Εκτίμηση Ταμείου Θήρας

Απάντηση
sportsman
Full Member

Re: Εκτίμηση Ταμείου Θήρας

Δημοσίευση από sportsman »

Συμφωνώ με τον Πέτρο και συμπληρώνω όμως ότι ¨Το ψάρι απο το κεφάλι βρωμάει¨.....
Δυστυχώς οι αρμόδιοι ¨κυνηγοπατέρες¨ δεν ασχολούνται σοβαρά με θέματα εμπλουτισμού των βιότοπων, καλυτέρευσης των συνθηκών διαβίωσης του θηράματος ή περιορισμού της λαθροθηρίας με σοβαρές επιτέλους ποινές στους λαθροθήρες με αποτέλεσμα να μην πείθουν .........

οι συνέπειες που θα υποστεί κάποιος για λαθροθηρία σε σχέση με το κέρδος που αποφέρει είναι αμελητέες κάτι που είναι γνωστό σε όλους μας ....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Phinix μου:

που - πως - παίχτηκαν ???
51,240 λαγοί
345,529 περδίκια
11,336 φραγγολινες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1,642,338 τσίχλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21,512 μπεκάτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν να σου το πω ετσι απλα!
εμενα με ειχαν πιασει μια φορα τηλ πρην 4-5 χρονια!
οχι τοσα ειμαι σιγουρος πως επαιχτηκαν παραπανω! 48 000 κυνηγοι πανω κατω που ειμαστε δηλαδη ανα κυνηγω αντιστοιχούν αν τα διερεσης δια 48 000 πανω κατω
1.1 λαγος 7 περδικια 0.25 φραγκολινες 35 ζικλες 0.4 μπεκατσες την χρονια που επερασε!
δηλαδη τουτοι οι αριθμοι φενουνται σου υπερβολικοι????
εγω επαιξα 1 λαγο 25 περδικια 1 φραγκολινα 100 ζικλες (δεν τες εκυνηγισα ακομα σκεφτου) 4μπεκατσες
φκαλε τον λαο που ειμαι ακριβος επαιξα 18 περδικια 0.75 φραγκολινες 67 ζικλες 3.6 μπεκατσες παραπανω :lol:
αν βαλεις τον K.Mikkys που παιζει μονο φραγκολινες τοτε τα πραματα αλαζουν ο ανθρωπος επαιξε 20 φραγκολινες εν λογικο να υπερτεροι ζιαμε γιατι ζινο κυνηγα αρα εν καλος ζιαμε
ο πετρος κυνηγα λαγο αρα υπερτεροι ζιαμε!!!
ο ζικλοχτονος επαιξεν 650 ζικλες αρα αν τον πιαν τηλ αυξανει το ποσοστο ζικλας
ο Κυπρος επαιξεν 40 περτιζια επιδη και αυτος κυνηγα μονο περτιζια
ο Rai κυνηγα μονο λαγο αρα αν τον πιαν τηλ αυξανει την καρπωση του λαγου και μιωνει του περτιζιου αφου δεν τα παιζει
ενας ΑΧΑΠΑΡΟΣ απλα επαιξεν οτι εδιαν πανω του τοτε επαιξεν λιοτερα που το μεσο ορο της θηρας εν πολλα λογικο για το ονομα του θεου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 21 Αύγ 2012, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sotiris!129

με λια λογια ΕΓΩ αν απαιζα 1 σεζον τα θηραματα που λαλει το ταμειο Θηρας
1.1 λαγος 7 περδικια 0.25 φραγκολινες 35 ζικλες 0.4 μπεκατσες Που αντιστοιχουν ανα κυνηγω με βαση αυτα τα δεδομενα ηταν να αλαξω αθλημα ζε να αρκεψω το μπαντμιντον :D
ε κοπελια για το ονομα του Θεου
εχει κυνηγωπαρεες που παιζουν 4-5 λαους την εξωρμιση
εχει αθρωπους που παιζουν 3-4 περτιζια καθε εξωρμιση και 1 φραγκολινα
εχει αθρωπους που παιζουν 30-40 ζικλες την εξωρμιση
και εσας σας παραξενεβει ο 1ς λαγος 7 περδικια 1/4 φραγκολινα 35 ζικλες και 2/5 μπεκατσας την χρονια δηλαδη που κυνηγατε μες το σαλονι σας????
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Με μια απλή διαιρεση του αριθμου δια 50,000 θα δειτε οτι ο μεσος ορος καρπωσης για μια σεζον ειναι λογικος μην παρασυρόμαστε απο τα συνολικα μεγάλα νουμερα. Ο λαγος εν ένας ανα κυνηγο οποταν αν καποιος επαιξε 2 και καποιος κανενα αλλαζει ο συντελεστης.

