ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Eγώ είπα σήμερα θα πάω για τζίκλες, τζιαι έκαμα τα πάντα εκτός από το να παίξω τζίκλες. :? :? Πάω το πρωί πυλωμένα, είχα τις λαστιχένιες μαζί μου ά λαλώ, εν πυλωμένα σημαίνει θα έχω πλεονέκτημα στο περπατητό καθώς δεν θα κατσιαρίζω πολλά. Στάθηκα λίγο το πρωί αν έρτει καμμιά σε στύλ STUKA αλλά δεν μου έδωσε κάποια ευκαιρία βολής. Όταν ξημέρωσε τζαι μπορούσα να περπατήσω λαλώ άτε, ώρα να τες βουρούμε, βάζω μέσα Lambro Direct 32gr #9 1/2 για καμμιά κοντινή στο 4 τζαι Lambro Euromix #8/9 στο 2. Περπατώ λίγο ακούω το κλάμα του μαυρόπουλου και τον είδα να φεύγει χαμηλά από την ποταμοσιά. Έλπιζα ότι θα έχει τζιαι άλλες κουλιασμένες. Μέχρι να πω μαυρόπουλος ΦΡΡΡΡΡΡΡΡ ο πέρτικος 5 μέτρα που μπροστά μου, μπαμ με την Direct έδωκε κάτω.

Συνέχισα το περπάτημα μου μόνος μου, θωρώ ποτζί ποδά φέφκουν τζίκλες καμμιά σε ακτίνα βολής, τελικά το υποτιθέμενο πλεονέκτημα μου ήταν ανύπαρκτο. Σε μια φάση ακούω που την απαγορευμένη το κλάμα του περδικιού άμαν πετάσσεται, βλέπω 2 περδίκια σχιστά κάθουνται καμμιά 100 μέτρα που εμένα και περπατούσαν στο χωράφι, τα θωρώ και ξεκινώ πάνω τους αλλάζοντας εν το μεταξύ σε Nobel Speed 34gr #7 για την πρώτη και Gem 32 #6 για την δεύτερη. Έκαμα 5 λεπτά χωρίς υπερβολή να καλύψω 100 μέτρα αλλά τα περδίκια έφυγαν που το σπερμένο και προχώρησαν πίσω από κάτι θάμνους που δεν τα έβλεπα, λαλώ εχάσαμεν τα αλλά συνέχισα. Έφτασα στο θάμνο που τα είδα τελευταία φορά, μόλις εκόντεψα ΦΡΡΡΡΡ πάλε το ένα που την μια και το άλλο που την άλλη, γυρίζω το όπλο σε τζίνο που είδα πρώτο μπαμ, κάτω και το δεύτερο. Επήγα για τζίκλες τζιαι έπαιξα περτίτζια τελικά.

Είδα και ένα λαό στην απαγορευμένη, εβούραν σιγά σιγά και σταμάτησε στην αντιπυρική ζώνη τζιαι έβλεπε γυρώ γυρώ, ύστερα έγυρε του βουνού και εχάθηκε.

Είδα επίσης 2-3 κοπάδια φάσσες των 20-25 πουλιών αλλά ψηλά.

Επίσης ήρθε και έλεγχος από την αστυνομία, με είδαν που κυνηγούσα και σταμάτησαν κοντά μου. Με ρώτησε ο αξιωματικός από που είμαι, αν γνωρίζω την απαγορευμένη από που ξεκινά, είδε τα περδίκια και με ρώτησε αν έχω τα φυσίγγια που τα πέτυχα και του τα έδειξα που τα είχα στην τσέπη, εκατέβηκε και είδε το όπλο μου, με ρώτησε τι μάρκα είναι και ο οδηγός έγραψε τα νούμερα της άδειας μου και την έλεγξε και μου είπε να συνεχίσω. Είναι η 3 φορά που βλέπω αστυνομία στην περιοχή και η 2η φορά που με σταμάτησαν, η 1η όμως που έλεγξαν την άδεια μου.

Όπως είπα, έκαμα τα πάντα από το να παίξω τζίκλες σήμερα. :shock: :shock:

Αποτέλεσμα:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... d67dc6.jpg

Οι "σημερινοί ένοχοι" για το αποτέλεσμα:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 00b109.jpg
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Μια πολύ καλή μέρα με αρκετό περπάτημα, 29 πουλιά στο σπίτι και 6 χαμένα με τον συνκυνηγό και φίλο andreas mouzouras :)
Εικόνα
XATZIKRIS007
Full Member

