Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από admin »

Χθές μαλαή ο σκύλος βιδωμένος για περισσότερη απο 1.5 ώρες με πήρε καρφωτός σε ένα αρκάτσι με μερσινιές όπου καμιά 50 μέτρα πρίν απο το αρκάτσι η μαλαή εξαφανιζόταν. Εφάμε την ζωή μας εμείναμε τσιαμε΄πάνω απο μια ώρα εκείταξα την περιοχή όλη μαζούί- μαζούί , μερσινιά -μερσινιά στάθηκε αδύνατο να βρούμε πού πήγε ο λαγός αλλά τελικά το ψάξιμο μαζούι μαζού κάτι απέφερε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Χθές βρήκαμε λίγα περδίκια αλλά δεν μου έδωσαν χέρι :evil: , έδωσαν όμως στον σύντροφο και πήρε τρία...
Μοναδική μου χαρτούτσια ήταν σε μιά τρυονότσικλα την οποία την πήρα...
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

admin έγραψε:Χθές μαλαή ο σκύλος βιδωμένος για περισσότερη απο 1.5 ώρες με πήρε καρφωτός σε ένα αρκάτσι με μερσινιές όπου καμιά 50 μέτρα πρίν απο το αρκάτσι η μαλαή εξαφανιζόταν. Εφάμε την ζωή μας εμείναμε τσιαμε΄πάνω απο μια ώρα εκείταξα την περιοχή όλη μαζούί- μαζούί , μερσινιά -μερσινιά στάθηκε αδύνατο να βρούμε πού πήγε ο λαγός αλλά τελικά το ψάξιμο μαζούι μαζού κάτι απέφερε
ένιωθες ότι σε έβγαζε φωτογραφία ο λαγός παθαίνω το και εγώ? έκανες τους κύκλους με τον σκύλο?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

admin έγραψε:Χθές μαλαή ο σκύλος βιδωμένος για περισσότερη απο 1.5 ώρες με πήρε καρφωτός σε ένα αρκάτσι με μερσινιές όπου καμιά 50 μέτρα πρίν απο το αρκάτσι η μαλαή εξαφανιζόταν. Εφάμε την ζωή μας εμείναμε τσιαμε΄πάνω απο μια ώρα εκείταξα την περιοχή όλη μαζούί- μαζούί , μερσινιά -μερσινιά στάθηκε αδύνατο να βρούμε πού πήγε ο λαγός αλλά τελικά το ψάξιμο μαζούι μαζού κάτι απέφερε
Μμμμμμμμ.......ΜΟΥΖΙΝ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

GiorgosT έγραψε:
ένιωθες ότι σε έβγαζε φωτογραφία ο λαγός παθαίνω το και εγώ? έκανες τους κύκλους με τον σκύλο?
Μιάν ώρα
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟΙ ΛΑΓΟΙ.
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΕΦΩΛΙΑΣΜΑ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Rai έγραψε:ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΛΑΓΟΣ(και του μειωμένου αριθμού) ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟΙ ΛΑΓΟΙ.
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΕΦΩΛΙΑΣΜΑ.
+1000 και πολλά προσηκώματα
Adams
Full Member

Δημοσίευση από Adams »

Admin όπως τα λαλεις! Λόγο της υπερβολικής πίεσης τα προσηκωματα είναι παρά πολλά με αποτέλεσμα τους λαγούς να τους παίζουν κυνηγοί από άλλες παρέες.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Adams έγραψε:Admin όπως τα λαλεις! Λόγο της υπερβολικής πίεσης τα προσηκωματα είναι παρά πολλά με αποτέλεσμα τους λαγούς να τους παίζουν κυνηγοί από άλλες παρέες.
αμανα μου ρε Αdams μεν ξυνεις πληγες και εχει εναν δαμεσα που τον κρουζει ακομα που τα εχτες :? !!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ? ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ :o
ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΕΛΜΗ.....Ν'ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ν'ΑΣΕ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”