ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016
- Γιατρός
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016
Ωραία Αντρέα. Σώτο go for it
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
- Full Member
Καλημερα σας και απο μενα. Πρωινο περιπατο σημερα για τραχηλες να ξεμουδιασουμε λιγο και να ετοιμαζομαστε για τις τζικλες. Δυ
Δυστυχος νεκροταφειο. Τπτ δεν εκινητουν πουλλι. Δεν ξερο πως θα παει φετος αλλα ημαστε σε ολα πισω οπως το 2007 π αν εβλεπες στρουφο εσιερεσουν. Ελπιζω να υπαρξει μια αλλαγη προςτο καλυτερο
Δυστυχος νεκροταφειο. Τπτ δεν εκινητουν πουλλι. Δεν ξερο πως θα παει φετος αλλα ημαστε σε ολα πισω οπως το 2007 π αν εβλεπες στρουφο εσιερεσουν. Ελπιζω να υπαρξει μια αλλαγη προςτο καλυτερο
-
- Full Member
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΖΙΚΛΑ ΜΕ ΤΡΑΣΙΗΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΦΟ....ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
- sotiris!129
Αγαπητε Αντρεα ο εκλιπων με εμαθε να κυνηγω , πρην απο αυτων ημουν ενα κυνηγετικο τιποτα , ενας σταμαζης που επαιζα περτιζια ρεχτα , που επερπατουν μες τα βουνα ζε εκαμα φρρρ και οτι επετασετουν επεφτε ... ζικλα ναταν περτιζι ναταν η οκκα 400 !andreas78 έγραψε:Καλησπέρα Σωτηράκη μου,
Ειναι απλά ο κανόνας για τα σκυλιά φερμας, δύσκολα φτάνεις στην απόλυτη επιτυχία αλλα η επιμονή και η υπομονή, παντα επιβραβεύει.
Έχοντας εις γνωση την απώλεια σου, σε προτρέπω να βρεις σύντομα έναν κυνηγετικο σύντροφο και να του προσφέρεις ότι πρόσφερες και στον εκλιπών. Είσαι νέος με πολύ μεράκι, με αρχές και ήθος, με άποψη και όρεξη να μάθεις. Είμαι σύγουρος ότι πολύ σύντομα ο νέος σου σύντροφος θα σου προσφέρει τα αναμενόμενα.
Εάν επιλέξεις μια αγγλική φυλή, είμαι στην διάθεση σου οπως και μερικοί άλλοι συμφορουμιστες, να σε βοηθήσω όσο και οπως μπορώ.
Σκέψου το και εσυ...γίνεται......![]()
Με τον Λακη επαιξα τον πρωτο μου τσιβικαρι το 2009, 13 μηνων σκυλακι τοτε ο μπαγασακος !
Με τον Λακη επαιξα και την πρωτη μου φραγκολινα το 2010 και τα 2 θηραματα ηταν για εμας πρωτογνωρα ομορφα και δυσκολα και ειχαν ενα κοινο στοιχειο (μαλαη)... ομως του Λακη του αρεσε περισσοτερο η φραγκολινα, ετσι και εγω αφου αρεσε στο συντροφο περισσοτερο αυτο του το προσφερα απλοχερα ! Η περδικα για μενα ειχε ηδη αρχισει να χανει την ομορφια της στα ματια μου , 1 η 5 περδικια για μενα ηταν το ιδιο πραγμα αφου ηξερα πως ο ζικλαρης απεναντι μου ειχε στην τσαντα του τον ιδιο αριθμο με μενα !
Μπορει να μην υπηρξα κυναγωγος σε σκυλο δεικτη ομως κυνηγισαμε μαζι με τον Λακη ανταξια διπλα απο κορυφαια σκυλια της φυλης! χαρικα φερμες αλλα καμια τους δεν συγκρινοταν με την μουτην χαμε και τον νουρο να παιζει σαν τρελλος ... φρρρρρρ

ετσι και εγω τωρα ξερωντας πως δε θα βρω αλλο σκυλο να μου κυνηγα με τον ιδιο τροπο την φραγκολινα οπως ο μπαγασακος και με το περδικι να εχει χασει εντελος την αξια του για μενα ... καλα κυνηγια Αντρεα και σε ευχαριστω θερμα αλλα για καποιον αλλπχτυπα η καμπανα !

