ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Γιατρός έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:α ξεχασα να σας πω κοπελια αν ειστε μονη στο κυνηγη και βαρκεστε και δεν εχετε ιχνιλατη βαλτε στο τηλεφωνο σας ηχο καποιου ιχνιλατη που κλεει στην μαλαι και απευθειας εχετε παρεα τους κυνηγους της γυρο περιοχης να ενδιαφερονται να δουν αν εισαι καλα αν εκαμες τιποτε ακομα και τσιαρο μπορει να σου κερασουν ορισμενη! :lol: :lol:
Αν σε φιλά ο άλλος κυνηγός πάστον λαιμό σε κάποια φάση έννεν λαγό που θέλει
ε να μας γα@@@@σουν εμηνε :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Laurona έγραψε:
LAGOS έγραψε:
LAGOS έγραψε:Δόξα τον Θεό.. Επεράσαμε και εχτές...

Εν το μεταξύ ξέρει κανένας καμιά φτηνή τροφή? Εμάζέψαμε κάμποσους και εν συμφέρουν οι ευλοιμένοι..
Σταθερή αξία ο παπαγάλος..
3 μαλαές όλη μέρα και στάθηκε αδύνατο να δούμε ένα.. Οι σκύλοι μας πρέπει να έγιναν οικολόγοι.. Δεν έχει άλλη εξήγηση..
Να τους τσιλας κ συ φιλε μου νυκτα, να τους γοραζεις, να περνεις 80 σκοπους κ 30 σκιλους γθα να παιζεις κ συ ταχα μιυ δεκα κ οκτω καθε φορα να εισαι τζινιος.
ε καλο σκοτωνεσε να φκαλεις εναν λαο νουσιμα ουλλη μερα.
τσ τσ τσ.

Ααα κ μγν ξεχνιωμαστε.
να μην ξεχνας κ οποτε λασουν οι σσιλοι να μετρας λαο που εφκηκεν κ ας μεν τον ειδε κανενας.

Χαρκεσε τζινιιυμε λαον εμεις?
χαχα.
Εγελασαν σου.
αφου που τους δυο κ κατω εν μετρα επιτυχια...
αλλη γυριζουν ουλλη νυκτα φιλε μου οπως το ειπες ακριβος και εμεις η μαλακες περιμενου να κοψουμε καμια μαλαι και ΑΝ ειναι ζωντανος να τον ευρουμε και ΑΝ μας αφηκουν να το πεξουμε και να τους βλεπεις να βαλλουν φωτογραφιες με 3-4 λαγους και να λαλουν οτι εφκηκεν και ο κολος τους να τους πιαν!
ΑΤΕ ΟΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

ANTROS BREDA έγραψε:
Γιατρός έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:α ξεχασα να σας πω κοπελια αν ειστε μονη στο κυνηγη και βαρκεστε και δεν εχετε ιχνιλατη βαλτε στο τηλεφωνο σας ηχο καποιου ιχνιλατη που κλεει στην μαλαι και απευθειας εχετε παρεα τους κυνηγους της γυρο περιοχης να ενδιαφερονται να δουν αν εισαι καλα αν εκαμες τιποτε ακομα και τσιαρο μπορει να σου κερασουν ορισμενη! :lol: :lol:
Αν σε φιλά ο άλλος κυνηγός πάστον λαιμό σε κάποια φάση έννεν λαγό που θέλει
ε να μας γα@@@@σουν εμηνε :lol: :lol:
[emoji23]
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Chris B725 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΛΟΥΣΗ ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 2Μ ΣΕ ΜΑΡΑΘΑ 2Χ2 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ(ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΑΡΑΘΑ 35Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ....ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ....ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΤΥΚΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΗΣΤΩΣΕΤΕ.....ΚΑΘΗΣΤΕΡΕΙ.....ΤΗΝ ΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.....ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.....

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΣΤΑ 35Μ......ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΑΒΕΡΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΕΙΝΑΙ 4-5Μ.....ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΘΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ......

ΜΠΕΝΕΙ.....ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ 2-3 ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ :P
Ωραίος κ. Σόλωνα !! Να χαίρεσαι την Λούση σου !!

Επερίμενα το βίντεο με τον φραγκόλινο τελικά εμείναμε με το ορτύκι :lol: :lol: :lol:
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΙΣ....ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ.....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΚΟΛΕΥΟΥΝ ΟΣΩ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Οι φραγκολινες που εμειναν πλεον αποκτησαν phd και θελει υπομονη και επιμονη! αλλα υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις που ειναι πιο ευκολες...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!
Βροχές θέλουμε φίλε και όχι μόνο κρύο! Καλό κυνήγι να έχεις!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αφου ως τες 8 δεν κοψαμε μαλαην και ειχε γινει official πλεων πως κρεμασαμε τον πρωτο μας παπαγαλο ειπαμε με το συντροφο μιας και η θαλασσα ηταν λαντα να αλλαξουμε κυνηγι ...
Σπιτι, αλλαγη εξωπλησμου και κατα τες 10 στο νερο !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

sotiris!129 έγραψε:αφου ως τες 8 δεν κοψαμε μαλαην και ειχε γινει official πλεων πως κρεμασαμε τον πρωτο μας παπαγαλο ειπαμε με το συντροφο μιας και η θαλασσα ηταν λαντα να αλλαξουμε κυνηγι ...
Σπιτι, αλλαγη εξωπλησμου και κατα τες 10 στο νερο !!!
ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ...ΒΟΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΟΡΟΙ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ :P
Άβαταρ μέλους
kyriakos #27
Full Member

Δημοσίευση από kyriakos #27 »

καλησπερα απο μενα !! επιαμε και σημερα κυνηγι αν και ειχεν πολλυ αερα εκαταφεραμε και εφκαλαμε τον μεζε . (εκαλλικωσαμε τζιαι μια μπεκατσα η οποια μας εκαμε πππαα τζιαι εφυεν )

Εικόνα

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”