Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
- Breda Pegaso
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
Εμεις 2 ατομα
1 λαο, 2 περτικους, 1 φραγκολινα, 2 ορτυκια.
και ακομα 1 ολοχρυσο περιποιημενο φυσικο αεριουχο καλλιτζι λαγου!
1 λαο, 2 περτικους, 1 φραγκολινα, 2 ορτυκια.
και ακομα 1 ολοχρυσο περιποιημενο φυσικο αεριουχο καλλιτζι λαγου!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Εγω 4 περτικους .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
6 άτομα 13 πέρδικες, 2 φραγκολίνες, 2 φάσσες και 1 ορτύκι. Τα περισσότερα τα πήραμε μετά τις 9.
-
- Full Member
Πολλυ η ατυχια μας βρηκαμε 5 λαγους επιασαμε τον 1. Δοξαση ο θεος επεστρεψαμε και εμεις και τα σκυλλια μας σωοι και αβλαβεις που τους κλουβατσιες.
- Koutsofteros
- Full Member
1st Day's Report
5 όπλα-10 περδίκια
Προσωπικά, τον μέσο όρο (2)..
Το κουτσόφτερο...βουρά ακόμα γ@μ το το nickname μου..
P.S. Εν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τούτων που παν στες κλούβες...
Ευτυχώς στες περιοχές μας σταμάτησαν να ξαπολούν

5 όπλα-10 περδίκια
Προσωπικά, τον μέσο όρο (2)..
Το κουτσόφτερο...βουρά ακόμα γ@μ το το nickname μου..

P.S. Εν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τούτων που παν στες κλούβες...
Ευτυχώς στες περιοχές μας σταμάτησαν να ξαπολούν
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
παντος αποτη ακουσα απο διαφορους φιλους που εξορμισαν σε διαφορες επαρχιες τα αποτελεσματα ηταν απογοητεφτικα! το απογευμα 2 τοπους ουτε εσικοσα το οπλο ουτε ειδα εστο 1 περτιζι που μακρια!!!
τοσα περτιζια που εβλεπαμε ουλοι στην φασα δεν εκαταλαβα που εχαθικαν, 3ς παρεες τον 4 ατομον η καθε μια δεν ξεπερασαν τα 6 περτιζια!
ο πατερας μου επαιξε 5 περτιζια οι αλλοι 2 που ηταν μαζι του 0
οι αλλες 2 παρεες 0-1-2 περτιζια ο καθενας με το ζορι...
ζιαμε που δεν εξερα που να παω λογο τον πολλον επιλογων που ειχα για την πρωτη τεταρτη τωρα δεν ξερω που να παω για να παιξω εστο ζε 1 περτιζι!
τοσα περτιζια που εβλεπαμε ουλοι στην φασα δεν εκαταλαβα που εχαθικαν, 3ς παρεες τον 4 ατομον η καθε μια δεν ξεπερασαν τα 6 περτιζια!
ο πατερας μου επαιξε 5 περτιζια οι αλλοι 2 που ηταν μαζι του 0
οι αλλες 2 παρεες 0-1-2 περτιζια ο καθενας με το ζορι...
ζιαμε που δεν εξερα που να παω λογο τον πολλον επιλογων που ειχα για την πρωτη τεταρτη τωρα δεν ξερω που να παω για να παιξω εστο ζε 1 περτιζι!
-
- Full Member
η παρεα κυνηγα μονο λαγό. "απαγορευεται" να παιξει κανενας περδικι. επομενως ουτε τον καπνισα χτες αφου σε 2 λαγους φανηκαμε ατυχοι λογω του τροπου που κυνηγαμε στην Κυπρο. Υπαρχουν ακομη 18 εξορμησεις!!! εμεις και οι σκυλοι μας να ειμαστε καλα....
-
- Full Member
παιδια καλησπερα σας μετα απο πολυ καιρο.
εμεις εχτες 4 οπλα συνολο 17 περδικια. η ωρα 1 το μεσημερι αναχωρησαμε για σπιτι μας αφου εν και ειναι χορτασια. Δοξα σι ο Θεος που ηρταμε πισω υγιεις.
ΥΓ. Σαν την TIGER 32γρ. εν εχει μαχαιρι σκετο το συγγεκρημμενο φυσιγγιο ενθουσιαστηκα. Και η νεα της VICTORY η Super Coturnice 37γρ σαννα και αρεσε μου λιο για δευτερη να σας πω την αληθεια.
εγινε μια φαση με ενα λαγο που εσηκωστικε που μονος του το πρωι χαραμα επερασε μεσα σε ενα διολο που εστεκουνταν 40 κυνηγοι που ηταν σταμα το πρωι. επερασε που μεσα στην μεση τους και ακουστηκε κατι παραπανω που ριπη ρε παιδια ειλικρινα για 3 τουλαχιστον λεπτα ακουγονταν ασταματητες τουυφεκιες. Ο λαγος ακομα τρεχει. Ο τοπος για να καταλαβετε ηταν πιο καθαρος απ οτι ενα αδειο παρκιγκ αυτοκινητων με πρεμιξ
μετα ακατασκοτωθηκαν ουλλοι μεταξυ τους γιατι εν εφωναζε ο ενας του αλλου ιμιshιμου

εμεις εχτες 4 οπλα συνολο 17 περδικια. η ωρα 1 το μεσημερι αναχωρησαμε για σπιτι μας αφου εν και ειναι χορτασια. Δοξα σι ο Θεος που ηρταμε πισω υγιεις.
ΥΓ. Σαν την TIGER 32γρ. εν εχει μαχαιρι σκετο το συγγεκρημμενο φυσιγγιο ενθουσιαστηκα. Και η νεα της VICTORY η Super Coturnice 37γρ σαννα και αρεσε μου λιο για δευτερη να σας πω την αληθεια.
εγινε μια φαση με ενα λαγο που εσηκωστικε που μονος του το πρωι χαραμα επερασε μεσα σε ενα διολο που εστεκουνταν 40 κυνηγοι που ηταν σταμα το πρωι. επερασε που μεσα στην μεση τους και ακουστηκε κατι παραπανω που ριπη ρε παιδια ειλικρινα για 3 τουλαχιστον λεπτα ακουγονταν ασταματητες τουυφεκιες. Ο λαγος ακομα τρεχει. Ο τοπος για να καταλαβετε ηταν πιο καθαρος απ οτι ενα αδειο παρκιγκ αυτοκινητων με πρεμιξ

μετα ακατασκοτωθηκαν ουλλοι μεταξυ τους γιατι εν εφωναζε ο ενας του αλλου ιμιshιμου

- demetris-demetriou
- Full Member
nicolas theocharous έγραψε:παιδια καλησπερα σας μετα απο πολυ καιρο.
εγινε μια φαση με ενα λαγο που εσηκωστικε που μονος του το πρωι χαραμα επερασε μεσα σε ενα διολο που εστεκουνταν 40 κυνηγοι που ηταν σταμα το πρωι. επερασε που μεσα στην μεση τους και ακουστηκε κατι παραπανω που ριπη ρε παιδια ειλικρινα για 3 τουλαχιστον λεπτα ακουγονταν ασταματητες τουυφεκιες. Ο λαγος ακομα τρεχει. Ο τοπος για να καταλαβετε ηταν πιο καθαρος απ οτι ενα αδειο παρκιγκ αυτοκινητων με πρεμιξ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μετα ακατασκοτωθηκαν ουλλοι μεταξυ τους γιατι εν εφωναζε ο ενας του αλλου ιμιshιμου![]()
![]()
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΠΟ ΕΣΣΙΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΤΙΝΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ

- chrysanthos
- Full Member
Η παρεα 7 ατομα 14 περδικια, εγω προσωπικα επαιξα 6 αλλα βρηκα τα 3 μονον, ο πατερας μου 4 και βρηκε μονον 1 και ο αδερφος του 4 και βρηκε μονον τα 2 [ας οψωνται τζεινοι που μας εψατζιεψαν τους σκυλλους(7 χρονια 5 σκυλια για το φτερωτο και 2 για το λαγο
)] πρωτη χρονια κυνηγισα χωρις σκυλλο και δεν το ευχαρηστηθικα
.