ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από Chris B725 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΗ..ΕΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΔΕΨΑ.....ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ 2ΩΡΟ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΦΑΝΤΑ...ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ...

ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΣΗ ΤΩΝ 10 ΛΕΠΤΩΝ ΝΑ ''ΠΡΟΛΑΒΕΙ'' ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ(ΦΙΛΜΑΚΙ)!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 11.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1.30....ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2......Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ....ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΗ ΠΛΑΓΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΑΚΚΙΔΙΟ ΚΑΡΕΚΛΟΥΑ Κ.Λ.Π.....ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 40Μ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΛΗ...ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΩ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ Ν5....ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ,ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΦΤΩ....ΚΑΙ ΛΕΩ Η ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ....Η ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ....ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ :D

ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ....ΤΑ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ ΙΧΝΗΛΑΤΟΥΝ....ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ....ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ....ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑ ΤΙ ΛΕΞΗ ''ΠΡΟΛΑΒΕΙ''....ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΟΤΑΝ ΠΟΔΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ;)

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :P

ΒΑΛΤΕ 720p
Βλέπω τα βίντεο σας και τα χαίρομαι.

Θέλω να αποκτήσω και εγώ μια κάμερα σύντομα.

Σόλωνα τι κάμερα έχεις, από που την πήρες και πόσα αν επιτρέπεται?
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Σόλωνα μου το τέλος στο βίντεο σου είναι μάθημα επιπέδου! Όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν. Μπράβο φίλε μου και σου εύχομαι η Λούση να σου χαρίσει και άλλες τέτοιες στιγμές!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Πανικος Setter έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Αρέσκουν μου οι ιστορίες σας
Θυμίζει μου το "Ηumans of New York", ξεκίνησε σαν απλές ιστορίες ζωής και έγινε πόρωση και βιβλίο
Αυτή είναι η διαφορα του φόρουμ από το facebook φιλε :D
Συγχαρητήρια για την κάρπωση σε όσους τα κατάφεραν
τα δικά μου για την χθεσινή μέρα .......
που την σπαταλησα γιατί έπιασα να ακούσω του κουνιάδου μου να με πάρει μαζί σε μια περιοχη μεταξύ Πάφου και Πόλης , μετά από τις διαβεβαιώσεις του ότι υπάρχει αρκετός χωρος για κυνήγι με αρκετά περδίκια με έπεισε , αυτόν το "αρκετό" χωρο τον έκανε η μια μου setter σε 40 λεπτά , μετά το μονο που είχε ήταν καθαρά χωράφια

μια ευκαιρία σε ορτύκι που μου έβαλε μποστά τους μάραθους

Άρον άρον επιστροφή στην βάση μου , ξεκινώ με την μικρή σε ένα ένα κομμάτι χωρίς αποτέλεσμα και στο δεύτερο σε 15 λεπτά με έπιασαν οι βροχές . λίγη ξεκούραση και αλλαγή περιοχής , σε κάποια στιγμή βλέπω να σηκώνονται από το έδαφος 5-6 πουλουθκια και ταυτόχρονα η μικρή να κάνει ανέβασμα και φερμα , ήσυχος εγώ ... λαλώ εν την θέση τους που φέρμαρε χωρίς να κάμω κίνηση να πάω μπροστά
Μείνε ήσυχος μ@λακα τζάι εν τα πουλουθκια που φέρμαρε ...... 2 περδίκια τρέχουν λίγο μπροστά και σηκώνονται

η πρώτη βιαστική βολή για να μεν παν τα σκάγια στο σπίτι ενώ στην δεύτερη ήταν είδη απέναντι μου και δεν έριξα

δυστυχώς δεν είχα ανοικτή την κάμερα από την αρχή τις φάσης

Κυριακή πλέον θεού θέλοντος
Μεινε υσηχος μαλ@κ@ και τα πουλουθκια που φερμαρε....εδιπλωσες με.

Μπραβο Σολωνα...πολυ ωραιοι και οι 2 σας
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.....ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ....ΣΕ ΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ.......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ....ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ..ΕΠΙΣΗΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ 30% Ο ΚΥΝΗΓΟΣ!!!

ΦΙΛΕ ΚΡΙΣ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ EBAY SJ4000 SPORT HD....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ....ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑΝ ΙΔΕΑ!

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =37&t=2773
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

@ πανικκος σεττερ
ρε φιλε εισαι μεγαλο καλλικι :mrgreen:

ακολουθω σε αποσταση αναπνοης ,προσεχε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πανικος Setter έγραψε:Ακριβώς όπως τα λες Σόλωνα , πρώτα εμείς οι ίδιοι πρέπει να τα τηρούμε αυτά που απαιτούμε να κάνουν όλοι
Γιώργο η απονομή για τον καλλικα της χρονιας θα γίνει στο τέλος τις σεζόν
ακόμα δεν ετελειωσε τίποτε :lol:
Για ξαναπές το τούτο Πανίκο, διότι οι περισσότεροι μας μόνον πόρτους είμαστε...(όχι να κακοφανιστείτε τωρά κοπέλια εν ονομάτισα κανέναν) :mrgreen:
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Μέρος απο απόσπασμα άρθρου για την ηθική του κυνηγού, του Ηλία Μουλιστάνου.

Ξέρεις, ίσως, πως η ζωή που ζούμε είναι ένα θέατρο. Το κυνήγι όμως δεν έχει “ράμπες” και “παρασκήνια”, ξεγυμνώνει τις αξίες, μασκαρεύει τους ανάξιους, τους θρασείς και τους συμφεροντολόγους. Στο κυνήγι βγάλε τη μάσκα. Έτσι, θα σε εκτιμήσουν κι έτσι θα ξαλαφρώσεις από το βάρος που σ” όλη σου τη ζωή το σέρνεις μαζί σου. Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα “σιδερικά” και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το “κρέας” τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση; Λυτρώσου, λοιπόν και “συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα το έχουν “πατήσει” συμβουλεύει ο συγγραφέας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Ηλίας Μουλιστάνος – Γεν. Γραμματέας.
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΦΙΛΕ ΚΡΙΣ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ EBAY SJ4000 SPORT HD....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ....ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑΝ ΙΔΕΑ!

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =37&t=2773
Ευχαριστώ πολύ Σόλωνα !!!
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Τη Κυριακη χτυπησαμε 1 περδικη ο πατερας μου και 2 περδικια εγω +ενα ολοχρυσο καλλιτζι σε μια φερμαριστη φραγκολινα(ακομα την βλεπω ονειρο :? ) την τεταρτη 1 παγανια ουτε φτερο 2η παγανια 6 σηκωματα 4 στη τσαντα (περδικια ) και 2 ορτυκια 2 οπλα.
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πανικος Setter έγραψε:Ακριβώς όπως τα λες Σόλωνα , πρώτα εμείς οι ίδιοι πρέπει να τα τηρούμε αυτά που απαιτούμε να κάνουν όλοι
Γιώργο η απονομή για τον καλλικα της χρονιας θα γίνει στο τέλος τις σεζόν
ακόμα δεν ετελειωσε τίποτε :lol:
Όπως και πολλά άλλα πτωχεύσαμε και γυρεύουμε τράπεζα να μας κάνει δάνειο για εξοχικό
Να μείνεις original όπως είσαι
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”