Που ρε φιλεπανικος έγραψε:πηγα για τζικλες σημερα ουτε ειδα ουτε ακουσα
Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
- Phinix
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
αναλογος καλα τα επιαμεν σημερα..2 μαβροπουλους 1 πρωινη μπεκατσα τζε 7 τζικλουες.. 

-
- Full Member
σημερα που η ωρα 6μιση ως η ωρα 9μιση μαλαη του λαου γμτ εν εξαναδα ετσι πραμα εκατεβασαμεν τους που το αυτοκυνητο επιασα μονομιας μια μαλαη ηβρα και κοτσιρα φρεσακ μεγαλα αρσενικου λαγου που εκεινη την ωρα η μαλαη εμπενε μες το πυκνο συνεχεια μετα μεσα σε κατι σπαρμενα μετα σε πετροτοπο που εκαμαν 30 λεπτα να την ξεδιαλυνον οι σκυλοι μετα επιασαν μονοντορο τζιαμε εχρειαστηκα τα αδρεναληνη στα υψη και εξανασαντανοθηκε η μαλαη και επαρετισα τα γμτ επηρεν με ο λαος 1 χιλιομετρο εφκαλεν το κολο τους σκυλους αλλα για να εγλυτωσεν σε εκεινη την περιοχη φανταζουμε ηταν λαατσος ενι τουλαχιστον επεξαν οι παρεες μου 2 μπεκατσες το μονο πουλι που διακιουνται να πεξουν μεσα την πανια μας
-
- Full Member
πολλές μπεκάτσες φέτος ρε κοπέλια, ελπίζω να εν και οι τζίκλες έτσι με την αρχή του χρόνου...
- Nikos
Κοπέλια η πρώτη μου εξόρμηση που επιστέφω σπίτι παπαγάλος... Είναι και αυτά μέσα, κτύπησα ένα γαουροπέρτικο αλλά εππεσε κουτσόφτερος και όπου και να τρυπωσε δεν τον βρήκε το σκυλί, βέβαια δεν του καταλογίζω ευθήνες είναι ακόμα μωρό.... Εγω φταιω που δεν τον κτύπησα καλα για να πεθάνει ακαριαία..... εκείνο που μαραζώνω είναι ότι θα τον φάνε οι αλουποί....Αρκετές τζίκλες όμως.... Τα σημάδια είναι θετικά για μια καλή τζικλοχρονιά,να μασ βοηθήσει και ο καιρός και θα είναι πόμπα!!! 

