ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τούτο το παρείστικο είναι όλα τα λεφτά Πανίκο μου, μπράβο.

Ξέρω, ξέρω εγώ έστησα σε... :lol: :lol:
Καρτερώ τον τραυματία μας να γιάνει, εχτές εμιλούσαμε, τζιαί θα επανέλθουμε ;)
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Τούτο το παρείστικο είναι όλα τα λεφτά Πανίκο μου, μπράβο.

Ξέρω, ξέρω εγώ έστησα σε... :lol: :lol:
Καρτερώ τον τραυματία μας να γιάνει, εχτές εμιλούσαμε, τζιαί θα επανέλθουμε ;)
:D
Πανίκο μου άφηστα πουλλούθκια και τα λαούθκια και σε λίο καιρό θα πάμε στα ψαρούθκια!
Απλά χρειάζομαι και το άλλο πόδι για να τραβώ το shimano σταθερά όταν θα φκάλλω έξω τα τρόπαια ;)
Εννα πούμε κ του φίλου μας του Mike να έρτει!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μαριε και δημητρη τωρα που αρχισε το κυνηγι εμειναν τα καλαμια απο τον αυγουστο .δυσκολο πλεον να χρησιμοποιηθουν πριν τον μαρτιο εκτος αν τα μετατρεψουμε να συρνουν και φυσιγγια :lol: :lol:
αστεια φιλοι μου ειδοποιατε με μονο και θα κανονισουμε ψαροκατασταση :D :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

πανικος έγραψε:καλημερα.εγω χθες πηγα για λαγο με 2 αλλα μελη του φορουμ.ετσι μια δυο εξορμησεις τον χρονο παω στα αγρια βουνα και εγω για παγανια σε λαγο :lol: αρκετα αγρια τα βουνα που πηγαμε περπατησαμε ανεβηκαμε κατεβηκαμε εγινε ωρα 10 και δεν εσυρα φυσιγγιο :o :o πρωτογνωρα πραματα για μενα :D
τελικα μεχρι ωρα 10΄30 αποχωρησα απο την παγανια.αλλη φαση η παγανια περασαμε ωραια και το σκυλλακι περπατησε μαζι μου επιασε λιγες μαλαες ειδε και συναντηθηκε και με αλλα σκυλια πολυ καλα τα πηγε. :D :D
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πανικος Setter έγραψε:Μονο με G3 για να είναι εντός βολής :D

Εικόνα
Λαλείς να το πάρουμε μαζί μας την Κυριακή;

Εικόνα

:D :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Πανικος Setter έγραψε:Σοβαρευτου , με 300 σκάγια τζαι παν καλλύττερα , έντα πιθανότητα έχω με την μια σφαίρα ? :D
Κάτσε την ριπή πάνω Πανικο και θέρισ' το :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Dimitris έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:Σοβαρευτου , με 300 σκάγια τζαι παν καλλύττερα , έντα πιθανότητα έχω με την μια σφαίρα ? :D
Κάτσε την ριπή πάνω Πανικο και θέρισ' το :lol:
O Πανίκος εν ένα που τούτο που θέλει πέρκι τζιαι κουτσίσει, 1000 σφαίρες. :D

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ...ΑΦΑΝΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ!

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ(WOODPEGIONHUNDER) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΣ!!!

ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ .....ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ :D

ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΤΥΚΙ(ΦΙΛΜΑΚΙ) ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11.00 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΝΟΣ ΠΛΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ 0 ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ(5 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΠΕΡΑΣΑΝ 50-60Μ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ....ΥΓΕΙΑ!!!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ :P

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ...ΑΦΑΝΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ!

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ(WOODPEGIONHUNDER) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΣ!!!

ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ .....ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ :D

ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΤΥΚΙ(ΦΙΛΜΑΚΙ) ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11.00 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΝΟΣ ΠΛΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ 0 ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ(5 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΠΕΡΑΣΑΝ 50-60Μ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ....ΥΓΕΙΑ!!!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ :P

Ax πόσες φορές την έπαθα με τον Ρώσσο που ασφαλίζει αυτόματα, να έχεις τη φάσσα 20μ βολή και να πατάς τη σκανδάλη τζιαι να μεν κάμνει τίποτε. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Παιδιά σας χαιρετώ !!
Έμένα η χθεσινή μου εξόρμηση ξεκίνησε πολύ καλά , μιας και μολις κατέβηκα στην περιοχή όπου θα κυνηγούσα ακουσα αρκετά περδίκια,ήμουν και τελείως μόνος όπως φαινόταν, ωραία θα περάσουμε λεω....Και τσούπ κατεβαίνει ενα αυτοκίνητο δυο σιηπεθκιές πάνω σε μιά φάσσα απο τον ενα εκ των δύο και πάνε τα περδίκια... Πίσω τους, !!Κατάφερα με πολύ κόπο να καρπωθώ μια πέρδικα την οποία και ευχαριστήθηκα! Στην επιστροφή στο αυτοκίνητο γνώρισα ένα ελλαδίτη, ο οποίος κυνηγούσε κι εκείνος μόνος του και μετα απο λίγο βρεθήκαμε να κάνουμε παγανιά μαζί, κατάφερε να παρει 1 περδικα την οποία καλλίκωσα εγώ, μπράβο του! και μια φάσσα με αρκετά μακρινή βολή, και πάλι μπράβο του!!Μέχρι τις 11 ηταν , μετα η κουραση και η ζέστη ανυπόφορη!!! Σπίτι για γέμισμα μπαταριών μιας και ήμουνα κοντά...
Το απόγευμα είπα να ψάξω για φραγκολίνες..... Άφαντες!!!Την πλήρωσε μια πέρδικα, δυστυχώς , και λεω δυστυχώς γιατί το η ντουφεκιά δεν την σκότωσε και μάλλον είχε και γερά πόδια. Παρα τα 45++ λεπτα που την ψάχναμε ενδελεχώς εγώ και ο σκύλος γιατί έπεσε σε κάτι ξερότοπους δεν έγινε κατορθωτό να την βρούμε...
Την Κυριακή με υγεία αν και μάλον θα είναι part-time κυνήγι λόγω υποχρέωσης...

Και να μην ξεχνάμε το σημαντικότερο φίλοι μου, πήγαμε κυνηγήσαμε και επιστρέψαμε καλα...
Βλέπουμε τι συμβαίνει καθε λίγο....που την μια τα αυτοκίνητα που την αλλοι οι ψατζιές που την άλλοι οι ίδιοι οι άνθρωποι!! Πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας!!! Ε κανεί πόση γαουροσύνη!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”