ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από kypros »

Το καλο το τοπο τον καμνουν τα θηραματα ρε παιδες οχι το ματι μας...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

kypros έγραψε:Το καλο το τοπο τον καμνουν τα θηραματα ρε παιδες οχι το ματι μας...
ΩΡΑΙΟΣ!!+1000
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

BLUE DE GASCOGNE έγραψε:
kypros έγραψε:Το καλο το τοπο τον καμνουν τα θηραματα ρε παιδες οχι το ματι μας...
ΩΡΑΙΟΣ!!+1000
:D :D
dimitris savva

δηλαδη το κρεας και οχι η φυση????
dimitris savva

Re: Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

kyriakos304 έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:Αυτό είναι το περίεργο φιλε Σόλωνα , επίτηδες και οι τρεις σκύλοι για να καλύψω όσο :D μεγαλύτερη έκταση μπορούσα γιατί είχα περιέργεια να δω τι παίζει στη περιοχή , μόνο 2-3ις λευκές φερμες , τίποτα άλλο
Πανικο μου εν δαμε οι μπεκατσουες , ειπα σου αλλα εν ακουεις.... :D
Ζηλεύκω σε κύριε Δημήτρη πιυ κυνηγάς έτσι τόπους
οποτε θελεις ελα να σε παρω και θα απολαυσεις και θηραμα και τη φυση και ασε τα κακα στοματα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Έχεις πμ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ 2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΓΟ EK TΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ...KAI O ALLOS ΚΑΡΠΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ. ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑ8ΟΛΟΥ. ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑ8ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΖΙΚΛΟΥΑ ΣΗΚΩΤΗ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ALLA ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.....ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΙΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΖΙΚΛΟΥΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ...ΠΙΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΑΤΖΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΑΡΚΑΤΖΙ- ΓΚΡΕΜΜΟ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ 6....ΕΞΩ 3-4 ΚΑΛΛΙΤΖΙΑ ΚΑΙ 3 ΝΕΚΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕ8ΟΥΝ. Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΟΥΛΛΙ ΝΑ ΚΑ8ΕΤΕ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΚΑΛΛΙA ΧΡΩΜΑΤΑ. :D ΤΟΥ ΛΕΩ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑ??????? :) ΑΦΗΣΤΗΝ ΝΑ ΠΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΞΕ. ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ. ο ΤΟΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΟΣ...ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΑΡΚΑΤΖΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ. Ο ΣΥΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΨΗΛΑ....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΑΛΟΥΠΟΣ ΣΤΑ 50+ ΜΕΤΡΑ. ΕΓΩ ΜΕ 10n σκαι, λεω μακρυα αλλα τουλαχιστον να σου βγαλω κανενα ματι. ριχνω με τη δευτερη, και τον ειδα που εκατσε στο περιπου, κοντεψα οσο γινεται στην ακρη του δρομου μπασ και τον δω ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ που κα8εται μεσα στη τρυπα του. Μακρυα ομωs...ΚΑ8ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΛΕΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΟBH8EI KAI ΠETAXTEI. ριχνω ψηλα και αντι για τον αλουπο, πεταγεται στα 2 μετρα απο τα ποδια μου, το δικο μου μαυροπορτοκκαλι με κατευ8υνση κατηφορικη μπροσ τον γκρεμο αλλα πετωντασ προσ τα αριστερα. ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΜΕ ΜΠΗΚΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΑΡΠΑΞΕ MIA CHALLENGER GKRIZA 28G. HTAN OLH DIKH THS, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ KAI ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΛΕΠΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ..ΓΤ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΜΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΘΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙΑ. λΥΠΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΛΛΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΕΤΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΝΟΥΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ.
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

APOLLON_1 έγραψε:και εγώ πήγα υποτίθεται σε τόπο που πιάνει τες μπεκάτσες και αντί για αυτού βρήκα μονο τσίκλες τελικά πιστευω ότι δεν είναι στους παραδοσιακούς τόπους που ήταν άλλες χρονιες αν εξαιρέσω το τρόοδος που σήκωσα 7 σε μόλις 30 λεπτά αλλα την κηριακη δεν γινεται πρεπει να παιξουμε :)

Φιλε εχεις ΠΜ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

2 ακόμη περδίκια σήμερα, με Victory 31gr τζιαι Victory Super Coturnice 37 gr. Double τα δύο περδίκια. Ήταν λίγο σκοτεινά όταν τα έπαιξα τζιαι δεν το συνειδητοποίησα ότι το πρώτο που επυροβόλησα έππεσε. Καθώς με εκαππελιάσαν, όταν γύρισα πάνω τους εσημάδιασα ένα τζιαι έππεσε, νομίζωντας ότι είναι το ίδιο που εσημάδιασα με την 1η. Μετά που καμμιά ώρα είβρα τζιαι το άλλο καταλάθος τζιαι συνειδητοποίησα ότι είναι πάνω σε δύο που έριξα τζιαι εππέσαν τζιαι τα 2. Το πρωί ένας λαγός επέρασε από μπροστά στο αυτοκίνητο τζιαι μπήκε στην απαγορευμένη πηδηχτός-πηδηχτός. Αρκετές τζίκλες αλλά ψηλοπετούσαν ή δεν μου εκόντεφκαν. Πάμπολλες φάσσες αλλά δεν μου κόντεψε καμμιά. 1 όπλο, 2 περδίκια σήμερα.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 5db023.jpg
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Πρωτη απουσια σημερα απο μενα,ετσι απλα για να μαθω να μην αφηνω τα πραματα οπως ερτουν!Ξυπνω το πρωι,ετοιμαζουμε παω στο αυτοκινητο αλλα απ'οτι φενεται το αυτοκινητο δεν ηθελε να παει :x :x
Μπλοκαρε το κοντρολ του και δεν ξεκηνουσε ηταν νεκρο,μετα που πολλες προσπαθειες επαρετησα τζε επια οπως το γαουρακι να πεσω :(
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”