- BECCACCIA
- Full Member
3 τελεφτεες εξορμησεις αερα κουπανιστο. σημερα εσυρα 2 καλιτζια σε κατι γαουροπερτικους για οσκαρ
-
- Full Member
Μετά από 2 εβδομάδες αποχής επιστροφή στη δράση. Ένας αρσενικός λαγός σήμερα και η χρονιά συνεχίζει πολύ καλά. Σηκώσαμε ακόμα ένα αλλά βγήκε πάνω στον νέο κυνηγό της παρέα και πολύ κοντά του συνεπώς καταλαβαίνετε το αποτέλεσμα. Κρίμα γιατί ήταν εύκολο παίξιμο αν δεν βιαζόταν και θα ήταν και ο 1ος του.
Η κορυφαία φάση σήμερα ήταν μετά το κτύπημα του λαγού όπου και βρεθήκαμε όλοι και κάναμε ένα μικρό διάλειμμα με αποτέλεσμα 2 φίλοι αντάλλαξαν καταλάθος τα όπλα τους. Σε κάποια φάση αρκετή ώρα μετά ακούς τον ένα να φωνάζει "ρε μα δεν είναι το όπλο μου που κρατώ". Άκουσε μας το άλλο βουνό από το πολύ δούλεμα. Υπόψιν τα όπλα ήταν το ένα sporting το άλλο κυνηγετικό.....και διαφορετικής εταιρίας. Κάτι τέτοιες φάσεις στο κυνήγι είναι που μας μαγεύουν και μας κάνουν να παρακαλάμε να περάσουν γρήγορα οι μέρες μέχρι την επόμενη εξόρμηση.
Σήμερα μαζέψαμε μόνο μισή τσέντα τενεκούδια και μπουκάλες......πρόοδος μεγάλη
Καλή συνέχεια
Η κορυφαία φάση σήμερα ήταν μετά το κτύπημα του λαγού όπου και βρεθήκαμε όλοι και κάναμε ένα μικρό διάλειμμα με αποτέλεσμα 2 φίλοι αντάλλαξαν καταλάθος τα όπλα τους. Σε κάποια φάση αρκετή ώρα μετά ακούς τον ένα να φωνάζει "ρε μα δεν είναι το όπλο μου που κρατώ". Άκουσε μας το άλλο βουνό από το πολύ δούλεμα. Υπόψιν τα όπλα ήταν το ένα sporting το άλλο κυνηγετικό.....και διαφορετικής εταιρίας. Κάτι τέτοιες φάσεις στο κυνήγι είναι που μας μαγεύουν και μας κάνουν να παρακαλάμε να περάσουν γρήγορα οι μέρες μέχρι την επόμενη εξόρμηση.
Σήμερα μαζέψαμε μόνο μισή τσέντα τενεκούδια και μπουκάλες......πρόοδος μεγάλη
Καλή συνέχεια
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
χθές βρήκαμε μια καλή πρωινή μαλαή την τράβισε ο σκύλος καμιά 500 μέτρα μετά κατέβηκε δρόμο και εκεί την χάσαμε. πέρνουμε άλλη μαλαή ποιό αδύνατο ίχνος μας πήρε 2 βουνα μετά κατέβηκε δρόμο και την ψάχναμε κάτω απο ένα σρόμο πυρασφάλεια και εκεί που έκανε έρευνα ο σκύλος ξεκολάει απο το απέναντι βουνό ένα κοπάδι καμιά 80αριά αρκοπέρτικους τσαι έρκουνμται να κάτσουν πάνω μας. Μα κυριολεκτικά πάνω μας. εκάτσαν δίπλα μας αριστερά μας δεξιά μας και κάθε 1 λεπτό μες τα μούτρα μας φρρρρ φρρρρρ φρρρρρ ο σκύλος μαλαή του λαού να αγωνίζεται να την ξεκαθαρίσει , παντίς τσαι ξέραν το ότι εν θα παίξουμε 

Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator
Ενας ντουμπλες στ Ασκωτικα (φωτο) και ακομα ενα σιηστο μετά = 3 περδικες χτες.....!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
έσπασε το κοκκαλούι του πουπουξιου.
χτες σε μια πολύ άγρια και ωραία μπαγανια χτυπισα τρια περδικια σηκωτά αλλα βρηκα τα δυο
το τρίτο που χάθηκε σηκώθηκε απο πάνω μου και ετσι οπως εκανε κατω βρέθηκε 2 μέτρα πανω απο το κεφάλι της σκυλίτσας μου και έτσι δεν του έκανα τη βολή όπως έπρεπε. Πέτασε κανένα χιλιόμετρο προς τα κάτω και ξαφνικά γύρισε προς τα πάνω άλλα 30-50 μετρά και έπεσε.
κατεβήκαμε με τη σηυλλου αλλά μάταια.
η εξόρμηση εχτές ήταν super.

χτες σε μια πολύ άγρια και ωραία μπαγανια χτυπισα τρια περδικια σηκωτά αλλα βρηκα τα δυο

το τρίτο που χάθηκε σηκώθηκε απο πάνω μου και ετσι οπως εκανε κατω βρέθηκε 2 μέτρα πανω απο το κεφάλι της σκυλίτσας μου και έτσι δεν του έκανα τη βολή όπως έπρεπε. Πέτασε κανένα χιλιόμετρο προς τα κάτω και ξαφνικά γύρισε προς τα πάνω άλλα 30-50 μετρά και έπεσε.
κατεβήκαμε με τη σηυλλου αλλά μάταια.
η εξόρμηση εχτές ήταν super.

Si vis pacem, para bellum