ.
Ο παπάς μου, μεγάλος λαγοκυνηγός πραγματικά και όχι σαν εμένα τον καλλικά, μου είπε:
μόλις πεταχτεί ο λαός να του βάζω την φωνή για να ισσιώννει, ψέματα ή αλήθεια, για να φέφκει η πίεση που πάνω μου τσιε να θωρώ τα αυκιά του που παν πριν πέξω......
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΞΕΧΑΝΩ ΤΑ ΟΥΛΛΑ
..θωλώνει ο νους μου οπως του Αίαντα.....χεχεεχε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε μου τούτο που λές συμβαίνει συμβαίνει σε πάρα πολλούς και ειδικά σε αυτούς που κυνηγούν κοντά στους σκύλους. Το πρόβλημα νομίζω όπως είπε και κάποιος πιο πρίν είναι το υπερβολικό πάθος σε συνδιασμό με τον ελάχιστο χρόνο που έχεις ή τουλάχιστο που νομίζεις οτι έχεις όταν είσαι κοντά στα σκυλιά. Η λύση είναι να βρείς κάποιο τρόπο να αποβάλεις το άγχος και να μήν βιαστείς πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο. Ένας γνωστός μου έβαλε τον ο παπάς του να μετρά ως το 5 αλλά πάλε έκαμνε ψέμα και έβαλε τον να αφήνει το όπλο κάτω και να το ξαναπιάνει για να τον βλέπει οτι το έκαμε. Μετά απο δέκα χρόνια εκατάφερε τουλάχιστο να μοιράζει τα καλλίτζια με τους λαούς.
Εννα ακούσεις πολλά για τούτο το θέμα. Το μυστικό είναι ψυχραιμία και συγκέντρωση. Έυκολο να το λές, πολλά δυσκολο στην πράξη.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

ρε παιθκιά εγώ όσους λαγούς έφκαλα τα αφτιά τους εν κάτω πεσμένα και χάνω τον στόχο :lol:
I believe half of what I see and nothing of what I hear
sportsman
Full Member

ευχαριστώ τσιε τους δύο σας.
φίλε Franchi τα καλλίτζια στους λαούς δεν τα ξεχάνω ΠΟΤΕ :D

έτυχεν σου να κατεβάζει τσιε να ανεβάζει ο λαός έναν έναν τα αυτιά του όπως έφευκεν......
σαν να τσιε εκα....ζεν σε;;;
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΑΤΑΝΑΕΣ οι λαοι δαμέσα
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Anthimos έγραψε:
'petros' έγραψε:
axerkwtis έγραψε:εν εμεινασιν πολλες ελλιαναν τελια
τζιαι εφιε μας ο λαος κατω που τα σχιελλια..
Ανθιμε μου εταραξες μας με τες φωτος αλλα εξεχασες να βαλεις το πιο σημαντικο..φωτογραφιες καλλικωματος κεινες που δεν ξεχνιουνται οσος καιρος και να περασει..εσεις με ετσι φωτο ηταν να τζιμαστουν???
φιλε στη δευτερη φωτο πανω δεξια τι ειναι??

Ως γεγονος ?? Μοιαζει λιον με οχταποδι που εφκαλεν την κκελουα του να τσιακκαρει... :lol:
ανθιμε μου η τελευταια φωτο που εβαλες εν ουλλα τα λεφτα ρε φιλε!!!τουτη μαλιστα! για την φωτο εν το ποδι της μεγαλης μου ρε φιλε το πισινο κεινο που φαινεται
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”