ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ
- ANTROS BREDA
Re: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ
τωρα εννα μας πουν εν εκαμαν τιποτε επιαν στην μαντρα εσφαξαν το κουνελλι για δικη τους χρηση και καταλαθος ηταν και τα οπλα μες το αυτοκινητο που την κυριακη α ρε τα φτοχα τα πλασματα και επλεξαν τους καταλαθος!!!!! Α ΡΕΕΕΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Dimitris
Επήαν για κουνέλια και όρνιθες, εννα μας πελλάνουν τούτοι χεχεχε
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
παιδια ειμαστε για γελια,
η ιδια η θυρα επιεν τζαι εταρακξε τις ταπελες της απαγορευμενης για να τηνγλιτωσουν τα κοπελια
φαντασομαι τι μεσα επεσαν.
αυτο εστ Κυπρος.
η ιδια η θυρα επιεν τζαι εταρακξε τις ταπελες της απαγορευμενης για να τηνγλιτωσουν τα κοπελια
αυτο εστ Κυπρος.
chris197 έγραψε:παιδια ,
συνεληφθη σε χωριο της επαρχιας Λαρνακας ο αντιπροεδρος κυνηγετικου συλλογου μαζι με αλλο ενα προσωπο να κυνηγουν σε μονιμα απαγορευμενη περιοχη. ο εν λογο κυριος μαλιστα ειναι και αστυνομικος στης βρετανικες βασεις και δεν ειναι η πρωτη φορα που κυνηγα σε απαγορευμενη περιοχη.
μαλιστα εβαλε τα μεγαλα μεσα του για να την γλυτωσει
- GRIGORIS
- Full Member
Με την ανοχη μας... εμεισ στην κυπρο νομίζουμε οτι ενα όπλο ενας σκύλος κ μια εγραφλη σε σύλλογο καμουν τον παςς κυνιγο. Λαμπρον να μας καψει. Αν δεν συνιδητοποιας τι γίνετε και να διεκδικισης το δικαιο σου εισαι και εσυ ένας ανίκανος κυνιγός οπως τους αλλους ουλουςchris197 έγραψε:παιδια ειμαστε για γελια,
αυτο εστ Κυπρος.chris197 έγραψε:παιδια ,
συνεληφθη σε χωριο της επαρχιας Λαρνακας ο αντιπροεδρος κυνηγετικου συλλογου μαζι με αλλο ενα προσωπο να κυνηγουν σε μονιμα απαγορευμενη περιοχη. ο εν λογο κυριος μαλιστα ειναι και αστυνομικος στης βρετανικες βασεις και δεν ειναι η πρωτη φορα που κυνηγα σε απαγορευμενη περιοχη.
μαλιστα εβαλε τα μεγαλα μεσα του για να την γλυτωσει
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- ANTROS BREDA
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- andreasana210326
- MARIOSE
Εγώ αν ήμουν θηροφύλακας ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΡΑΦΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Ότι θέλουν κάμνουν, όπου θέλουν και όπως θέλουν.
Έρχονται κύριοι, φέυκουν κύριοι. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ούτε θα τους κάμουν τίποτε αφού σχεδόν όλες τις περιπτώσεις έτσι γίνεται...
Τζιαί εμείς ασχολούμαστε με νομοθεσίες, απαγορευμένες, αναγνωρίσεις , όπλα κτλ. Φωτογραφίες στο φατσοβιβλίο, στο φόρουμ, συζητήσεις και αναλύσεις... Δαμέ τα πλάσματα θα τα καθαρίσουν γιατί κάμνουν (?) τη δουλειά τους...
Κοπέλια εγώ παραιτούμαι. Άτε ολάν τζιαί κανεί!
Έρχονται κύριοι, φέυκουν κύριοι. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ούτε θα τους κάμουν τίποτε αφού σχεδόν όλες τις περιπτώσεις έτσι γίνεται...
Τζιαί εμείς ασχολούμαστε με νομοθεσίες, απαγορευμένες, αναγνωρίσεις , όπλα κτλ. Φωτογραφίες στο φατσοβιβλίο, στο φόρουμ, συζητήσεις και αναλύσεις... Δαμέ τα πλάσματα θα τα καθαρίσουν γιατί κάμνουν (?) τη δουλειά τους...
- GRIGORIS
- Full Member
Η μόνη λύση είναι να συνταχθεί μια ομάδα παγκύπρια κατι σαν ουλαμος με μματ. Σε αυτη να συμμετε οθν επιλεκτη αστυνομικη. Δουία τους είναι να βαλούν στο στοχαστρο τα λεσσια/εγληματιες ενα προς ενα. Να διουν τοπουζι και να στελνουν εντατικες. Θελουμε νομους με αρχιδια και ανθρωπους με αρχηδια που θα τους εφαρμοζουν.MARIOSE έγραψε:Εγώ αν ήμουν θηροφύλακας ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΡΑΦΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- Nikos
Ρε παιδκιά ούλλοι έχουν το φταίξιμο τους και η θήρα αλλά κι εμείς σαν κυνηγοι....
