ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Breda Pegaso έγραψε:Επερασαμε και χθες ωραια. Το Α1 1.60 χ32 7.5 συνεχιζει να εντυπωσιαζει με βολες 25-30 μετρων
(για οσους ασχολουνται με καιρικες συνθηκες την προηγουμενη εξορμηση ηταν ξηρασια και χτες ειχε υγρασια χωρις να προσεξω διαφορα στην αποδοση)

Επισης 4 σηκωματα μπεκατσας. Το ενα πουλι ηταν το ιδιο το σηκωσα 2 φορες τη μια με φερμα και δεν εριξα ντουφεκια, παντα εφευκαν που την αλλη μερια σε πυκνο τοπο. Επισης τα πουλια ηταν πολυ ανησυχα και αθορυβα στο πεταγμα τους.
Ωραίος φίλε! Εύχομαι να συναντήσεις ξανά τις βελουδομάτες. Η Α1 φημολογείται ως η πυρίτιδα τις υγρασίας, το ακούσαμε από πολλούς. Από την εταιρεία παραγωγής όμως αναφέρουν κάτι τέτοιο;

Το ίδιο πράγμα έχω παρατηρήσει και εγώ με τα φυσίγγια που έριξα μέχρι τώρα. Καμία διαφορά στις καιρικές συνθήκες. Η μόνη διαφορά στις αποτυχίες ήταν ο άνθρωπος που τραβούσε την σκανδάλη.

Πρέπει να προσέχουμε και που τουφεκάμε. Μετά τα 30-35μ. να ρίχνεις σε περδίκια μόνο επιτυχίες δεν θα έχεις.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε μου οι βελουδοματες με επεριπεξαν κανονικοτατα! Τωρα να δουμε αν θα τους γελασω..
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Μπράβο σε όλους για τις επιτυχίες σας
Εμείς χθές παρόλο που κινήθηκαν λίγα πουλιά το πρωί και το απόγευμα(αλλά στο αγαπημένο μου περπατιτό τίποτα)
3 Ατομα έβαλαν μηχανάκια μέσα στο ποταμό που βρίσκονταν και τραβούσαν τις τσίχλες σαν μαγνήτης με αποτέλεσμα εμείς που βρισκόμασταν σε ένα ελαιώνα ποιο πάνω να μην μπορούμε να ρίχνουμε νοτυφεκιές, είτε γιατι τα πουλιά πετούσαν σε απαγορευτικό ύψος και γύριζαν κατακόρυφα στο ποταμό απο κάτω, είτε γιατι περνούσαν απο τα 30εκ μέχρι τα 2 μέτρα πάνω απο το έδαφος μέσω των ελιών, κατί που ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο να πυροβολούμε και γιαυτό δε...
Τελικός απολογισμός 3 τσίχλες χαμένες και ένα μαξιλάρι απο πούπουλα μου έκανε δώρο μια φάσσα,εμ τα 8αράκια και τα 9αράκια μόνο τραύματα τις προκάλεσαν
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Breda Pegaso έγραψε:Φιλε μου οι βελουδοματες με επεριπεξαν κανονικοτατα! Τωρα να δουμε αν θα τους γελασω..
:D Εμένα τα περδίκια έχει 3 εξορμήσεις που μου κάνουν φροντιστήριο!! :lol:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

ANTROS BREDA έγραψε: Λευκωσιας φιλε μου
Άντρο, αν ήμουν στην θέση σου θα έλεα περιοχή (χωρκό τουλάχιστον) και περιγραφή του αυτοκινήτου και του κλέφτη.
Κάποιος θα τον ηξέρει...και θα γινεί ρεζίλι. Τούτο του αξίζει...
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Koutsofteros έγραψε:
Άντρο, αν ήμουν στην θέση σου θα έλεα περιοχή (χωρκό τουλάχιστον) και περιγραφή του αυτοκινήτου και του κλέφτη.
φιλε μου ετσι εσκευτικα και εγω στην αρχη αλλα επειδη εν θελω να γινει ρεζιλη και να μεν τιμωρηθει θα τον ευρω απο μονος μου και θα γινει ρεζιλη μεν φοασε ο ψευτης και ο κλευτης το πρωτο χρονο χαιρονται! ξερω οτι εννα ξαναερτι τσιαμε ειμαι σιουρος και θα πληρωσει πολυ ακριβα!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ANTROS BREDA έγραψε:
Koutsofteros έγραψε:
φιλε μου ετσι εσκευτικα και εγω στην αρχη αλλα επειδη εν θελω να γινει ρεζιλη και να μεν τιμωρηθει θα τον ευρω απο μονος μου και θα γινει ρεζιλη μεν φοασε ο ψευτης και ο κλευτης το πρωτο χρονο χαιρονται! ξερω οτι εννα ξαναερτι τσιαμε ειμαι σιουρος και θα πληρωσει πολυ ακριβα!!!
Ρε Αντρο μου αξιζει να τσακωνεσαι με τον καθε καραγκιοζη ρε φιλε? Αφηστον να παει στα αναθεμα τον κερατα και εν πειραζει...εν να τα βρει που αλλου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Ε γαμωτο τον ενα αφιστον να παει στο καλο τον αλλο μεν του πεις τιποτε στο τελος εννα μας γ@@@σουν και να τους πουμε και ευχαριστω! ελισαν τα νευρα μου εν κριμα οι καιμενη η σκυλοι
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ANTROS BREDA έγραψε:
Koutsofteros έγραψε:
ΦΙΛΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ MAS ETYXE ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. EMΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΛΑΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑ8ΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΟΧΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕΚΚΟΣ ΣΕ ΤΟΠΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ.(ΚΑΜΙΑ 300 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑΝ). ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝ8ΗΚΑΜΕ...ΕΤΡΕΞΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ PAJERO TOY KAI EΦΥΓΕ ΡΑΛΛΙΣΤΑΣ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΥΧΓΩΡΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ...ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

εχεις μηνημα φιλε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”