Xτεσινή εξόρμηση με το καλό φίλο Σάββα, όπως και τις προηγούμενες εξορμήσεις το κυνήγι μας θα ήταν περπατητό λόγω του ότι ήταν λιγοστοί οι κυνηγοί τζαι η μορφολογία της περιοχής έκανε τα πουλιά να κουλιάζουν τζαι αναγκαστικά έπρεπε να τες τρέχουμε που πίσω. Σταθήκαμε λίγο το πρωί και τα πρώτα 15-20 λεπτά ήταν ήσυχα μέχρι που έπαιξε μια ο Σάββας αλλά δεν την βρήκε καθώς ήταν σκοτεινά.
Συνεχίσαμε το περπατητό μας πάνω κάτω, και να μην τα πολυλογώ τα εκάναμε όλα, επαίξαμεν τζίκλες οι οποίες έπεφταν τζαι εξανασηκώνουνταν πριν πέσουν κάτω, κουτσόφτερες που εχάσαμεν, πεθαμένες που δεν είδαμε που επέσαν ακριβώς επειδή εβάλαμεν σημάδι που έππεσεν άλλη.
Το αποκορύφωμα ήρτε με τα 2 περδίκια, σε μια φάση είδαμε ενα να περνά χαμηλα μακρυά μας και υπολογίσαμε ότι έκατσε κοντά που ήταν το αυτοκίνητο. Κρατούσα εγώ το δρόμο τζαι ο Σάββας στα αριστερά μου, από το δρόμο επετάκτηκε ένα τζαι επήε κάτω, εγώ ενόμιζα ήταν τζίνο που είδαμε, εσυνέχισα τζαι σε 5-10 δευτερόλεπτα μετά, ακούω απανωτά ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, γυρίζω αριστερά τζαι βλέπω 3-4 περδίκια να φεύγουν, σύρνω στο πιο κοντινό σύρνει τους τζαι ο Σάββας τζαι μου φωνάζει ότι έπιασε ένα. Η 2η του Σάββα επήε στο ίδιο που επήαν τζαι οι 2 δικές μου αλλά το πουλί εσυνέχισε.
Εσυνεχίσαμε το περπάτημα προς το σημείο που υπολογίσαμε ότι εξανακάτσαν, ο Σάββας που πάνω που την ποταμοσιά τζαι εγώ από κάτω, σε μια φάση μου φωνάζει ότι έχει περδίκι πεθαμένο, τελικά ήταν το 2ο τουφεκισμένο που του ερίξαμε και οι 2, καταλάβαμε ότι τζίνο είναι καθώς είχε φρέσκο αίμα πάνω του τζαι σηκώσαμε στην ίδια περιοχή τα άλλα που είδαμε να κάτσουν, με ένα ωραίο καλλίτζι από το Σάββα (δικά του λόγια) σε ένα που τζίνα τζαι μια ακόμη αναμέτρηση όπου εξέχασε την ασφάλεια.
Τελικό αποτέλεσμα, σύνολο 2 περδίκια τζαι 5 τζίκλες, τουλάχιστον 8-9 χαμένες, αλλά επεράσαμε πολύ ωραία πάνω που ούλλα τζαι εκάμαμε τζαι γυμναστική