[quote="mikros"]Μας σιχάθηκα πραγματικά εχτές...
Σε ενα κομμάτι γής 50-60 κυνηγοί, να έρχετε ο ένας να στέκεται 20 μέτρα αριστερά σου,να τον χαιρετάς, να φοράς πορτοκάλι, να σε βλέπει, να τον βλέπεις , ακούω πυροβολισμό απο εκείνον ,ήμουν πίσω απο την ελιά εκείνη τη στιγμή και αμέσως βλέπω ένα περδίκι να περνά γλυφτά απο πάνω μου και πέφτω κάτω ενστικτωδώς, με την δεύτερη του αν στεκόμουν μάλλον τώρα θα πετούσα για Ισραήλ ή Γερμανία στην καλύτερη...
Σήκωσα 4 φορές το όπλο σε περδίκια, τις 2 το κατέβασα μόλις είδα το πορτοκαλί στην πορεία του πουλιού την άλλη στη φωνή κάποιου που βρισκόταν πίσω απο το περδίκι άλλα σε σημείο που δεν φαινόταν...
Το χειρότερο ήταν ένας τύπος που λίγο γλίτωσε όταν σηκώθηκε η πέρδικα αυτός βρισκόταν ακριβώς πίσω της ντυμένος πλήρως σε παραλλαγή και μόλις ακουμπά το δάχτυλο μου στη σκανδάλη διέκρινα την κίνηση του όπλου...
Α ρε Αντρίκο, σωστά τα λεεις εσυ αλλά ποιός σε ακούει...Δυστυχώς οι πιο πολλοί δεν τηρούν το πορτοκαλί μόνο και μόνο επειδη μισσιημου φαίνονται απο τα πουλιά!!΄΄Ελεος δηλαδη!!! Εννα δει ο πέρτικος το πορτοκαλί και εννα κόψει κούρβες?? Ατε τζιαι έκοψε, λέμε τωρα,!!Αξίζει όπως λεει και ο μικρός ενας πέρτικος την σωματική μας ακεραιότητα..με καμία δυναμη!!!Δυχτυχώς ακούμε τόσα αλλά νουν δεν βαλουμέ!!!
Να προσέχεις Αντρίκο και μακρυά που την πολυκοσμία και ας μεν παιξεις τίποτε!!
Απο άποψη αποτελεσμάτων παιδιά , πολύωρο περπάτημα μεχρι το μεσημέρι, 1 φάσσα και ενα απορτ ενός κουτσόφτερου πέρτικου απο το σκυλί που το ευχαριστήθηκα όσο τίποτε κι ας μην τον επαιξα εγω. διάλλειμα και αλλαγή επαρχίας δυο περδίκια.
Πρώτα Ο Θεός και τη Τετάρτη παλι...
ΦΟΡΕΣΤΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΡΙΝ ΘΡΥΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ... Βήξτε, φωνάξτε, χαιρετίστε όταν δείτε άλλο κυνηγό 1 πουλί δεν αξίζει όσο η σωματική μας ακεραιότητα!!![/quote]