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

ANTROS BREDA έγραψε:Καλημερα και απο εμενα εγω επια τον περιπατο μου ως τες 10 επειδη επρεπε να ερτω δουλεια εκοψα μιαν μαλαι πολλα καλη αλλα επειδη εν ηθελα να παιζω κιθαρα πας τα νευρα μου εδιπλοσατα και εφια!! 4 ατομα στες τσικλες αφικαν τα ουλλα και εμπεναν μες τα ποδκια μου συνεχια δεξια αριστερα πουπανο μου πουκατο μου επεριμεναν τον μαλακα τον αντρο για να παιξουν λαο!!! Σορρυ κοπελια αλλα εχασετε ατε πισω στες τσικλουες σας και στα πουλουδκια αν θελετε λαο αγοραστε σκυλλους εκπαιδευσεται τους και καλη τυχη!!
εν θα παω την κυριακη επειδη εννα ειμαι εξοτερικο αλλα υγεια πανο απο ολα!!!

σωστος ας πιασουν ενα μπικολουδι μιτσι να κλαιει ..... χαχαχαχ τζε οσπου να μεγαλωσει ενα τους φκαλει τζε λαο οι πεζουν πουλουδκιααααα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΧΑΙΤΕΤΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...2ΩΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 2 ΦΥΣΙΓΓΙΑ 2 ΤΖΙΚΛΕΣ,ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ 1 ΑΠΟ ΜΑΚΡIA......KΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ VICTORY SPORTING 32GR 9NO ΠΡΑΣΙΝΗ!!! 3ΩΡΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 ΦΑΣΣΑ....Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ OLYMPIA GEM 35GR 6NO ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΡΑΤΗΣΕ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ROTWEILL HV 36GR 6NO!!! ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΧΕ 4 ΤΡΙΠΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GEM , Η ROTWEILL ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΤΗΣ....ΠΑΛΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ!!!

Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από πανικος »

marios10 έγραψε:
πανικος έγραψε:Καλημερα και καλα κυνηγιΑ σε ολους.
Ε πανικκο εν μας αφηκες τζικλα :grin::grin:8-):lol:
Μαριε μου οπως το ειπες δεν εφηκα τζικλα!
4 ατομα απο τις τρεις το πρωι μεχρι ωρα πεντε απογευμα παφο πρωινο λεμεσο απογευμα 19 τζικλες ολοι :o
απελπισια αλλα αναπνευσαμε καθαρο αερα :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

σημερα εκαμε τα σιωνει τζιαι καστρι :twisted: :twisted: .3 λαοι οι 2 καλλικωμενοι και ενας φερμαριστος απαιχτος.
Α!ακομα 2 παρεες κοντα μας σε αλλη περιοχη το απογευμα εκαλλικωσαν απο ενα.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Πανικος Setter έγραψε:Η χειρότερη εξόρμηση μου . Σε τρεις περιοχές ούτε και μια λευκη φερμα
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ :D ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΜΕΝΕ ΤΕΝΤΟΜΕΝΟ :D

ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ:o ΕΔΩΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΦΙΛΕ.....ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ....ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΟΠΛΟ.....ΚΥΝΗΓΑΣ?

ΜΕ 34ΓΡ Ν6 ΕΓΕΜΩΣΑ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΙ ΤΡΟΥΛΛΙ ΚΑΙ ΕΠΝΑΣΑ....Ε ΝΑ ΣΠΑΣΩ :D

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΦΤΕΡΑ...ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑ :?
ΕΚΑΜΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ....ΕΑΝ ΕΠΗΓΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΚΑ..Ε ΘΑ ΕΓΕΜΟΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΙ :shock: :shock: :shock:

ΜΑΝΙΤΑΡΟΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

πανικος έγραψε:
marios10 έγραψε:
πανικος έγραψε:Καλημερα και καλα κυνηγιΑ σε ολους.
Ε πανικκο εν μας αφηκες τζικλα :grin::grin:8-):lol:
Μαριε μου οπως το ειπες δεν εφηκα τζικλα!
4 ατομα απο τις τρεις το πρωι μεχρι ωρα πεντε απογευμα παφο πρωινο λεμεσο απογευμα 19 τζικλες ολοι :o
απελπισια αλλα αναπνευσαμε καθαρο αερα :D
Μπραβο ρε Πανικκο μου.
επια ενα απογευματινο περιπατο μολις εσχολασα σε μια κοντινη περιοχη που τ σπιτι μου το αποτελεσμα ενα περτιτζι μετα που 2 ωρες περπατημα.εσηκωσα 2 και επαιξα τ 1 με γεμ 32 6νο..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Πανικος Setter έγραψε:Η χειρότερη εξόρμηση μου . Σε τρεις περιοχές ούτε και μια λευκη φερμα
Μα που εχαθηκες ε κυριε πιαε κανενα τηλ. ;-)
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”