Η θήρα απο μόνη της οτι και να γίνει σίγουρα δεν μπορεί να ελέγξει όλες τις περιοχές.... Αυτοί που θέλουν να κάνουν ζημιά κάνουν, κυνηγούν ανενόχλητοι σε απαγορευμένες δεν τηρουν το κότα και ουτω καθεξής...
Περιστατικά πολλά που σίγουρα θα είδαμε όλοι μας....! το ερώτημα μπορουμε να ασχοληθούμε εμεις με αυτά? και εξηγούμε..συγκεκριμμένα χθές εκει που έκανα την παγανιά μου, εμφανίζετε ενα αυτοκίνητο απο το πουθενά κατεβαίνουν δυό ατομα απο μέσα και ξεκινούν παγανια κανονικα μεσα στην απαγορευμένη.... το αυτοκινητο συνεχιζει την πορεια του και ακόμα δυο άτομα κατεβαινουν στάμα μπροστα απο τους άλλους, αμπα τζιαι φύγει τους και κανενας....
προς στιγμή σκέφτηκα να σιωπήσω αλλά δεν αντεξα.... ρε κοπέλια λαλώ τους είσαστε μες την απαγορευμένη....και η απάντηση?.... το πρόβλημα σου εσένα πιο είναι και να με σημαδεύει με το όπλο, χιλιάδες οι σκέψεις απο το μυαλό μου... ευτυχως που δεν είμασταν σε αποσταση βολής γιατι΄δεν ξέρω μεχρι που ήταν ικανοι να φτάσουν για ενα κομμάτι κρεας....
Δηλαδή κάμνουν σε να φοάσε για την ζωή σου εκει που πας χαλαρώσης και να απολάυσεις το κυνήγι σου...Αν πεις κουβέντα μπορει τζια να σε φασιν λάχανο αν πιάσεις τηλεφωνο, οποθεν στα αναθεμα βρισκουν το τηλέφωνο σου, τζια απειλούν σε....Αξίζει τελικα το ρίσκο?? Νηστιτζιοι!!!
Η θήρα απο μόνη της οτι και να γίνει σίγουρα δεν μπορεί να ελέγξει όλες τις περιοχές.... Αυτοί που θέλουν να κάνουν ζημιά κάνουν, κυνηγούν ανενόχλητοι σε απαγορευμένες δεν τηρουν το κότα και ουτω καθεξής...
Περιστατικά πολλά που σίγουρα θα είδαμε όλοι μας....! το ερώτημα μπορουμε να ασχοληθούμε εμεις με αυτά? και εξηγούμε..συγκεκριμμένα χθές εκει που έκανα την παγανιά μου, εμφανίζετε ενα αυτοκίνητο απο το πουθενά κατεβαίνουν δυό ατομα απο μέσα και ξεκινούν παγανια κανονικα μεσα στην απαγορευμένη.... το αυτοκινητο συνεχιζει την πορεια του και ακόμα δυο άτομα κατεβαινουν στάμα μπροστα απο τους άλλους, αμπα τζιαι φύγει τους και κανενας....
προς στιγμή σκέφτηκα να σιωπήσω αλλά δεν αντεξα.... ρε κοπέλια λαλώ τους είσαστε μες την απαγορευμένη....και η απάντηση?.... το πρόβλημα σου εσένα πιο είναι και να με σημαδεύει με το όπλο, χιλιάδες οι σκέψεις απο το μυαλό μου... ευτυχως που δεν είμασταν σε αποσταση βολής γιατι΄δεν ξέρω μεχρι που ήταν ικανοι να φτάσουν για ενα κομμάτι κρεας....
Δηλαδή κάμνουν σε να φοάσε για την ζωή σου εκει που πας χαλαρώσης και να απολάυσεις το κυνήγι σου...Αν πεις κουβέντα μπορει τζια να σε φασιν λάχανο αν πιάσεις τηλεφωνο, οποθεν στα αναθεμα βρισκουν το τηλέφωνο σου, τζια απειλούν σε....Αξίζει τελικα το ρίσκο?? Νηστιτζιοι!!!
- marios10
- Full Member
Re: Απ: ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ
Φιλε Νικο εκαμα μας να νευριαζουμε παραπανω στο κυνηγι παρα της καθημερινες.Nikos έγραψε:Ρε παιδκιά ούλλοι έχουν το φταίξιμο τους και η θήρα αλλά κι εμείς σαν κυνηγοι....
Ακουσα τζαι τουτην την κουβεντα με τα τηλεφωνα.
Η κατασταση εχει ξεφυγει τελιος και απορω ως που ενα παμε αλλο.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν