Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris!129 »

οκ φιλε μου ευχαριστω !
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Φιλε Μαρινο τουτα εν σκοτωννουν, φοιτσαζουν τα πουλλια τζιαι πεφτουν μονα τους. Καμνεις τζιαι οικονομοια στες χαρτουτσιες :D
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Takic
Full Member

Δημοσίευση από Takic »

Αυτή είναι από το απόγευμα της Τετάρτης. Δυστιχώς αφήσαμε ακόμα μια αρσενική τραυματισμένη.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

o κ.Κωστακης σημερα μου εκανε την χαρη και μου δανισε την μπεκατσα για λιγες ωρες...
το πουλι ομως ηταν αρκετα ταλαιπωρημενο και δεν ηθελα να το τελαιπωρησω κιαλο γιαυτο 10 φωτογραφιες ηταν υπεραρκετες!
συνβουλεψα τον Κ.Κωστακη να την θανατοσει μολις του την πειρα πισω και νομιζω με ακουσε!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris!129 έγραψε:o κ.Κωστακης σημερα μου εκανε την χαρη και μου δανισε την μπεκατσα για λιγες ωρες...
το πουλι ομως ηταν αρκετα ταλαιπωρημενο και δεν ηθελα να το τελαιπωρησω κιαλο γιαυτο 10 φωτογραφιες ηταν υπεραρκετες!
συνβουλεψα τον Κ.Κωστακη να την θανατοσει μολις του την πειρα πισω και νομιζω με ακουσε!
ΣΩΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ....ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ? :(
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
sotiris!129

ε φιλε το πουλι εχει πολλες μερες που ηταν μες το κλουβι οπως μου ειπε ο αθρωπος...και ηταν τελεια ξεροπαστι οπως την εβαλα ζιαμε εμεινε εφκαλα την φωτογραφιες και ουτε εταραξε... ειπε μου ο αθρωπος "πιας την μετα που να τελειοσεις μεν την φερεις πισω" και λαλω του "οι μαστρε εγω εν να την πιασω να φκαλω τες φωτογραφιες μου και να σου την φερω πισω οπως μου την εδοσες! πουζιαμε ζε ζι εσυ καμε οτι νομιζεις!"
εν ζε ειμαι χτηνιατρος αλλα ζε να την αφεινα ζιαμε ειχεν 1% να ζησει ηταν τοσο αδυνατη που το ποιο πυθανον να την ετρωεν καμια ποντικα/αλουπος ποψε!
λαλει μου ζε ο παρεας που ηταν μαζι μου βαρτην μες την κασια να την παρουμε πισω του αθρωπου γιατι ουτε φωτογραφιες εν μπορουμε να την φκαλουμε ετσι οπως ενει! τοσο πολλα κριμα ηταν!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ε ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ....ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ :o
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ro8 ... =endscreen
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

φιλε εν νομιζω να αξιζει τις μπεκατσας να ειναι κλεισμενη σε ενα κλουβι. Αν και δεν γυριζω οπλο στις μπεκατσες λογω του σκυλου καταλαβαινω απολυτα γιατι εχει τοσους λατρεις στο κυνηγι της βασιλικο πουλι.
sotiris!129

Σολονα μου εχτος του οτι ειναι παρανομο, το πουλι με ψωμι και ελιες τοσες μερες ΚΙΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν ειχε πυθανοτιτα να ζουσε! αν αυτο στο video γινοταν απο την πρωτη μερα τοτε ναι μπορει και να ειχε πυθανοτιτες να αντεξει ομως που πιγα εγω ειχε χασει υπερβολικα πολλη βαρος ηταν μονο πετσες και φτερα!!! ζε ο κ.Κωστας που την επειασε που το κλουβι να μου την δοσει εκαταλαβε το!
sotiris!129

ατε αλλο καμιαν να γλυκαθειτε νακον :lol: ως την κυριακη που να παιξεται καμιαν γιατι εμενα εν με βλεπω καλα φετος !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”