ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από giorgos80 »

XATZIKRIS007 έγραψε:Ρε φίλε αν επιτρέπεται γιατί είσαι έτσι ποτουτος πας τα μπαικαλ ότι εν έχουν :D ατέλεια ;;;; Είσαι ο εισαγωγέας τους τίποτε ρε φίλε ;;;;;ηρεμησεεε :D

Πάντα φιλικά :))
οχι ρε φιλε δεν ειμαι εισαγωγεας.δαμε γραφω και τα προβληματα που μου εκαμε ως τωρα
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... aikal+club
το θεμα στη κυπρο του 2014 οπου νασαι 2015 σκαρταρουμε τα μπερεττα τα μπαικαλ οτι δεν σκοτωνουν γυρευκουμε χαρτουτσιες του βορκα της υγρασιας του υψομετρου και δεν συμαζευται.ολα φταιν μας εκτος απο το χειριστη του τοξου.anyway αμα μπορεις να αγορασεις αλλο οπλο αγορασε αλλα οχι με τη δικαιολογια
οτι δεν σκοτωνει το μπαικαλ γιατι πιστεψε με ουτε το επομενο θα σκοτωνει.
εγω οταν θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω αλλο οπλο θα το πιασω γιατι με το μπαικαλ κουραζομαι
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

giorgos80 έγραψε:
XATZIKRIS007 έγραψε:η σημερινη φιλε η 1η ηταν απο τα 20-25μ η 2η απο τα 15μ... και ναι εν εβαλα προσκοπευση επεξα το οπως ερκετουν.,........ με 4 τσιοκ και οι 2 βολες
μαλλον φιλε εγινικε οτι ειπε ο φιλος καναρηςςςς :roll: :roll: :roll: :roll:
:D :D :D :D :D :D :D
ρε μη ριχνετε τα ατζιαμιλλικια πανω στα οπλα εγω σημερα με τσιοκ 4 αφτερμαρκετ επαιξα τζικλα στα 25 μετρα με βικτορυ λιλα νο 6 και μετρησα 5 διαμπερη.
υ.γ διω σου και σενα και του καναρη που 1000000 να σταθειτε στα 25 μετρα να σας παιξω με μπαικαλ και αν σηκωθειτε που χαμε χαλαλι σας.σκεψου το γινεται
Κυριε giorgos80 , εχεις το δικαιωμα να λες ελευθερα τη γνωμη σου οπως και ολοι εμεις φτανει να μην ενοχλουμε κανεναν! οποτε σου λεω ξεκαθαρα: ουτε τα λεφτα σου θελω, ουτε να σταθω στα 25 μετρα αλλα ουτε και να σε δω καν αν με ρωτας, οποτε παρακαλω να διχνεις λιγο σεβασμο, να μετρας λιγο το τι γραφεις και να σεβεσαι τον καθε ανθρωπο που μπαινει εδω μεσα να ανταλλαξει δυο κουβεβτες χαλαρα και με καλη διαθεση! παντως σου ευχομαι να εισαι οκ με το οπλακι σου που μακαρι να σου κανει τη δουλεια του και πραγματι ειναι μαγκια να καμνεις τη δουλεια σου και με λιγα λεφτα!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από marios10 »

Καλησπερα κοπελια
Επερασαμεν ωραια και σημερα..
Το πρωι με ενα φιλο πηγαμε για λαγο αλλα ο κυριος μας την εκατσε κανονικα ηδαμεντο που στο απεναντι βουνο κυριος να πηγαινει..
Το απογευμα πηγα ακομα ενα περιπατο με απολογισμο ενα περτικο και 2 τζικλες..
Και ηβρα και τα ωραια της φυσης.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε συνονόματε φτυχάς τα πολλά τα μανιταρούθκια μπράβο! :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

1 περδίκι, 2 φάσσες και 4 τζίκλες το εχτεσινό μου αποτέλεσμα. Το περδίκι με Nobel Speed 34gr #7 ενώ οι 2 φάσσες με Victory Λιλά 31γρ #6. Οι 4 τζίκλες, οι 2 με RC4 Serie Oro Fibre (μαντές τζιαι ήταν γάμος τζιαι εσύρναν κολλούες που τις έσυρνα) τζιαι οι 2 με Victory 35gr #7. Aλλά είχα την πρώτη μου απώλεια καθώς εχάλασε το Memory Card του τηλεφώνου. :| :| :cry:
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

