Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
-
- Full Member
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
4 οπλα 1 περδικι οσο για τισ πσατζεσ εβαλα φιμοτρο σε μια φασι γεμονι το φιμοτρο χοματα αψου αψου ι σιλλα. λαλοτισ παρα να σε χασω καλιτερα να αψουριζεσε ατε κουκλα μ παμε στο αυτοκινιτο και κανι τελοσ μια προσικομενισ που να μινουν μαυρα μερασ τελοσ καλα ολα καλα !!!!!!!!
βριτε το περδικη της κλουβας!!! μεγαλος διαγονισμος

σε ενα καθαρισμο στην φριζα που εχει ο πατερας μου για να καθαρισει λιγο πεταξα 3 περτιζια που ξεχαστικαν απο περσυ και εμιναν τελεια κατω και δεν τα ειδαμε να τα φαμε... εχει και 2 λαους που του εδοκαν περσυ κατοι παρεες του, ζε αναροτιεμε εγω τωρα ποσο κερο αντεχει ενας λαγος μεσα στην φριζα με την πετσια του?
ο ζιρις μου εβαλεν τους ζιμεσα εξεχασεν τους εγω εν το εξερα εμειναν ζιαμε...ελιπιθικα να τους πεταξω ποσο κερο αντεχουν?

σε ενα καθαρισμο στην φριζα που εχει ο πατερας μου για να καθαρισει λιγο πεταξα 3 περτιζια που ξεχαστικαν απο περσυ και εμιναν τελεια κατω και δεν τα ειδαμε να τα φαμε... εχει και 2 λαους που του εδοκαν περσυ κατοι παρεες του, ζε αναροτιεμε εγω τωρα ποσο κερο αντεχει ενας λαγος μεσα στην φριζα με την πετσια του?
ο ζιρις μου εβαλεν τους ζιμεσα εξεχασεν τους εγω εν το εξερα εμειναν ζιαμε...ελιπιθικα να τους πεταξω ποσο κερο αντεχουν?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Καλησπερα σας,
εγω με τον αδερφο μου 1 λαγο και 3 περδικια!!
Ο λαος εβουρα 100 μετρα κατηφορο πληγωμενος και ο σκυλος μου πισω του, 2 μετρα πριν τον πιασει επεξεν τον ενας αλλος κυνηγος που ηταν μεστο δρομο και επιαινε πανω του.. Ο Ανθρωπος εδωκε μου τον λαο και ελεε και μπραβο στο σκυλι! Περσι σε παρομοια περιπτωση ενας αλλος επιασε τον λαο και εγυρισε και εφυε οπως τον αλουπο αλλα εν του ειπα τιποτε γιατι εν αξιζει να ασχοληθει κανεις με ετσι ανθρωπακια που ειναι καθαρα κρεατοσυλλεκτες και βαζουν και στοιχηματα με λεφτα για το ποια παρεα θα παιξει τους παραπανω λαγους στο τελος της σεζον!
Καλη συνεχεια με ασφαλεια και υγεια παντα!!
Ο λαος εβουρα 100 μετρα κατηφορο πληγωμενος και ο σκυλος μου πισω του, 2 μετρα πριν τον πιασει επεξεν τον ενας αλλος κυνηγος που ηταν μεστο δρομο και επιαινε πανω του.. Ο Ανθρωπος εδωκε μου τον λαο και ελεε και μπραβο στο σκυλι! Περσι σε παρομοια περιπτωση ενας αλλος επιασε τον λαο και εγυρισε και εφυε οπως τον αλουπο αλλα εν του ειπα τιποτε γιατι εν αξιζει να ασχοληθει κανεις με ετσι ανθρωπακια που ειναι καθαρα κρεατοσυλλεκτες και βαζουν και στοιχηματα με λεφτα για το ποια παρεα θα παιξει τους παραπανω λαγους στο τελος της σεζον!

