ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

SilverPigeonS έγραψε:Πράγματι Σόλων το σάντουιτς είναι το καλύτερο μας έξω στο βουνό. Χωρίς αυτό δεν βγαίνει μέρα! Επί της ευκαιρίας να διηγηθώ ένα περιστατικό που μας έτυχε πριν λίγο καιρό. Καθώς κάναμε παγανιά συναντήσαμε ένα κυνηγό ο οποίος στεκόταν, αγνάντευε και έτρωγε το σάντουιτς του. Όπως κατηφορίζαμε βγάζει ο σκύλος ένα περδίκι και πηγαίνει βολίδα επάνω του. Του φωνάζουμε πάνω σου το περδίκι, (F16 δεν το έπιανε με τίποτα) αυτός ξαφνιάζεται, πετάει το σάντουιτς κάτω, μπαμ μπαμ πάει το περδίκι, βουτάει το σάντουιτς του ο σκύλος του και γίνεται καπνός.
''Φέρ' το πίσω ρε, άφησε το κάτω ρε''...
Πάει το σάντουιτς. Εμείς να σκάσουμε από τα γέλια.
''Εχάσαμε τον πέρτικο, έφα μας και το σάντουιτς ο σκύλος. Πάω σπίτι και κανέι''!!

Όποτε βλέπω σάντουιτς και σκύλο δίπλα το θυμάμαι :lol: :lol:
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SilverPigeonS έγραψε:Πράγματι Σόλων το σάντουιτς είναι το καλύτερο μας έξω στο βουνό. Χωρίς αυτό δεν βγαίνει μέρα! Επί της ευκαιρίας να διηγηθώ ένα περιστατικό που μας έτυχε πριν λίγο καιρό. Καθώς κάναμε παγανιά συναντήσαμε ένα κυνηγό ο οποίος στεκόταν, αγνάντευε και έτρωγε το σάντουιτς του. Όπως κατηφορίζαμε βγάζει ο σκύλος ένα περδίκι και πηγαίνει βολίδα επάνω του. Του φωνάζουμε πάνω σου το περδίκι, (F16 δεν το έπιανε με τίποτα) αυτός ξαφνιάζεται, πετάει το σάντουιτς κάτω, μπαμ μπαμ πάει το περδίκι, βουτάει το σάντουιτς του ο σκύλος του και γίνεται καπνός.
''Φέρ' το πίσω ρε, άφησε το κάτω ρε''...
Πάει το σάντουιτς. Εμείς να σκάσουμε από τα γέλια.
''Εχάσαμε τον πέρτικο, έφα μας και το σάντουιτς ο σκύλος. Πάω σπίτι και κανέι''!!

Όποτε βλέπω σάντουιτς και σκύλο δίπλα το θυμάμαι :lol: :lol:

Μήπως ήταν ο Κακομοίρογλου του ΑΜΑΝ ; :D :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Καλημέρα φίλοι μου και καλό και ασφαλισμένο κυνήγι!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
S@v-v@s
Full Member

Δημοσίευση από S@v-v@s »

Καλησπερίζω την ωραία παρέα. Σήμερα περιοχή Τροόδους πετύχαμε δύο μεγάλα μεταναστευτικά πτηνά μεσούρανα που μοιάζουν με γερανούς. Δεν είναι όμως παράκαιρα, πολύ αργά? Κατευθυνόντουσαν προς Νότια οπότε ότι και αν ήταν λογικά κατέληξε κάπου στην Αφρική σε κάποια φάση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γερανους ειδα το Σαββατο και εγω με κατευθυνση δυτικη απο λεμεσο προς παφο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Παλε παπαγαλοι γμτ κρτ μου πλεον...μια φασσα ολη κ ολη και εκεινη εμεινε μεσα σε ενα γκρεμο 100μετρα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Xτεσινή εξόρμηση με το καλό φίλο Σάββα, όπως και τις προηγούμενες εξορμήσεις το κυνήγι μας θα ήταν περπατητό λόγω του ότι ήταν λιγοστοί οι κυνηγοί τζαι η μορφολογία της περιοχής έκανε τα πουλιά να κουλιάζουν τζαι αναγκαστικά έπρεπε να τες τρέχουμε που πίσω. Σταθήκαμε λίγο το πρωί και τα πρώτα 15-20 λεπτά ήταν ήσυχα μέχρι που έπαιξε μια ο Σάββας αλλά δεν την βρήκε καθώς ήταν σκοτεινά.

Συνεχίσαμε το περπατητό μας πάνω κάτω, και να μην τα πολυλογώ τα εκάναμε όλα, επαίξαμεν τζίκλες οι οποίες έπεφταν τζαι εξανασηκώνουνταν πριν πέσουν κάτω, κουτσόφτερες που εχάσαμεν, πεθαμένες που δεν είδαμε που επέσαν ακριβώς επειδή εβάλαμεν σημάδι που έππεσεν άλλη.