τζαι μια φορα να συμφωνησω με τον ιδιοτροπο τον τατσιζη τον Σωτήρη!!! :D

εν το μεταξυ ρε Σωτηρη τουτα ουλλα εν με περεττα που τα παιξες??
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Δεν παν όλοι οι κυνηγοί όλες τις εξορμήσεις.
Αν αφαιρέσουμε τις πρώτες 3 εξορμήσεις...τις υπόλοιπες παν το 1/2 και μειώνονται εξόρμηση με εξόρμηση.
Ο παππούς μου βγάζει άδεια για την πρώτη Κυριακή ΜΟΝΟ.
Ο πατέρας μου και εγώ λόγο δουλειάς για 8-9 το ίδιο και πολλοί άλλοι.
Απλά τα στατιστικά ψηλώνουν λόγο αυτών που παν συστηματικά!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

κουβέντα να γίνετε :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

σωτήρη διαφωνώ κάθετα

από τες δηλωμένες σαράντα οχτώ τόσες χιλιάδες κυνηγούς από την πρώτη τεταρτη κιόλας συνεχίζουν το κυνήγι ούτε οι μισοί
πόσοι νομίζεις συνεχίσουν συστηματικά κάθε σχεδόν κυριακή?????????
άσε τες τεταρτες έχω
το νούμερο τον κυνηγών είναι λάθος να το συγκρίνεις με το θήραμα και να βγάζεις μέσους ορους γιατί απλά δεν υπάρχουν τόσα όπλα στα βουνά
επίσης όσο περνούν οι κυριακές οι πλειοψηφία τον κυνηγών παραιτούν τα - ειδικά αυτοί που δεν έχουν σκύλο - και σίφωνα με την ερευνα είναι οι μισοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσύ φιλε σωτήρη λαλείς έπαιξες ένα λαγό
εσύ είσαι ο τύπος του κυνηγού που δεν χάνεις εξόρμηση και περπατάς από την ανατολή μέχρι τι δύση του ιλίου - όπως και εγώ - όπως και η πλειοψηφία τον κυνηγών που ξέρω

και ένα λαγό κατάφερες να πιάσεις
που εν οι υπόλοιποι?????????

εμείς ειμαστεν 4 άτομα - δεν χαννουμεν κυριακή τεταρτη, καμνουμε μονο παγανιές και εστί νούμερα δεν εχουμεν σε λαγό
πεκατσες???που ευρέθηκαν toooooses πεκατσες ρε παιδιά
ενάμισι εκατομμύριο τζικλες?????

δεν θα κολλήσω στα νούμερα αλλα στο πως θα γίνει το κυνήγι μας καλλίτερο
τρόποι πολλοί
θέληση υπάρχει?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

vti-chris έγραψε:Δεν παν όλοι οι κυνηγοί όλες τις εξορμήσεις.
Αν αφαιρέσουμε τις πρώτες 3 εξορμήσεις...τις υπόλοιπες παν το 1/2 και μειώνονται εξόρμηση με εξόρμηση.
Ο παππούς μου βγάζει άδεια για την πρώτη Κυριακή ΜΟΝΟ.
Ο πατέρας μου και εγώ λόγο δουλειάς για 8-9 το ίδιο και πολλοί άλλοι.
Απλά τα στατιστικά ψηλώνουν λόγο αυτών που παν συστηματικά!

Φιλε η συγκεκριμενη ερευνα παραθετει συνολικη καρπωση οχι ανα εξόρμηση ανα κυνηγο, εκτος αν αναφερεσαι στην διαιρεση που κανουμε .
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

ρε κοπελια ελεος το ταμειο θηρας λαλει το ξεκαθαρα στες ερευνες του!
καπιος που κυνηγισε 9 εξωρμισης απο 5:30 ωρες πρεπει να καρπονετε τοσα πανω κατω τελος !!!
τα πραματα εν απλα μαθηματικα καπιος που κυνηγισε και τες 18 εξωρμισης πρεπει να καρπωνεται τα διπλασια και καπιος που κυνηγισε τες μισες πιανει τα μισα!!!
αν δεν τα πιανει η εν αχαπαρος η εν οι τοποι που παει λαθος
καπιος που πιανει παραπανω η εν τυχερος η ξερει να κυνηγα
εν ζεν να ανακαλιψουμε την ταχινοπιτα!
sotiris!129

