ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: 9 ΤΖΑΙ ΠΟΨΕ!!!

Δημοσίευση από Anthimos »

πεεεε εν μας ποσκολιει τιποτε να ξεχνιομαστε .....9 εν πολλες κομα :? .....ατε να δουμεν
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

Anthimos έγραψε:πεεεε εν μας ποσκολιει τιποτε να ξεχνιομαστε .....9 εν πολλες κομα :? .....ατε να δουμεν
...να καταλαβεις εχτες επια ενα γυρο ψαρεμα και εσκεφτουμουν παλε το τζινη !!
εννεν δουλεια τουτη :lol: :lol:
εννα παω για κατι τελευταιες δοκιμες στο σκοπευτηριο το σαββατο και που εφτομας εννα γεμονο λιες λιες το διλις να περνα η μερα :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

επσές έπιασε με και εμένα το σύνδρομο, είδα ότι εξεφώλιασεν τον ο σχίλλος και εφκήκε τσε έκατσε μές το μονοπάτι μπροστά μου. Εσκέφτομουν ότι έπρεπε α τον αφήσω να βουρήσει για να τον παίξω αλλά τσίνος έμεινε τσιαμε παλούτζι στην πολύ ώρα(1-2 δευτερόλεπτα) εξύπνησα ήταν 6 η ώρα ντύθηκα και πήγε περίπατο ο σκύλος αλλάεμείναμε στην μαλαή 7.30 πίσω για δουλειά :roll:
Προσέχουμε...για να έχουμε
sportsman
Full Member

Δημοσίευση από sportsman »

εν πολλά καλά φίλε...
εγώ που είδα όνειρο ότι άρκησα να ξυπνήσω την 1ην τσιε εβουρούσα όπως τον πελλόν με το αυτοκίνητο τσιε είχα μες τα αυκια μου να μου φωνάζουν τον τζιήρην, πεθερό τσιε κουνιάδο...
τσιε τους σσιήλους να λάσσουν όπως τους πελλούς........
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ :!:
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

εγω παλε βλεπω ονηρο το σιπετο μου :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ακουτε ονειρο.....επερπατουσα μεσα σε μια λουρα αμπελιου....εκατεβηκα στη πιο κατω και βρισκω μπροστα μου ενα κυνηγο. γεια σου μαστρε λαλω του. γεια σου ρε μιτση λαλει μου....8ελεισ να παιξεισ ενα λαγο λαλει μου????? ναι λεω του. οκ...πηεννε δαμε στη πιο κατω λουρα και εχει ενα λαγο και κα8εται και πεκσε τον. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΤΡΕ ΛΕΩ ΤΟΥ.... ΟΧΙ ΡΕ ΙΝΤΑ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΕΚΑΜΕ ΛΑΛΩ....ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΗΣ ΛΟΥΡΑΣ 8ΩΡΩ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙ8ΚΙΑ. ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΒΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΠΗΔΗΧΤΑ ΠΗΔΗΧΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΣΗΚΩΣΑ ΤΟ bERETTA NA TON ΠΕΞΩ ΑΝΟΙΚΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΠΙΡΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ 100000 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΝΟΜΙΣΑ ΕΝΝΑ ΦΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΦΑΚΚΑ ΧΑΜΕ. ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΜΟΣ....ΑΞΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ...ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΚΟΙΜΟΥΜΟΥΝ ΕΠΕΙΑ ΚΑ ΑΝΑΨΑ ΤΣΙΑΡΟ
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

ο αλουπος στον υπνο του εθωρε πετηναρκα.

