Ξέρω, ξέρω εγώ έστησα σε...

Καρτερώ τον τραυματία μας να γιάνει, εχτές εμιλούσαμε, τζιαί θα επανέλθουμε

MARIOSE έγραψε:Τούτο το παρείστικο είναι όλα τα λεφτά Πανίκο μου, μπράβο.
Ξέρω, ξέρω εγώ έστησα σε...![]()
![]()
Καρτερώ τον τραυματία μας να γιάνει, εχτές εμιλούσαμε, τζιαί θα επανέλθουμε
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑπανικος έγραψε:καλημερα.εγω χθες πηγα για λαγο με 2 αλλα μελη του φορουμ.ετσι μια δυο εξορμησεις τον χρονο παω στα αγρια βουνα και εγω για παγανια σε λαγοαρκετα αγρια τα βουνα που πηγαμε περπατησαμε ανεβηκαμε κατεβηκαμε εγινε ωρα 10 και δεν εσυρα φυσιγγιο
![]()
πρωτογνωρα πραματα για μενα
![]()
τελικα μεχρι ωρα 10΄30 αποχωρησα απο την παγανια.αλλη φαση η παγανια περασαμε ωραια και το σκυλλακι περπατησε μαζι μου επιασε λιγες μαλαες ειδε και συναντηθηκε και με αλλα σκυλια πολυ καλα τα πηγε.![]()
Λαλείς να το πάρουμε μαζί μας την Κυριακή;Πανικος Setter έγραψε:Μονο με G3 για να είναι εντός βολής![]()
Κάτσε την ριπή πάνω Πανικο και θέρισ' τοΠανικος Setter έγραψε:Σοβαρευτου , με 300 σκάγια τζαι παν καλλύττερα , έντα πιθανότητα έχω με την μια σφαίρα ?
O Πανίκος εν ένα που τούτο που θέλει πέρκι τζιαι κουτσίσει, 1000 σφαίρες.Dimitris έγραψε:Κάτσε την ριπή πάνω Πανικο και θέρισ' τοΠανικος Setter έγραψε:Σοβαρευτου , με 300 σκάγια τζαι παν καλλύττερα , έντα πιθανότητα έχω με την μια σφαίρα ?
Ax πόσες φορές την έπαθα με τον Ρώσσο που ασφαλίζει αυτόματα, να έχεις τη φάσσα 20μ βολή και να πατάς τη σκανδάλη τζιαι να μεν κάμνει τίποτε.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ...ΑΦΑΝΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ!
ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ(WOODPEGIONHUNDER) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΣ!!!
ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ .....ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ![]()
ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΤΥΚΙ(ΦΙΛΜΑΚΙ) ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11.00 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΝΟΣ ΠΛΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ 0 ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ(5 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΠΕΡΑΣΑΝ 50-60Μ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ....ΥΓΕΙΑ!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