ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από πανικος »

και ενα μικρο βιντεο απο φασσα.μολις εφτασα και αναψα την καμερα και πυροβολησα .μολιςκαι την πηρε το βιντεο στην αρχη καθως δινει σβουρες :D

http://youtu.be/FWZBMCv6kc0
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Περασαμε και εμεισ πολλα καλα 2 ατομα 1 λαγο 2 περδικια! Σταν πλιν της ημερας το επεισοδειο με κατοικο αγροκιπιας με κυνηγους που επειδη ημουν κοντα εχω πολλα καλη αποψη ο κυριος εκλεψε ταπελες και εκαμε 2 χιλιομετρα γυρο απαγορευμενη που μονος του και εκαμεν τον κοσμο να μεν ξερει που να παει!!!! Και οποιος επιενε κοντα απειλαν τον να βαλει το καυκασο να τον ακκαση ε ενα που ακκασε εκαμαν του τα ουλλα γεριμα και κατε μενα με το δικαιο τους εγω ειμουν 600+μετρα και απειλαν με οτι εννα μου ψατσιεψη τους σκυλλους και οτι εννα με σκωτοση!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Εδυσκολευτήκαμε σήμερα λόγω καιρού από την μια και λιγοστού θηράματος από την άλλη, αλλά δόξασυ ο Θεος ήρταμε πίσω σώοι και επιάσαμεν και το quota. Είδαμεν και το πρωί 1 λαγό από μακριά. Πάντως πολλή τσίκλα παιδιά

2πέρδικους με την Victory 31gr (λιλά) και 1 με την Lambro biturbo 36gr

Εικόνα

:D :lol: :D
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Συγχαρητήρια σε όλους όσους είχαν επιτυχημένο αποτέλεσμα...
Στους υπόλοιπους άπλα υπάρχουν άλλες 16 εξορμήσεις...
Δικό μου αποτέλεσμα σε 2 διαφορετικες περιοχες σε ημιορηνή Λάρνακα και Λεμεσό απλά απογοητευτικό...
Δεν είδαμε πέρδικα, ούτε όλοι όσοι έκαναν παγάνες στην γύρω περιοχή...Είδαμε 2 λαγούς, όπου τον ένα τον καρπώθηκαν, απο εμένα άπλα 2 τσίχλες ξιφτερισμένες και μια τραχίλα επίσης...Πρέπει να το κοιτάξω και να βρώ το λάθος μου γιατί με 6νο δεν είναι λογικό να μην σκοτώσεις την τσίχλα και κυρίως σε απόσταση των 20μ όπως επίσης και σε τραχίλα με 9νο...
Οι τσίχλες ελάχιστες δυστυχώς...
Εν να το γυρίσω στις φάσσες που ξέρω και τα δρομολόγια τους τουλάχιστον.

Γίνετε παρέλαση με κατεψυγμένους και τσιλιμένους λαγούς, δήθεν απο κάρπωση της 1ης Κυριακής στο Facebook...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

pamposs έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
M-00-00-46-612.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=c76yAiYVIVU

ευχαριστω τα segutsi μου σε οσα χαριζουν σε μενα αλλα και σε αλλους. Χαλαλι στο νεαρο που πρωτη φορα εχει παρει λαγο και ενοιωσα την χαρα μαζι του
Φιλε μ μπραβο σου,...τζινο που φενετε μετα που παιζεις τον λαο τι ενει εν αλλος λαος? επιας τον τζαι τζινο εν φενετε.. :P
;)
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Είμαστε πισω στη οικογένεια μας ευτυχώς υγιείς 2 περδικια απο το πατέρα μου 2 κουτσουφτερα απο τα σκυλια εγω δεν το εκαπνισα
dont shoot fast...shoot good
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

mikros έγραψε:Συγχαρητήρια σε όλους όσους είχαν επιτυχημένο αποτέλεσμα...
Στους υπόλοιπους άπλα υπάρχουν άλλες 16 εξορμήσεις...
Δικό μου αποτέλεσμα σε 2 διαφορετικες περιοχες σε ημιορηνή Λάρνακα και Λεμεσό απλά απογοητευτικό...
Δεν είδαμε πέρδικα, ούτε όλοι όσοι έκαναν παγάνες στην γύρω περιοχή...Είδαμε 2 λαγούς, όπου τον ένα τον καρπώθηκαν, απο εμένα άπλα 2 τσίχλες ξιφτερισμένες και μια τραχίλα επίσης...Πρέπει να το κοιτάξω και να βρώ το λάθος μου γιατί με 6νο δεν είναι λογικό να μην σκοτώσεις την τσίχλα και κυρίως σε απόσταση των 20μ όπως επίσης και σε τραχίλα με 9νο...
Οι τσίχλες ελάχιστες δυστυχώς...
Εν να το γυρίσω στις φάσσες που ξέρω και τα δρομολόγια τους τουλάχιστον.