χα τσε εσεις τωρα.
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

andreasana210326 έγραψε:ακουτε ονειρο.....επερπατουσα μεσα σε μια λουρα αμπελιου....εκατεβηκα στη πιο κατω και βρισκω μπροστα μου ενα κυνηγο. γεια σου μαστρε λαλω του. γεια σου ρε μιτση λαλει μου....8ελεισ να παιξεισ ενα λαγο λαλει μου????? ναι λεω του. οκ...πηεννε δαμε στη πιο κατω λουρα και εχει ενα λαγο και κα8εται και πεκσε τον. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΤΡΕ ΛΕΩ ΤΟΥ.... ΟΧΙ ΡΕ ΙΝΤΑ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΕΚΑΜΕ ΛΑΛΩ....ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΗΣ ΛΟΥΡΑΣ 8ΩΡΩ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙ8ΚΙΑ. ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΒΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΠΗΔΗΧΤΑ ΠΗΔΗΧΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΣΗΚΩΣΑ ΤΟ bERETTA NA TON ΠΕΞΩ ΑΝΟΙΚΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΠΙΡΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ 100000 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΝΟΜΙΣΑ ΕΝΝΑ ΦΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΦΑΚΚΑ ΧΑΜΕ. ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΜΟΣ....ΑΞΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ...ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΚΟΙΜΟΥΜΟΥΝ ΕΠΕΙΑ ΚΑ ΑΝΑΨΑ ΤΣΙΑΡΟ
...
ε παρεα ετσι ονειρο εν εσιη :D ...τουλαχιστο να κρατας G3 γιατι με το σιηππετο εν θορο να εκαμνες καλα το κανγουρολαο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

leshi cy έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ακουτε ονειρο.....επερπατουσα μεσα σε μια λουρα αμπελιου....εκατεβηκα στη πιο κατω και βρισκω μπροστα μου ενα κυνηγο. γεια σου μαστρε λαλω του. γεια σου ρε μιτση λαλει μου....8ελεισ να παιξεισ ενα λαγο λαλει μου????? ναι λεω του. οκ...πηεννε δαμε στη πιο κατω λουρα και εχει ενα λαγο και κα8εται και πεκσε τον. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΤΡΕ ΛΕΩ ΤΟΥ.... ΟΧΙ ΡΕ ΙΝΤΑ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΕΚΑΜΕ ΛΑΛΩ....ΕΙΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΗΣ ΛΟΥΡΑΣ 8ΩΡΩ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙ8ΚΙΑ. ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΒΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΠΗΔΗΧΤΑ ΠΗΔΗΧΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΣΗΚΩΣΑ ΤΟ bERETTA NA TON ΠΕΞΩ ΑΝΟΙΚΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΠΙΡΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ 100000 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΕΝΟΜΙΣΑ ΕΝΝΑ ΦΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΦΑΚΚΑ ΧΑΜΕ. ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΜΟΣ....ΑΞΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ...ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΚΟΙΜΟΥΜΟΥΝ ΕΠΕΙΑ ΚΑ ΑΝΑΨΑ ΤΣΙΑΡΟ
...
ε παρεα ετσι ονειρο εν εσιη :D ...τουλαχιστο να κρατας G3 γιατι με το σιηππετο εν θορο να εκαμνες καλα το κανγουρολαο :mrgreen:
ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΦΕΔΡΟΣ...ΕΥΡΥΧΟΥ.... πεδιο βολησ στο ΚΟΥΤΡΑΦΑ. ΕΚΑΜΑ 3 ΒΟΛΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΕ τη night hock. εσειρα και εσπασα. ΑΛΛΑ ΤΖΙΝΟΝ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ Η8ΕΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑ :lol:
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

...βαλτα τζιε τα 2 πουκατο που το κρεβατι παρεα( σιεπετο-τουφεκιο ,τες σφαιρες μεν τεσ βαλις ομος α :lol: ) , τζιε αναλογα με το ειννα που εννα ερτι στο ονειρο θορεις τζιε καμνεις :D !!

αλλα εν ονειρο που εν ονειρο ελα δε το τουτο τζιε μεν εσιης εννια για κανενα λαο
M60 GPMG R5 7.jpg

, εχτος τζιε αν εσιη συγκενια με τον τυρανασαυρο ρεξ !!
1.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”