οικογενειακή υπόθεση η λαθροθηρία

Απάντηση
diomedes
Full Member

Re: οικογενειακή υπόθεση η λαθροθηρία

Δημοσίευση από diomedes »

'petros' έγραψε:Αυτα ολα που λετε συμφωνω και επαυξανω αλλα αυριο τις πρωτες εξορμισεις να δειτε τι εχει να γινει εξω στα βουνα με τους κυνηγους που θα τσακωνονται μεταξυ τους, σκυλους που θα εχει ο καθε ενας μια μαντρα οπως τες αιγιες,το λιγοστο θηραμα σε πολλες περιοχες και τις αντιπαραθεσεις μεταξυ κυνηγων και ταμειου θηρας στα μπλοκα που πιστευω τουτο θα καμει μπαμ φετος

Ειμαι περιεργος να δω τις αποψεις οσων επιμενουν οτι τα πραγματα ειναι ετσι επειδη δεν εχουμε παιδεια και οτι με 30-50 ευρω περισσοτερα στο Ταμειο θηρας θα γινει η Κυπρος παραδεισος.
Δεν βλεπει κανεις οτι αυτοι εφεραν την καταντια τη σημερινη με την απραξεια τους και τις ανευθυνες πραξεις τους (Καταστρεψαν τα περδικια και λαγους με απελευθερωσεις αρρωστων περδικιων βλεπε περιοδο 2003-04 μεχρι σημερα παμε πισω πισω)

Πρεπει να καταλαβουμε οτι η παιδεια θα ερθει θελωντας και μη με βαρια προστιματα και οχι των 300-400 ευρω γιατι σε μια νυχτα με το αυτοκινητο, η 2 δυχτια , η 3 ματσες βερκα εφκαλεντα και συνεχιζει ακαθεκτος. Αναδιοργανωση των νομων γιατι με τους υφισταμενους αφηνουν παραθυρα σε πολλους
Αλλαγη στο τροπο Διαχειρησης πανιδας
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω με 6.000.000 ευρω το χρονο και κονδυλια καμνω πολλα πραματα εξω στη φυση χωρις να χρειαστει να αφησω περδικια εκτροφης και μεν μου αρκεψετε πανε σε μισθους και ξερω εγω τι αλλο.Πιστευω μενει ενα πολυ σεβαστο ποσο και για την πανιδα Πληρωνεις τα 80 ευρω σου για να πανε και στην πανιδα και οχι στο μισθο του οποιουδηποτε και απο 2000 το μηνα να πιανουν επι 70 ατομα=1.400.000 τα υπολοιπα που πανε μηπως στα εκτροφια περδικιων??? που??????

Με το να ψηφιζουν νομους τους οποιους να αφηνουν ---- κενο το σημειο που γραφει ποσους σκυλους δικαιουσε να περνεις στο κυνηγι για εμενα ειναι αδικαιολογητο γιατι με αυτο το τροπο ειναι η πιο Νομιμη Λαθροθηρια που εδωσαν στους κυνηγους που καθε αλλο κυνηγοι ειναι αυτοι που θα το εφαρμοσουν και πιστεψτε δεν ειναι λιγοι αλλα δεν τους αδικω δικαιουνται αλλα εμεις ειμαστε οι μαλακες που τα ανεχομαστε αλλα οχι για πολυ ελπιζω να ξεσηκωθει το συνολο με το περας αυτης της σεζον και να τους τσιλησουμε μες το λαιμο να γινουν τα πραγματα οπως πρεπει.
Και κατα τα αλλα θελουν αυτοι οι ανθρωποι Ταμειο Θηρας και Σια να καταπολεμισουν την λαθροθηρια απλα αυτου του ειδους την εκαναν ΝΟΜΙΜΗ
Τρεις παρεες των 5-6 ατομων με 30 σκυλους να κατεβουν σε μια περιοχη του χρονου καληνυχτα θα πουν οτι η περιοχη εχασε το θηραμα της απο μια ψευδοαρρωστια και τελειωσε το παναηρι.
Το να δινουν την ευκαιρια σε ολους μας να κανουμε αυτο το πραγμα τοτε ποιος ο λογος να μιλαμε για παιδεια στους κυνηγους και πελαρες απο τη στιγμη που δεν θα παω εγω θα παει καποια αλλη παρεα ΝΟΜΙΜΑ