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Φιλαράκι μου, σου εύχομαι οχι απλά να σου προσφέρει τις διπλάσιες συγκινήσεις, το ζώο που προετοιμάζεσαι να πάρεις, αλλα τις δεκαπλάσιες...!!!!!!
- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:Αγαπητε Αντρεα ο εκλιπων με εμαθε να κυνηγω , πρην απο αυτων ημουν ενα κυνηγετικο τιποτα , ενας σταμαζης που επαιζα περτιζια ρεχτα , που επερπατουν μες τα βουνα ζε εκαμα φρρρ και οτι επετασετουν επεφτε ... ζικλα ναταν περτιζι ναταν η οκκα 400 !andreas78 έγραψε:Καλησπέρα Σωτηράκη μου,
Ειναι απλά ο κανόνας για τα σκυλιά φερμας, δύσκολα φτάνεις στην απόλυτη επιτυχία αλλα η επιμονή και η υπομονή, παντα επιβραβεύει.
Έχοντας εις γνωση την απώλεια σου, σε προτρέπω να βρεις σύντομα έναν κυνηγετικο σύντροφο και να του προσφέρεις ότι πρόσφερες και στον εκλιπών. Είσαι νέος με πολύ μεράκι, με αρχές και ήθος, με άποψη και όρεξη να μάθεις. Είμαι σύγουρος ότι πολύ σύντομα ο νέος σου σύντροφος θα σου προσφέρει τα αναμενόμενα.
Εάν επιλέξεις μια αγγλική φυλή, είμαι στην διάθεση σου οπως και μερικοί άλλοι συμφορουμιστες, να σε βοηθήσω όσο και οπως μπορώ.
Σκέψου το και εσυ...γίνεται......![]()
Με τον Λακη επαιξα τον πρωτο μου τσιβικαρι το 2009, 13 μηνων σκυλακι τοτε ο μπαγασακος !
Με τον Λακη επαιξα και την πρωτη μου φραγκολινα το 2010 και τα 2 θηραματα ηταν για εμας πρωτογνωρα ομορφα και δυσκολα και ειχαν ενα κοινο στοιχειο (μαλαη)... ομως του Λακη του αρεσε περισσοτερο η φραγκολινα, ετσι και εγω αφου αρεσε στο συντροφο περισσοτερο αυτο του το προσφερα απλοχερα ! Η περδικα για μενα ειχε ηδη αρχισει να χανει την ομορφια της στα ματια μου , 1 η 5 περδικια για μενα ηταν το ιδιο πραγμα αφου ηξερα πως ο ζικλαρης απεναντι μου ειχε στην τσαντα του τον ιδιο αριθμο με μενα !
Μπορει να μην υπηρξα κυναγωγος σε σκυλο δεικτη ομως κυνηγισαμε μαζι με τον Λακη ανταξια διπλα απο κορυφαια σκυλια της φυλης! χαρικα φερμες αλλα καμια τους δεν συγκρινοταν με την μουτην χαμε και τον νουρο να παιζει σαν τρελλος ... φρρρρρρμαγεια !!!!
ετσι και εγω τωρα ξερωντας πως δε θα βρω αλλο σκυλο να μου κυνηγα με τον ιδιο τροπο την φραγκολινα οπως ο μπαγασακος και με το περδικι να εχει χασει εντελος την αξια του για μενα ... καλα κυνηγια Αντρεα και σε ευχαριστω θερμα αλλα για καποιον αλλπχτυπα η καμπανα !
Φιλαρακι κανεις του το καλυτερο μνημοσυνο, μπραβο..!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- sotiris!129
Ανθημε οπως λεει και ο Μαρκους η πρωτη φορα εν να δυσκολη ειτε την κανεις τωρα ειτε σε 10 εξωρμησεις αρα καλητερα να την κανεις τωρα !
Σημερα στο εκπαιδευτικο μια φαση που η μαλαη ηταν εντονη μου εφυγε ενα "ατεεε Λακη μου" με συνεφερε γρηγορα η μεγαλη κηλιδα αιματος στο δεξι αρβυλο καθως εσκεμενα δεν καθαρισα για να τον εχω οσο γινεται μαζι μου στο βουνο !
(για τους ζικλαριες : επαρχια Λευκωσιας σημερα πολλες)
Καλα κυνηγια guys !
Σημερα στο εκπαιδευτικο μια φαση που η μαλαη ηταν εντονη μου εφυγε ενα "ατεεε Λακη μου" με συνεφερε γρηγορα η μεγαλη κηλιδα αιματος στο δεξι αρβυλο καθως εσκεμενα δεν καθαρισα για να τον εχω οσο γινεται μαζι μου στο βουνο !
Καλα κυνηγια guys !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΤΟsotiris!129 έγραψε:Ανθημε οπως λεει και ο Μαρκους η πρωτη φορα εν να δυσκολη ειτε την κανεις τωρα ειτε σε 10 εξωρμησεις αρα καλητερα να την κανεις τωρα !
Καλα κυνηγια guys !

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Φιλε Σωτηρη μπορειςνα γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος για επαρχια λευκωσιαςsotiris!129 έγραψε:Ανθημε οπως λεει και ο Μαρκους η πρωτη φορα εν να δυσκολη ειτε την κανεις τωρα ειτε σε 10 εξωρμησεις αρα καλητερα να την κανεις τωρα !
Καλα κυνηγια guys !
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!