εχασα ενα λαο που τζινους που ενχανουνται , μια στα 5 μετρα τζαι μια στα 2 μετρα ετουμανιασε ο τοπος σκονη αλλα ο λαος επηενε ακομα, ευτιχος επαιξετον ο παρεας. που το χασε χασε λαους συνιθησα

nicolas theocharous έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΚΡΕΜΑΣΕ 21 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΛΑΛΩ ΕΚΡΕΜΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΠΕΞΑ 7 ΗΒΡΑ 5
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΑΡΕΑ 17 ΕΓΩ ΕΠΕΞΑ ΠΑΛΕ 7 ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΒΝ ΦΟΡΑ ΗΒΡΑ ΤΑ 6.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΠΙΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΓΜΤ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΟΥΛΛΑ ΕΝ ΠΕΛΛΑΡΕΣ![]()
![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΚΥΠΡΕΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΜΟΥ ΠΑΛΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΓΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΩΡ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΚΑΜΑΝ ΚΑΙ ΕΦΚΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.
νε φιλε μου περνα μου να γραφω ετσι πολλα αμαν φκεννουν οι αλλοι και λαλουν ετσι πραματα. εν ξερω αν και εσυ λαλεις εν γιε πειραξιμο που το καμνεις η αν ειρωνευκεσε ελπιζω να εν το πρωτο.sotiris!129 έγραψε:ακου να δεις επιδη εν να ισε στο κρεβατι του πονου και να βαρκεσε ουλοι μερα, και αφου σου περνα να γραφεις ετσι πολλα εχω μια εκθεση στα αγγλικα του πανεπιστημιου 500 λεξεις...καμις μου την? ζε να σου δοκο οτι παιξω ζε εν παιξω εν με χαλα!