1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010
- LAGOS
- Full Member
Re: 1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010
Φίλε μου εσκευτόμουν ακριβώς το ίδιο πράμα σήμερα. Αλόπως εν όλοι μέστα βουνά και κάμνουν αναγνωρίσεις. Κοπέλια όσοι εννα 'δίσετε΄λαούς να πιάνετε ττέλι χοντρό και να τους δίνετε σφιχτά αμπα και ξαπολυθούν ως την Κυριακή.
Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια σε όλους.
Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια σε όλους.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Phinix
5 TZIE POPSE... 

Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
περτικο τζιαι φασσα την κυριακη ρε κοπελια επειδη εννασιη καμποσο θηραμα το πρωι,,,λαο τεταρτη πρωι,,,,,εσεις τι θα κυνηγησετε πρωτη κυριακη?the choice is your's 

- chrysanthos
- Full Member
Περτικο τζαι φασσα ως τις 9.00-9.30, μπουκκομα 15-20 λεπτα(προγευμα) τζαι μετα ξεκινουμε παρπατιμα με τα σκυλια ως τις μια αναμισι(13.00-13.30), οτι φκαλουν παιζουμε. Μετα εχει ξεκουραση καμιαν ωρα τζαι συνεχιζουμαι ως τις 5.00-5.30,κανει εφκαλαν τα ποδκια μας νερο τζαι την τεταρτη παλε!!!
-
- Full Member
καλως,,,,
-
- Full Member
τζε εμεις ενα περιπου ετσι ενα καμουμεν...τωρα οσον αφορα για τετερτη μακαρι να παμεν εκδρομη με το σχολειο να παω τζινιchrysanthos έγραψε:Περτικο τζαι φασσα ως τις 9.00-9.30, μπουκκομα 15-20 λεπτα(προγευμα) τζαι μετα ξεκινουμε παρπατιμα με τα σκυλια ως τις μια αναμισι(13.00-13.30), οτι φκαλουν παιζουμε. Μετα εχει ξεκουραση καμιαν ωρα τζαι συνεχιζουμαι ως τις 5.00-5.30,κανει εφκαλαν τα ποδκια μας νερο τζαι την τεταρτη παλε!!!
-
- Full Member
εγω ευτυχως εννα της δικαιολογησω,,
εγω παλε εσασα το προγραμμα μου στο πανεπιστιμιο τεταρτη εν θελω μαθηματα λαλο της επιδη οπου νασε ακου το κυνηγι!!!οπως το πελλο...κοπελια 9-10 παγανια? μεν πατε καλιτερα ρε
οι σκυλοι ως τεσ 9 μεσα στο car εν να παθουν εφραγμα που να ακουν τες σσιπεθκιες... σε συνδιασμο με τις πσιλες θερμοκρασιες εν να τους κατεβασεται ζ εν να πιενουν οπως τους μεθισμενους 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Πριν έντεκα χρόνια περίπου ήταν ο πρώτος μου χρόνος στο κολλέγιο και ξεκίνησε το κυνήγι είχα μια spaniel σκυλίτσα 10 μηνών που έμενε μαζί μου στο διαμέρισμα. Την πρώτη Κυριακή έπεξα 2-3 περδίκια αλλά η σκύλα δέν τα έπιανε γιατί εγώ 10 μήνες την εκπαίδευα στον λαό. (εφηβικά λάθη) ήταν η πρώτη Τετάρτη και είχα mid-term στατιστική η ώρα 10.45 .Ένας φίλος επιστάτης στο κολλέγιο μου είπε ότι την πρώτη κυριακή είχε πάει Άλωνα και έπεζε τσίκλες και αποκάτω του είδε ένα λαγό να φεύγει. Τον παρακάλεσα να με πάρει μαζί του την τετάρτη και ώς τις 08.30 θα έφευγα να πήγαινα πίσω να ετοιμαστώ για την εξέταση. Πάμε λοιπόν με τον παρέα με 2 αυτοκίνητα σταματούμε εκείνος πήγε να σταθεί στις τσίκλες και εγώ περίμενα να χαράξει για να πιάσω πανιά . Μόλις χαράσει πιάνω πανιά και με το που μπαίνω στον πρώτο πάγκο 50 μέτρα απο το αυτοκίνητο πιάνει μιαν μαλαή ο σκυλίτσα η μούτη της ήταν όπως την τουρπίνα πατ πατ πατ . Προχωρώ καμιά 40-50 μέτρα μαζί της και ξαφνικά φερμάρει και μένει κάγκελο. Εγώ προσπαθούσα να δώ τι είχε μέσα στο μαζί που φέρμαρε και ξαφνικά...... Πάτα πετάσσετε μια λαούπα έξω ... εγώ πανικόβλητος φακώ της μιαν μπηχτή με τον 30άρι beretta σπορτινγ που κρατούσα έκατσε πίσω της. Λαλώ που μέσα μου ψύχραιμα εν γήπεδο μπροστά σου. Σημαδκιάζω τα φκιά του και μπάμ αλλά ο κουμπάροε επίενε πιο γλήορα. Η σκύλα πίσω του κλάμα .... εγώ έκατσα πάνω σε μια πέτρα άψα ένα τσιάρο και δέν έβρισκα το στόμα μου που το τρεμουσιό να τον βάλω μέσα. Έρκετε πίσω η σκύλα στέκετε μπροστά μου και ξεκινά να κλαίει. Εγύρισε μου πιάνω την και πήγαμε σπίτι Λευκωσία . Πήγα κυνήγι η ώρα 06,30 και έφυγα 06,50. Πήγα και έγραψα στατιστική 09/100. Το μοναδικό μάθημα που έμεινα στις σπουδές μου....................
Προσέχουμε...για να έχουμε
χαχαχα επαθα το ζεγω περσι τουτο αλλα επια τον λαο
ομως η προτη μου χαρτουτσια ουτε ιδα που εκατσε οπως επεταχτικε που μες την κουτσι ομπρος που τον σκυλλο και μενα,και επιεν να περασι που μεσα στιν μεση μαση μας εφιεν μου η προτη χαρτουτσια ενομισα εκρεμασα τον σκυλο, η δεφτερη ομως εσιμαθκιασα εγινικαν τα αφκια του ζαλατινα!
ομως η προτη μου χαρτουτσια ουτε ιδα που εκατσε οπως επεταχτικε που μες την κουτσι ομπρος που τον σκυλλο και μενα,και επιεν να περασι που μεσα στιν μεση μαση μας εφιεν μου η προτη χαρτουτσια ενομισα εκρεμασα τον σκυλο, η δεφτερη ομως εσιμαθκιασα εγινικαν τα αφκια του ζαλατινα!