Γίνετε παρέλαση με κατεψυγμένους και τσιλιμένους λαγούς, δήθεν απο κάρπωση της 1ης Κυριακής στο Facebook...
εν οπως τα στοιμενα τα παιγνιδια ? :lol: με τα βιντεο ειναι σαν να ζεις τις στιγμες ξανα και βλεπεις τα λαθη σου. ειναι φυσικα για εμας τους αρρωστους :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΑΝ..Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕΤΡΑ!!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ!!!

ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ :P

ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΛΟΥΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ 10'... :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σήμερα επήγα στη έναρξη του ενδημικού με ένα μεγάλο ερωτηματικό, :idea: διότι είναι η πρώτη φορά που δεν κυνηγώ την πρώτη εξόρμηση στη περιοχή της Λεμώνας όπου κυνηγώ τα τελευταία 15 χρόνια περίπου ,όπου εμενα από το Σάββατο σε ξάδελφο μου στη Πάφο και σηκωνόμουν το πρωί 8-) και πήγαινα στο τόπο που θα κυνηγούσα. Φέτος κυνήγησα σε περιοχή της Λεμεσού και επήγα απευθείας από το σπίτι μου με 2 ώρες ύπνου μόνο :? . Το ερωτηματικό έγινε πιο έντονο :?: :?: το πρωί με τη βροχή που άρχισε από το ξημέρωμα. Είχα αποφασίσει να κυνηγήσω φάσες, κάνοντας τα πλάνα μου από την προηγούμενη μέρα που έκανα την αναγνώριση μου :idea: . Τελικά τα νερά μου χάλασαν το μισό πλάνο και βρέθηκα σε λανθασμένη βουνοκορφή, κάπου 200μ από το σημείο που έπρεπε να ήμουν :lol: . Μετά τις 9+30 αποφάσισα να μετακινηθώ , αφού επέστρεψα πείσω στο αυτοκίνητο και μαζί με το πατέρα μου επήγαμε στη σωστή βουνοκορφή. Τελικά τα νερά δυνάμωσαν, έτσι επήγαμε στο καφενείο του χωριού για κανένα ζεστό, αφού αλλάξαμε τα ρούχα μας διότι είχαν γίνει μούσκεμα. Μόλις σταμάτησαν τα νερά κατά τις 1300 επιστρέψαμε στα πόστα μας. Τελικά…..το ερωτηματικό με αντάμειψε με 10 πουλιά ( 6 φάσες , 1 αρκοπεζουνο, και 3 περδίκια). Σήμερα λόγο καιρού, νερά-υγρασία τα φυσίγγια με πυρίτιδα Α1 είχαν ΦΟΒΕΡΑ σκοτώματα. Χρησιμοποίησα το Victory 31gr-5 (4 πουλιά). Lambro A1 36-5 (3 πουλιά), Victory Starlihgt 32gr-7( 1 ) και Rottweil waitmansheil plastic 36gr-6 (2 ) . Είναι κατι τέτοιες περιπτώσεις που εμπεδώνεις φυσίγγια και καιρικές συνθήκες. Και αναμφίβολα σε υγρασίες τα φυσίγγια με Α1 πυρίτιδα δουλεύουν καλύτερα, παίρνεις δηλαδή το μέγιστο της απόδοσης τους. Αυτό για τους νέους κυνηγούς, να σημειώνουν τέτοιες απόψεις για να μαθαίνουν. Mπράβο σε ολους που πετυχαν θηραμα, αλλα και καλή τύχη γαι επομενη εξώρμηση σε οσους δεν επιασαν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από marios10 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ..
ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ,
ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΙΔΑΜΕΝ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΩ 2..
ΣΥΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑΝ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Τ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ..
ΠΟΛΛΛΑ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΛΙΝ;-)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ 16..:P
uploadfromtaptalk1414959310328.jpg
uploadfromtaptalk1414959310328.jpg
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”