Α ναι..τωρα τιν ειδα,νασε καλαπανικος έγραψε:φιλε μου ειναι μεσα στη μεση της φωτο με τις τρχηλες εμαθησα τεςOmonoia99 έγραψε:Ωραιος ο Πανικκος,ρε φιλε μπορεις σε παρακαλω αν γινεται να βαλεις την τρυγονα μονη τις σε φωτογραφια να τιν δω?ενε ξαναειδα να σας πω τιν αληθκειαπανικος έγραψε:καλα πηγαμε σημερα κτυπησα 28 τραχηλες και 1 τρυγονα χθες ομως κτυπησα 10 τζικλεσ μιλουμε οτι ειχε πολλα πουλια αλλα σημερα χαθηκαν μονο πρωινες ειχε .ακομα κατι μεχρι τις 9-00 σημερα κρατουσα 6 τραχηλες μεχρι τις 10΄.15 εβγαλε πουλια και για 1ωρα εκαμα πολεμο
φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
Omonoia99
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
682
- Full Member
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
miky55
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ CHRISTOSTH ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
canis
- Full Member
Μπράβο! πολλά ωραίο ζευκαρούι!!!
από τα λίγα θηράματα που ακόμα να καρπωθώ...
από τα λίγα θηράματα που ακόμα να καρπωθώ...
-
MONO AU-79
- Full Member
Φιλε μου το πουλι πανω αριστερα ειναι σειγουρα μαυροπουλος τα αλλα 2 αριστερα τα μαυρα με της ασπρεσ κουκιδες στην κυλια δεν ειναι μαυριπουλοι κατι αλλο ειναι. Οσο για τουσ μαυροπουλους ειναι ολο μηλα και ειναι πολλυ καλο το φαγητο τουςπανικος έγραψε:ειναι μαυροπουλλοι ενομιζα το πρωι οτι εν τζικλες ερχοταν νεκατομενοι με τις τζικλες.MONO AU-79 έγραψε:Ρε Πανικο τα πουλιά τα μαύρα με της άσπρες της τελείες πας την κύλια τι είναι?
πολλοι δεν του τρωνε αλλα ο πατερας μου τρωη τους εν ποιριζη τιποτε
- nik
- Full Member
Δεν είναι Μαυρόπουλοι . Είναι Μαυροπούλια όπως τα λέμε εδώ ή κοινός ΨαρόνιαMONO AU-79 έγραψε:Φιλε μου το πουλι πανω αριστερα ειναι σειγουρα μαυροπουλος τα αλλα 2 αριστερα τα μαυρα με της ασπρεσ κουκιδες στην κυλια δεν ειναι μαυριπουλοι κατι αλλο ειναι. Οσο για τουσ μαυροπουλους ειναι ολο μηλα και ειναι πολλυ καλο το φαγητο τουςπανικος έγραψε:ειναι μαυροπουλλοι ενομιζα το πρωι οτι εν τζικλες ερχοταν νεκατομενοι με τις τζικλες.MONO AU-79 έγραψε:Ρε Πανικο τα πουλιά τα μαύρα με της άσπρες της τελείες πας την κύλια τι είναι?
http://birdplanet.gr/index.php?option=c ... &Itemid=29
- virtualgreek
- Moderator
Στην Ελλάδα είναι γνωστά ως Ψαρόνια. Στην Κύπρο είναι επίσης γνωστά ώς Λαζούρκα. Δεν συνηθίζεται να τρώγωντε διότι πολλές φορές τρώνε μέσα από κόπρανα ζώων σε φάρμες.MONO AU-79 έγραψε:Φιλε μου το πουλι πανω αριστερα ειναι σειγουρα μαυροπουλος τα αλλα 2 αριστερα τα μαυρα με της ασπρεσ κουκιδες στην κυλια δεν ειναι μαυριπουλοι κατι αλλο ειναι. Οσο για τουσ μαυροπουλους ειναι ολο μηλα και ειναι πολλυ καλο το φαγητο τουςπανικος έγραψε:ειναι μαυροπουλλοι ενομιζα το πρωι οτι εν τζικλες ερχοταν νεκατομενοι με τις τζικλες.MONO AU-79 έγραψε:Ρε Πανικο τα πουλιά τα μαύρα με της άσπρες της τελείες πας την κύλια τι είναι?
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- HarrisAce
- Full Member
είναι μαυροπούλια.ανήκουν στην οικογένεια των κορακοιδώνMONO AU-79 έγραψε:Ρε Πανικο τα πουλιά τα μαύρα με της άσπρες της τελείες πας την κύλια τι είναι?
- Phinix
Εγώ ξέρω τα σαν μαυρόπουλους, έπιασα και ένα περασμένη Κυριακή.
Συνήθως εν μεγάλες κοπές μαζί, άλλα και γω ξέρω ότι εν τρώντε
Συνήθως εν μεγάλες κοπές μαζί, άλλα και γω ξέρω ότι εν τρώντε
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- Breda Pegaso
Και γω 1 φραγκολινα το μοναδικο θηραμα που ηβρα σημερα αλλα αξιζε τον κοπο η φερμα και η επαναφορα!
Επηα για λαο το πρωι αλλα ΔΕΝ...
Επηα για λαο το πρωι αλλα ΔΕΝ...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