kanaris έγραψε:
giorgos80 έγραψε:
XATZIKRIS007 έγραψε:η σημερινη φιλε η 1η ηταν απο τα 20-25μ η 2η απο τα 15μ... και ναι εν εβαλα προσκοπευση επεξα το οπως ερκετουν.,........ με 4 τσιοκ και οι 2 βολες
μαλλον φιλε εγινικε οτι ειπε ο φιλος καναρηςςςς :roll: :roll: :roll: :roll:
:D :D :D :D :D :D :D
ρε μη ριχνετε τα ατζιαμιλλικια πανω στα οπλα εγω σημερα με τσιοκ 4 αφτερμαρκετ επαιξα τζικλα στα 25 μετρα με βικτορυ λιλα νο 6 και μετρησα 5 διαμπερη.
υ.γ διω σου και σενα και του καναρη που 1000000 να σταθειτε στα 25 μετρα να σας παιξω με μπαικαλ και αν σηκωθειτε που χαμε χαλαλι σας.σκεψου το γινεται
Κυριε giorgos80 , εχεις το δικαιωμα να λες ελευθερα τη γνωμη σου οπως και ολοι εμεις φτανει να μην ενοχλουμε κανεναν! οποτε σου λεω ξεκαθαρα: ουτε τα λεφτα σου θελω, ουτε να σταθω στα 25 μετρα αλλα ουτε και να σε δω καν αν με ρωτας, οποτε παρακαλω να διχνεις λιγο σεβασμο, να μετρας λιγο το τι γραφεις και να σεβεσαι τον καθε ανθρωπο που μπαινει εδω μεσα να ανταλλαξει δυο κουβεβτες χαλαρα και με καλη διαθεση! παντως σου ευχομαι να εισαι οκ με το οπλακι σου που μακαρι να σου κανει τη δουλεια του και πραγματι ειναι μαγκια να καμνεις τη δουλεια σου και με λιγα λεφτα!
φιλε μου ουτε ορεξη για αντιπαραθεσεις εχω ουτε τπτ.το ποιο πανω εγραψα το λιγο επιθετικα γιατι εν ετη 2014 στη κυπρο επικρατει ο καφενες,αυτο που ηθελα να θιξω ειναι οτι κανενας μας δεν θα ηθελε να βρεθει απεναντι απο καννες οποιουδηποτε οπλου επειδη δηθεν δεν σκοτωνει.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Καλημερα,

Εχτες ηταν η μερα της φινας για εμας. 2 ΦΙΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ 10-11 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΝΑ ΛΙΑΣΤΟΥΝ. ΤΗ ΜΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ( EIXE TO ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΣΙΗΝΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ( ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΠΕΤΡΑ). ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΑΚΕΦΑΛΕΣ....KAI EΥΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΛΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ.....ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ 40 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΦΕΡΜΑ ΑΦΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 50+ ΜΕΤΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΟΜΩΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΒΑΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ(ΧΡΟΝΙΑΡΙΚΑ) ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ 8Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΟΥΡΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΦΚΙΑΚΑΣ. (Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗ8ΕΙ :D :D ).

ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα και απο εμενα εγω αναζητο ποιος μας ειπεν καλη επιτυχια αν τον ευρω εννα τον ακκασο παστην κκελλε :lol: :lol: πρωι για λαγο εφαμεν μιαν περιποιημενη καβλια επειδη εκαμαμε λαθος επιλογη παγανιας εμεινα λιγο πιο κατω που τον συντροφο λογο της μαλαις που ηβρα χαμηλα τελικα εκαθετουν πανω ψυλα διπλα απο τον δρομο και μας εκαβλιασεν κανονικοτατα! αλλαγη τοποθεσιας πολυ μαλαι τελικα λαος αφαντος παμε στο αυτοκινητο ξηλονο το οπλο εφιεν 1 σουστουα απο το παρακοντακκο :oops: !!!! με χιλια βασανα ξαναμπικε στον τοπο της διαλημα και απογευμα αλλη παγανια χωρις μαλαι εβκαλε 1 περτικο ο συντροφος και ανακαληψε οτι εν επαιζε η δευτερη του :oops: λαλω του παμε να φιουμε και εννα πεσει πανω μας το βουνο τελικα εφαμεν και ενα περιποιημενο χαλαζι πανω στη κκελε και επνασαμε!!!

Υ.Γ μπραβο στα κοπελια που η ωρα 5,45 εκατεβικαν και εβουρουσαν τα περτιτσια μες τα σκωτηνα με τα οπλα και ο αλλος να τους φεγκει με το αυτοκινητο!!!!!!!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εγω ρε κοπελια γυρευκω μια φωτογραφια παπαγαλου να βαλω για παρτυ μου :)...συγχαρητηρια και στα κοπελια που η ωρα 8 εγυριζαν με το αυτοκινητο τους μεσα στον κυριο δρομο πολεμιου αγιου δημητριανου με τον συνοδηγο να εχει τον σιηπετο εξω που το παραθυρο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re:

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Pathfinder έγραψε:Εγω ρε κοπελια γυρευκω μια φωτογραφια παπαγαλου να βαλω για παρτυ μου :)...συγχαρητηρια και στα κοπελια που η ωρα 8 εγυριζαν με το αυτοκινητο τους μεσα στον κυριο δρομο πολεμιου αγιου δημητριανου με τον συνοδηγο να εχει τον σιηπετο εξω που το παραθυρο

ελα το δικο μου :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”