Phinix έγραψε:κουβέντα να γίνετε :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

σωτήρη διαφωνώ κάθετα

από τες δηλωμένες σαράντα οχτώ τόσες χιλιάδες κυνηγούς από την πρώτη τεταρτη κιόλας συνεχίζουν το κυνήγι ούτε οι μισοί
πόσοι νομίζεις συνεχίσουν συστηματικά κάθε σχεδόν κυριακή?????????
άσε τες τεταρτες έχω
το νούμερο τον κυνηγών είναι λάθος να το συγκρίνεις με το θήραμα και να βγάζεις μέσους ορους γιατί απλά δεν υπάρχουν τόσα όπλα στα βουνά
επίσης όσο περνούν οι κυριακές οι πλειοψηφία τον κυνηγών παραιτούν τα - ειδικά αυτοί που δεν έχουν σκύλο - και σίφωνα με την ερευνα είναι οι μισοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσύ φιλε σωτήρη λαλείς έπαιξες ένα λαγό
εσύ είσαι ο τύπος του κυνηγού που δεν χάνεις εξόρμηση και περπατάς από την ανατολή μέχρι τι δύση του ιλίου - όπως και εγώ - όπως και η πλειοψηφία τον κυνηγών που ξέρω

και ένα λαγό κατάφερες να πιάσεις εφκαλα 3 με σκυλο του περτικου τωρα αν εκαταφερα να πιασω 1 εν προβλημα δικο μου οχι του ταμειου θηρας
που εν οι υπόλοιποι????????? εν απλο ξερω 4 κυνηγους που κυνηγουν ΜΟΝΟΙ τους μονο λαγο με 1-2 σκυλους μαχιμουμ και παιζουν 12-20 λαγους τον χρονο!!!αλλοι ζινοι που κυνηγουν 20 ατομα με 200 σκυλους και σκοπους και αφτοματα οπλα και παει λεγοντας

εμείς ειμαστεν 4 άτομα - δεν χαννουμεν κυριακή τεταρτη, καμνουμε μονο παγανιές και εστί νούμερα δεν εχουμεν σε λαγό αρα κατι καμετε λαθος η στην εκπαιδεφση τον σκυλον η στον τροπο που κυνηγαται η στον τοπο που κυνηγαται
πεκατσες???που ευρέθηκαν toooooses πεκατσες ρε παιδιά φετος ηταν γεματοι η τοποι εγω εφκαλα παραπανω που 10 επαιξα 4
ενάμισι εκατομμύριο τζικλες????? εγω εν τες εκυνηγουν για τες φασες ζε επεια 100, ο ζικλοκτονος 650,δαμε λαλει επαιχτικαν γενικα 1.650 000 ζικλες και την περιοδο του λαγου και την περιοδο της ζικλας και αναλογουν απο 30 ζικλες δηλαδη εν πολες 30 ζικλες? εν νουμερο που μιαν καλη μερα ο καθενας μπορει να τον καμει,ποσον μαλον μια σεζον!!!ο αρφος μου 12 χρονον που κυνηγα με τον παπα μου και παιζουν 1-1 με το ιδιο οπλο και επαιξεν 12 και παν κυνηγι μες τα ισιοτοπια μονο κυριακες!!! :lol:

δεν θα κολλήσω στα νούμερα αλλα στο πως θα γίνει το κυνήγι μας καλλίτερο
τρόποι πολλοί
θέληση υπάρχει?για μενα η παρανομια ειναι μαστιγα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα, εκει που μπορουμε να κανουμε πολλα ειναι στα επιβλαβη, και ο καθε κυνηγος ειναι υποχρεος να κανει κατι, ας αφιερωσει 1 εξωρμηση για αυτα, η να περνει μαζι του δηλητιρια για τες ποντικες
sotiris!129

ε phinx εκαμες με ρε φιλε και σκεφτουμε το ουλι μερα το 1.650 000 ζικλες
ε φιλε δηλαδη που οποθεν και αν το πιασεις εν ΠΟΛΛΑ ΛΙΕΣ!!!
18 εξωρμησης στο λαγο αν επαιζες 1 στο ποφισιμα πρην κατεβασεται τους σκυλους οπως κανουμε ολοι εν 18 ζικλες!
+18 εξωρμισης στην ζικλα να βαλω που ακομα 1 :lol: φκενεις 36 ανα ατομο! δηλαδη ο πιο αχαπαρος κυνηγος επαιξεν minimum 30 πουλια :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”