Φίλε Πέτρο το θέμα με τον αριθμό των σκύλλων και εμένα με ξένισε. Πήρα τηλέφωνο την θήρα πριν μια βδομάδα και μου είπαν ότι αυτή την στιγμή ότι δεν επιτρέπονται πάνω από 2 σκύλλοι στο κυνήγι και πως θα βγάλουν διάταγμα πριν την πρώτη μέρα που θα ορίζει τον μέγιστο αριθμό σκύλλων!!! εγώ πάντως διάταγμα κόμα δεν είδα και μετρούμε 4 και πόψε. Εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι όπως βγάζουμε άδεια κυνηγού για μας να βγάζουμε και για τον κάθε σκύλλο μας και να πληρώνουμε. Π.χ εγώ να έχω άδεια για εμένα και για 2 σκύλλους. Άμα το σκεφτείτε είναι και πιο δίκαιο γιατί συνήθως πάνω κάτω και η κάρπωση είναι ανάλογη με τους σκύλλους (ή έτσι νομίζουμε τέλοσπάντων). Επίσης να απαγορεύεται η διακίνηση σκύλλων χωρίς άδεια στις επιτρεπόμενες περιοχές στο κυνήγι κατά τιν διάρκεια του κυνηγιού. Με αυτό το τρόπο η νομοθεσία θα καλύψει και τους τάχα βουρκάτορες που συνοδεύουν τους κυνηγούς. Και τέλος ο όποιος αδέσποτος να συλλαμβάνεται και να θανατώνεται.
Πέρσι κοπέλια είδα 2 άτομα παρέα ο ένας ήταν με 15 σκύλλους και ο άλλος με 6!! και είχαν και ένα "βουρκάτορα"!! Εδιερωτούμουν τζιαι γώ αν τουν φκάλουν λαό ήνταλως ήταν να τον παίξει με 16 σκύλλους μες τα πόθκια του.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε Admin δεν τα μηδενίζω όλα, ειπα οι πλείστοι και όχι όλοι!!
Δεν είμαι μέλος πουθενά και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είμαι για αρκετό καιρό ακόμα.
Γνωρίζω για συλλόγους που έχουν προέδρους λαθροθήρες, σε άλλους συλλόγους που έτυχε να μιλήσω με κάποια άτομα η έγνοια τους ήταν οι σούβλες και οι εκδρομές στο εξωτερικό για κυνήγι, αα και όλοι κυνηγούν λαγό!!!!!
Πολύ λίγοι είναι οι συλλόγοι που παράγουν έργο και μάλιστα αρκετό και για τους υπόλοιπους που δεν κάνουν τίποτα.
Όσο για την ΚΟΚ & ΔΑΖ δεν θέλω να έχω καμία απολύτος σχέση, δεν κάνουν απολύτος τίποτα!!!
Απλά κάθονται και ζεσταίνουν την καρέκλα τους!!!!
Θεωριτικά η ΚΟΚ & ΔΑΖ μαζί με το Τμήμα Δασών θα έπρεπε να ήταν ο άρχων της Κυπριακής φύσης αλλά στην πραγματικότητα είναι ΑΠΩΝ!!!!
Και ένα ανέκδοτο που άκουσα πρόσφατα είναι πως ΚΟΚ & ΔΑΖ εκανε τα πάντα για να δοθεί η μπεκάτσα δοκιμαστικά αλλά δεν δέχτηκαν οι ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΕΣ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αυτό είναι όντος ανέκδοτο αλλά το να μην προσπαθείς και να μην εμπλέκεσαι στα κυνηγετικά δρώμενα και απλά να λές έν κάμνουν τίπτε ΠΟΤΕ δεν θα γίνει τίποτε. Επίσης απο την στιγμή που λές ότι όλοι η Κ.Ο.Κ & ΔΑΖ είναι άχρηστοι και δέν κάνουν τίποτε μηδενίζεις τα πάντα και αυτό γίνετε άδικα γιατί αν υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν τέτοιες συμπεριφορές τους κάνουν να τα παρατούν!!!!!!!!!Αν θέλεις να σου δείξω τα έργα ατόμων απο την Κ.Ο.Κ & ΔΑΖ έλα να σου δείξω και θα εκπλαγείς. Είπαμε όχι όλοι αλλά υπάρχουν αρκετοί που προσπαθούν!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε το ανέκδοτο το είπαν ανθρωποι της ΚΟΚ, οχι ο οποιος δήποτε.
Δεν είμαι απόλυτος στα λεγόμενα μου και γι' αυτό δεν θα επιμείνω αλλά αυτοι που κάνουν δεν φένονται μεσα σε όλη αυτη την δυσοσμία.
Θα το ήθελα πολύ να μάθω έργα και πράξεις της ΚΟΚ, εκτός απο τους νέους κανονισμούς τους οποίους και χαιρετώ.
Κάποια ερωτήματα που έχω, ετσι για την συζήτηση και όχι για αντιπαράθεση, και μακάρι οι αντιπαραθέσεις να ήταν πάντα τέτοιου τύπου.!!!
Ποια η θέση της ΚΟΚ για τις απελευθερώσεις?
Ποιά η θέση της για την επιμόρφωση των κυνηγών?
Ποιά η θέση της για την μπεκάτσα?
Ποιά η θέση της για τις ασθένειες των πεύκων?
Ποιά η θέση της για την οικοπεδοποίηση χιλιάδων στρεμμάτων δασών?
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Φιλε Nature, στο τελευταιο σου post αναφερεις τα εξης: " Φίλε, νομίζω ξεκάθαρα αντιλήφθηκες το τι κρύβεται πίσω από μερικά λεγόμενα και με ενόχλησε. Δεν γίνεται ρε φίλε το 2012 να ακούγονται αυτά και κυρίως από άτομα που πρέπει να είναι 10 φορές πιο προσεχτικά στο τι γράφουν."
Πραγματικα δεν μπορω να αντιλειφθω γιατι αφηνεις αυτα τα υπονοουμενα για μενα;;;;;; Λες και ειμαι καποιος που οι πραξεις του δεν του επιτρεπουν να μιλα!!!!!!! Λοιπον φιλε δεν γνωριζω αν εισαι παντρεμενος και εχεις παιδια. Θα σου θεσω ενα ερωτημα. Αν ενας ληστης εμπαινε σπιτι σου και εβαζε μαχαιρι στο λαιμο του παιδιου σου, πως θα αντιδρουσες; Αν ειχες την στιγμιαια ευκαιρια να αντιπιτεθης για να υπερασπισης την σωματικη ακαιρεοτητα οποιουδηποτε μελους της οικογενειας σου θα το εκανες η' θα περιμενες να φυγει και αν συλληφθει ποτε, να τον τιμωρηση ο νομος;;;;;;;; Βαση των ιδεολογικων σου αποψεων θα ακολουθας το δευτερο!!!!! ΣΩΣΤΑ;;;

Παιδια συμφωνω απολυτα με ολους τους προλαλησαντες. Ολοι εχουν τα δικια τους. Πρεπει επιτελους να γινει κατι ομως απο τους αρμοδιους. Πρεπει ως συνηθως να φτασουμε στο παρα 1 για να γινει οτιδηποτε. Π.χ Τροικα, τρεχουμε να προλαβουμε το τρενο του eurogroup τωρα γιατι τοσο καιρο επαιζαμε τους μαγκες της Ευρωπης!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος istriano ® την 31 Οκτ 2012, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
istriano ®

Πριν 30 λεπτα ακουστηκαν 3 σιηπεδκιες απο περιοχη της Λαρνακας που ανοιγει φετος!!!!!!!!! Στην ιδια περιοχη κυκλοφορουν φημες απο την προηγουμενη εβδομαδα οτι εχει φολες!!!!!
ANTREAS KURTSXAAR
Full Member

Δημοσίευση από ANTREAS KURTSXAAR »

φιλε ποια περιοχη λεσ οτι εχει φολεσ στη λαρνακα?
istriano ®

Μουσταφα λαξια. Ετσι μου ειπαν 2-3 ατομα. Προσωπικα δεν πηγα.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

andreas78 έγραψε:Φίλε το ανέκδοτο το είπαν ανθρωποι της ΚΟΚ, οχι ο οποιος δήποτε.
Δεν είμαι απόλυτος στα λεγόμενα μου και γι' αυτό δεν θα επιμείνω αλλά αυτοι που κάνουν δεν φένονται μεσα σε όλη αυτη την δυσοσμία.
Θα το ήθελα πολύ να μάθω έργα και πράξεις της ΚΟΚ, εκτός απο τους νέους κανονισμούς τους οποίους και χαιρετώ.
Κάποια ερωτήματα που έχω, ετσι για την συζήτηση και όχι για αντιπαράθεση, και μακάρι οι αντιπαραθέσεις να ήταν πάντα τέτοιου τύπου.!!!
Ποια η θέση της ΚΟΚ για τις απελευθερώσεις? Αρκετά μέλη της ΚΟΚ δυσανασχετούν και θέλουν να σταματήσουν τις απελευθερώσεις
Ποιά η θέση της για την επιμόρφωση των κυνηγών? Θέλουν να αλλάξουν το σύστημα και είδη σχεδιάζουν ένα νέο και πιό μοντέρνο τρόπο επιμόρφωσης νέων κυνηγών
Ποιά η θέση της για την μπεκάτσα?Θέλουν να εξασφαλιστεί σωστή αστυνόμευση για να δοθεί η άδεια με την υπάρχουσα κατάσταση όπου έχει ένα λαό θα τον φάν λάχανο
Ποιά η θέση της για τις ασθένειες των πεύκων?Δέν γνωρίζω
Ποιά η θέση της για την οικοπεδοποίηση χιλιάδων στρεμμάτων δασών?
Με γραπτή ανακόινωση τους έίναι ενάντια στην ανεξέλεκτη οικοπεδοποίση και στην συρίκκνωση των βιοτόπων
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε admin και η κυβερνηση κανει γραπτες επιστολες στα ηνωμενα εθνη οποτε συλλαβουν καποιον η αμαν πετησουν αεροπλανα πανω που τον εναεριο μασ χωρο η οποτε εσκοτωναν εθνοφρουρο στην πρασινη γραμμη .ειδες να φυγουν οι τουρκοι :?:
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ(H ANAKOINΩSH) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΥΠΟΝ ετσι για το θεαθηνε.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ :shock:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”