Αλλα φοβαμαι να μην ξενερωσο μετα που εν να ερτω πισω στην καταντια μας....
Αρα καταληγω στο συμπερασμα αν θα παω να παω και γω για καποιο θηραμα που δεν το εχουμε στο υοπο μας.... ( εχτος απο το λαγο

ε φιλε εχει δεν λεω αλλα απαγορευεται το κυνηγι μεσα σε Ολους τους Φραχτες αρα δεν μπορεις να πεις ΠΟΤΕ "σημερα θα παω για παπιρες"BAIKAL 1980 έγραψε:
...παπιες εχει ο τοπος σου..
sotiris!129 έγραψε:ε φιλε εχει δεν λεω αλλα απαγορευεται το κυνηγι μεσα σε Ολους τους Φραχτες αρα δεν μπορεις να πεις ΠΟΤΕ "σημερα θα παω για παπιρες"BAIKAL 1980 έγραψε:
...παπιες εχει ο τοπος σου..
αλλο να παεις κυνηγι μεσα στο Φραχτι με την βαρκουα σου , το λαμπρατορ σου την καραμπινουα σου κτλ και αλλο να στεκεις πανω στην μουτη του Καση για φασσες και να ερτει τυχεα μια παπιρα στες 20 εξωρμησης και ΑΝ , που παει να πεσει μεσα στο φραχτι του Κορνου !
ετυχε μου πολες φορες να δω καραπαταες σε ενα παραποταμο , μια φορα 5 μαζι στα 10 μετρα που μενα ετρωαν ουτε εκαταλαβαν οτι ημουν ζιαμε , με μια χαρτουτσια 8α επεφταν ουλοι ! ομως αν τους επαιζα θα ηταν εκτελεση ετσι απλα εκατσα και εβλεπα τους !
μια αλλη φορα πρην χρονια ετυχε μου σαν περπατω για το ποστο της ζικλας σχεδον σκοτεινα να ερτει κατα πανω μου χηνα μιλουμε τεραστιο πουλι στα 20 μετρα ... η 10νο ιλιονα μου απλα εχαιδεψαν την![]()
αυτα τα περιστατικα ειναι θεμα τυχης και μεμονομενα , αλλο να παεις και να ξερεις οτι θα κυνηγισης ΠΑΠΙΑ !!!
http://www.olympushunt.gr/Fabarm έγραψε:Σας χαιρετώ,
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πού να ψάξω για κυνηγετικά ταξίδια στο εξωτερικό (λαγός, περδίκι, πάπια, φασιανός κτλ)?
Ευχαριστώ