ο καθε ανθρωπος εχει την δικη του κριση και κανει αυτο που θεωρει σωστο.
προσωπικα εγω κυνηγο με την παρεα μου περισοτερο τα περδικια ( μιλουμε για περδικαι οχι για κοτοπουλλα )
ειμαστε 4 οπλα και κινιγουμε για το χομπι μας αλλα και να περασουμε την ωρα μας ομορφα και ωραια.
αλλα απο την αλλη σεβομαστε το θυραμα που κυνηγαμεε. τι εννοω εαν σε μια περιοχη που κυνηγαμε βλεπουμε οτι τα περδικαι ειναι λιγα δεν ξαναπαμε εκει και αφινουμε την περιοχη να ηρεμισει και τα περδικια να αναπαραγθουν . αυτο φιλοι μου πιστευω οτι ειναι καλο διοτι μου δινει το δικαιωμα να παω του χρονου στην περιοχη αυτη και να κυνηγισω και εαν ειμε τυχερος να παικσω και κανενα περδικι. και μην νομιζετε οτι το κυνηγι του περδικιου ειναι εθκολο. ευκολο ειναι για τους κρεατοσυλλεκτες που στεκονται απο πανω ,κατω, δεξια,αριστερα σου και περιμενουν να βγαλεις το θυραμα για να το παικσουν.
Παιδια δυστηχως ο κοσμος ο αγνος που παει στο κυνηγι για να απολαυσει τα σκυλλια του η και να περασει ομορφα την μερα του ελιγοστεψε σε πολλα μεγαλο βαθμο. οτι και να πεις αλλη θα συμφωνουν μαζι σου και αλλοι οχι.
εγω κανω οτι θεωρο σωστο και αφινο τους αλλουσ να κανουν τα δικα τους αλλα απο την αλλη αμα δω κατι που με ενοχλει το λεο ( δεν φορουν πορτοκαλι, καμνο σου τον σκοπο και αλλα πολλα)
σε γενικες γραμμες φιλοι μου κανω αυτο που κοφκει η ξερη μου.