Το αποκορύφωμα ήρτε με τα 2 περδίκια, σε μια φάση είδαμε ενα να περνά χαμηλα μακρυά μας και υπολογίσαμε ότι έκατσε κοντά που ήταν το αυτοκίνητο. Κρατούσα εγώ το δρόμο τζαι ο Σάββας στα αριστερά μου, από το δρόμο επετάκτηκε ένα τζαι επήε κάτω, εγώ ενόμιζα ήταν τζίνο που είδαμε, εσυνέχισα τζαι σε 5-10 δευτερόλεπτα μετά, ακούω απανωτά ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, γυρίζω αριστερά τζαι βλέπω 3-4 περδίκια να φεύγουν, σύρνω στο πιο κοντινό σύρνει τους τζαι ο Σάββας τζαι μου φωνάζει ότι έπιασε ένα. Η 2η του Σάββα επήε στο ίδιο που επήαν τζαι οι 2 δικές μου αλλά το πουλί εσυνέχισε.

Εσυνεχίσαμε το περπάτημα προς το σημείο που υπολογίσαμε ότι εξανακάτσαν, ο Σάββας που πάνω που την ποταμοσιά τζαι εγώ από κάτω, σε μια φάση μου φωνάζει ότι έχει περδίκι πεθαμένο, τελικά ήταν το 2ο τουφεκισμένο που του ερίξαμε και οι 2, καταλάβαμε ότι τζίνο είναι καθώς είχε φρέσκο αίμα πάνω του τζαι σηκώσαμε στην ίδια περιοχή τα άλλα που είδαμε να κάτσουν, με ένα ωραίο καλλίτζι από το Σάββα (δικά του λόγια) σε ένα που τζίνα τζαι μια ακόμη αναμέτρηση όπου εξέχασε την ασφάλεια.

Τελικό αποτέλεσμα, σύνολο 2 περδίκια τζαι 5 τζίκλες, τουλάχιστον 8-9 χαμένες, αλλά επεράσαμε πολύ ωραία πάνω που ούλλα τζαι εκάμαμε τζαι γυμναστική :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Εκαμετε τα ουλλα εσεις οι 2 :):) σημασια εχει που περασετε καλα
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΚΥΝΗΓΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΕΧΤΕΣ....ΓΤ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΖΙΚΛΟΥΑ....ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΟΥΛΙΑ Η ΛΑΡΝΑΚΑ....ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΗΜΙΕΙΟΡΕΙΝΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ...ΠΟΥ ΑΜΑ ΒΑΛΛΕΙ ΠΟΥΛΙΑ...ΠΕΖΕΙΣ ΑΡΙ8ΜΟΥΣ.

ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 4ΜΙΣΗ....ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ...ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΟΝΟ 5 ΤΖΙΚΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΟΣΤΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΗΔΕΝ.

ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ. ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1. Η ΤΖΙΚΛΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑ8ΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΙΝΙΕΣ....ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕΣ ΓΤ ΕΦΕΥΓΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΛΗΣ Ή ΣΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΣΧΟΙΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑ8ΑΡΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.....ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΓΡΑΣΙΑ KAI ΑΓΡΙΑ ΑΡΚΑΤΖΙΑ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 5 ΤΖΙΚΛΕΣ....ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ KAΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙ8ΕΣΗ :D . ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥ8ΕΙΑ ΜΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ 8Α ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.

ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Kαλημερα λεβεντες!!

εμεις εκαμαμε τα ουλλα εχτες σταμα το πρωι για τσικλες πολλα λια πουλια ατυχη 1 σιδερενια που ιρτεν να μου πιαει το καφε μου!!
η ωρα 7,30 ξεκινουμε παγανια για λαγο 3 ατομα μαζι μου και ο ξαδελφος που ηρτεν που τες σπουδες του και ελαλεν που το πρωι οτι θελει να παιξη λαο!!
μεχρι της 10 μαλαι και μπενουμε μες τα πικνα λαλο του ξαδελφου μου εφκα πανω αν βκαλουμε κανενα να ερτη πανω σου....επεταχτικεν αναμεσα μου εμενα και του σκυλλου χωρης να μου δωκει εφκερια για να επομισο χανετε μες τα πυκνα καταδιοξη ο σκυλος προς τα πανω φοναζο του μιτση να πιαει καθαρο ποστο και παει πανω του σε μια φαση σταματα να κλειει ο σκυλλος για 1 λεπτο και μετα ξεκινα ξανα διοξη προς τα πανω ακουο 2 σιηπεδκιες φοναζει ο μιτσης επιατον επιατον βουρο να παω πανω και βλεπο ενα λαγο να φεφκει αριστερα πανω!!!!
παμε κοντα τελικα ο μιτσης επεξε ενα λαγο με μεγαλο νουρο :lol: :lol: εν τον ειδε καλα λογο τους πευκους και ο λαγος ο πραγματικος την εκαμε με ελαφρια πηδιματακια!!! τουλαχιστο εκαμε καταπολεμιση ο μιτσης!! μετα επιαμεν ξανα για τσικλες επιασα 6 εγω και 5 ο μιτσις!! επερασαμε ωραια εν μπηραζει που μας επεριπεξε ο φκιακας αλλη φορα!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”