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε ο άνθρωπος ήταν ΛΕΒΕΝΤΗΣ και έτσι που έκαμε εγώ προσωπικά θα του έδινα τουλάχιστο τον μισό, αν τον έπαιζε και εδιεκδίκα τον θα έστηνα καβγά να τον πιάσω όλο.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Breda Pegaso
sotiris!129 έγραψε:βριτε το περδικη της κλουβας!!! μεγαλος διαγονισμος![]()
![]()
Το κατω αριστερα! εκέρδισα???
Αντεχει ο λαος που τα περσυ δεν παθαινει τιποτε ειδικα στην πετσια του...αλλά μην περιμενεις να εχει την ιδια γευση που εχει ενας φρεσκος. Θα εχει μια μυρωδια καταψυξης (ταγκαδα), Εξαρταται και απο το μαγειρεμα ποσο θα εχει τουτη τη μυρωδια.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
τέτοιες ενέργειες σπάνια γεινοντε δυστυχως και μπραβο στον ανθρωπο για την σπανια πραξη του. ετυχε μου και εμενα προχτες πανω στο ξημερωμα που εσταθηκαμε λιο να ξημερωσει καλα πριν να ξεκινησουμε παγανια ερκετουν ενα περδικι πανω μου μισοπεθαμενο και επεξα το και εδωσα το του ανθρωπου. γιατι να το πιασω?? αφου εν ηταν να το χαρω. 5 λεπτα αργοτερα ηρτεν ενα 100 μιλια την ωρα και επεξα το και εκει πραγματικα ευχαριστηθηκα το!! το θεμα εννεν το κρεας Δοξα σι ο Θεος τα κρεοπωλεια γεματα, το θεμα ειναι να ευχαριστηθεις το αθλημα και ας παιξεις ενα αλλα εκεινο το ενα να το ευχαριστηθεις!!Franchi Falconet L έγραψε:Καλησπερα σας,
μπραβο και παλυ στον συγγεκρημενο κυνηγο εχαρηκα που ακουσα τετοιο πραγμα και ειδικα σε περιπτωση λαγου!!!
-
- Full Member
οι φιλε μου εν ουλλα της κλουβας εκτος που το κατω αριστερα!!!Breda Pegaso έγραψε:sotiris!129 έγραψε:βριτε το περδικη της κλουβας!!! μεγαλος διαγονισμος![]()
![]()
Το κατω αριστερα! εκέρδισα???
Αντεχει ο λαος που τα περσυ δεν παθαινει τιποτε ειδικα στην πετσια του...αλλά μην περιμενεις να εχει την ιδια γευση που εχει ενας φρεσκος. Θα εχει μια μυρωδια καταψυξης (ταγκαδα), Εξαρταται και απο το μαγειρεμα ποσο θα εχει τουτη τη μυρωδια.

-
- Full Member
Ρε φιλε εγω ειπα του να τον πιασει αν τον θελει γιατι εν με ενδιαφρει και πολλα το κρεας του και εν το θεωρω σωστο να τον μοιραζουν στην μεση!! Ευχαριστηθηκα τοσο πολλα την ολη φαση με τον σκυλο μου που εν ειχα προβλημα αν τον επιανε.. Λαους ε να εβρουμε και αλλους!! Το θεμα ομως ειναι τετοια περιστατικα να γινονται καθημερινα και οχι να θεωρουνται μεμονομενα!!admin έγραψε:Φίλε ο άνθρωπος ήταν ΛΕΒΕΝΤΗΣ και έτσι που έκαμε εγώ προσωπικά θα του έδινα τουλάχιστο τον μισό, αν τον έπαιζε και εδιεκδίκα τον θα έστηνα καβγά να τον πιάσω όλο.
-
- Full Member
Εμείς 3 λαγούς 2 περδ., 3 φραγκ. και ένα πεγμένο σκύλο.
Κτυπημένος λαγός...πίσω του η 10χρονη σκύλα μας.Ανεβαίνουν το λόφο και ήταν πίσω του 3 μέτρα...στο κατήφορο εκόντεψε του στο 1 μέτρο και δεν τους βλέπαμε πλέον και ακούμε μια βολή απο άλλο κυνηγό. Είπαμε έπεξε τον ο άνθρωπος...αφού εν είπε να μας τον δώσει...είπαμε δεν πειράζει άστο να περάσει. Όταν επέστρεψε η σκύλα είδαμε αίματα και σημάδια από σκάγια στο σώμα της και στο πρόσωπο.
Εεεεε το κρύψε να περάσουμε επέρασε γρήγορα...μετά φαντάζεστε τι ακολούθησε ...

Κτυπημένος λαγός...πίσω του η 10χρονη σκύλα μας.Ανεβαίνουν το λόφο και ήταν πίσω του 3 μέτρα...στο κατήφορο εκόντεψε του στο 1 μέτρο και δεν τους βλέπαμε πλέον και ακούμε μια βολή απο άλλο κυνηγό. Είπαμε έπεξε τον ο άνθρωπος...αφού εν είπε να μας τον δώσει...είπαμε δεν πειράζει άστο να περάσει. Όταν επέστρεψε η σκύλα είδαμε αίματα και σημάδια από σκάγια στο σώμα της και στο πρόσωπο.
Εεεεε το κρύψε να περάσουμε επέρασε γρήγορα...μετά φαντάζεστε τι ακολούθησε ...

-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- marinos.a
- Site Admin
ΜΑ ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΑΣ???? ήταν να τον έλιωνα το μλκ.
Εν εντάξη το σκυλί?
Εν εντάξη το σκυλί?
Si vis pacem, para bellum