λαθροθηρια
Re: λαθροθηρια
Καλημέρα σας φίλοι, Πολύ ωραίος διάλογος και πολύ ενδιαφέρον όλες οι απόψεις. Σύμφωνο απόλυτος στο γεγονός ότι από το καιρό που δημιουργήθηκε το κλιμάκιο του ουλαμού η λαθροθηρία δεκτικέ ορισμένα κτυπήματα αλλα δυστυχώς τα πράγματα εξακολουθούν να είναι σε κακή κατάσταση. Πιστεύω ότι προς το παρόν στάδιο μέχρι τα επόμενα χρονια ο ουλαμός και η θήρα θα πρέπει να συνεργαστούν μέχρι να μάθουν καιτά άτομα του ουλαμού καλά τις συνήθειες τον λαθροθήρων. Σίγουρα αλλιώς βλέπουν και αντιμετωπίζουν την αστυνομία οι λαθροθήρες και αλλιώς τι θήρα, και το γνωρίζουμε όλοι.
Του θηροφύλακα που κάψανε το σπίτι, έκαψαν και το αυτοκίνητο πριν 6 μήνες. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο και ο άνθρωπος πρέπει να έκανε τι δουλειά του καθώς πρέπει αλλα αμάν χάσεις σπίτι, αυτοκίνητο δεν τιμώρησε μονο εσύ αλλα όλη η οικογένεια οπόταν μέχρι ποτε να αντέχουν οι άνθρωποι να δέχονται τέτοια κτυπήματα για υποθέσεις στις οποιες τα προστύμματα που εφαρμόζονται είναι 2,3,4,5 χιλιάδες euro ενώ θα έπρεπε να ήταν 15000 η 3 χρονια φυλακή η και τα δυο μαζί?
Οι θηροφύλακες από την άλλη γνωρίζουν την ύπαιθρο καλύτερα από κανένα. όλους τους χωματόδρομους, τις απαγορευμένες, τα νερά όπου κτυπούν φάσσες παράνομα κλπ κλπ. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο το έργο του ουλαμού χωρίς συνεργασία και μικτά περίπολα με θηροφύλακες προς το παρόν στάδιο. Χωρίς συνεργασία, η μείωση τις λαθροθηρίας θα είναι πολύ μακροπρόθεσμη. Και συνεργασία όμως να υπάσξει αν δεν πέσουν varies καμπάνες έτσι ώστε να γίνει αποτρεπτική η λαθροθηρία τίποτα δεν γίνετε. τα προστύμματα τον 2 και 5 χιλιάδων είναι τυπικά και καθόλου μα καθόλου αποτρεπτικά.
βλέπουμε κάθε χρόνο να συλλαμβάνονται τα ίδια άτομα για υποθέσεις λαθροθηρίας και αυτή συνεχίζουν και παρόλο που μπορεί να παρουσιαστούν στο δικαστήριο 2-3-4 ακόμη και 5 φορες, ο νομος ποτε δεν εφαρμόζεται όπως προνοεί.
για παράνομη σύλληψη και φονεύσει πτηνών προνοεί 17000 η τρία χρονια η και τα δυο μαζί.
Μπορεί κανένας να μου πει ποτε εφαρμόστηκε?????
Δυστυχώς παιδιά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και χωρίς ριζικές αλλαγές που δεν βλέπω να γίνονται το μέλλον το κυνηγιού μας είναι πολύ δυσοίωνο....
Του θηροφύλακα που κάψανε το σπίτι, έκαψαν και το αυτοκίνητο πριν 6 μήνες. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο και ο άνθρωπος πρέπει να έκανε τι δουλειά του καθώς πρέπει αλλα αμάν χάσεις σπίτι, αυτοκίνητο δεν τιμώρησε μονο εσύ αλλα όλη η οικογένεια οπόταν μέχρι ποτε να αντέχουν οι άνθρωποι να δέχονται τέτοια κτυπήματα για υποθέσεις στις οποιες τα προστύμματα που εφαρμόζονται είναι 2,3,4,5 χιλιάδες euro ενώ θα έπρεπε να ήταν 15000 η 3 χρονια φυλακή η και τα δυο μαζί?
Οι θηροφύλακες από την άλλη γνωρίζουν την ύπαιθρο καλύτερα από κανένα. όλους τους χωματόδρομους, τις απαγορευμένες, τα νερά όπου κτυπούν φάσσες παράνομα κλπ κλπ. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο το έργο του ουλαμού χωρίς συνεργασία και μικτά περίπολα με θηροφύλακες προς το παρόν στάδιο. Χωρίς συνεργασία, η μείωση τις λαθροθηρίας θα είναι πολύ μακροπρόθεσμη. Και συνεργασία όμως να υπάσξει αν δεν πέσουν varies καμπάνες έτσι ώστε να γίνει αποτρεπτική η λαθροθηρία τίποτα δεν γίνετε. τα προστύμματα τον 2 και 5 χιλιάδων είναι τυπικά και καθόλου μα καθόλου αποτρεπτικά.
βλέπουμε κάθε χρόνο να συλλαμβάνονται τα ίδια άτομα για υποθέσεις λαθροθηρίας και αυτή συνεχίζουν και παρόλο που μπορεί να παρουσιαστούν στο δικαστήριο 2-3-4 ακόμη και 5 φορες, ο νομος ποτε δεν εφαρμόζεται όπως προνοεί.
για παράνομη σύλληψη και φονεύσει πτηνών προνοεί 17000 η τρία χρονια η και τα δυο μαζί.
Μπορεί κανένας να μου πει ποτε εφαρμόστηκε?????
Δυστυχώς παιδιά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και χωρίς ριζικές αλλαγές που δεν βλέπω να γίνονται το μέλλον το κυνηγιού μας είναι πολύ δυσοίωνο....
-
- Full Member
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ CANIS ΠΙΑΝΝΟΥΝ ΚΑΠΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΜΕ 10 ΛΑΓΟΥΣ ΚΛΕΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΙΑΝΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΙΑΝΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΝΕΣ ,ΟΙ ΣΤΕΡΙΣΕΙΣ ,Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ?
ΠΙΑΝΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΡΑΡΟ 18-20 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΖΙΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ,ΣΤΕΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟΥ,ΔΗΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.........ΞΙΑΝΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΦΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΤΣΑΡΟΥ ΛΕΛΕΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ΕΞΩΔΙΚΟ 85Ε .
ΠΙΑΝΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΡΑΡΟ 18-20 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΖΙΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ,ΣΤΕΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟΥ,ΔΗΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.........ΞΙΑΝΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΦΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΤΣΑΡΟΥ ΛΕΛΕΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ΕΞΩΔΙΚΟ 85Ε .
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ.ΒΡΕΘΗΚΑΝ 3 ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ , ΣΥΝΕΛΙΦΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ,,ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΗΝΗ ΝΑ ΦΟΒΙΘΟΥΝ ΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ,,ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΗΝΗ ΝΑ ΦΟΒΙΘΟΥΝ ΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ.

Συγχαρητήρια στην υπηρεσία θήρας και την στυνομία για το ψεσινό τους έργο!!! ας ελπίσουμε ότι είναι μια αρχή, και ότι ορισμένοι επιτήδειοι θα παραδειγματίσουν!!!!ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ.ΒΡΕΘΗΚΑΝ 3 ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ , ΣΥΝΕΛΙΦΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ .
http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,44943-.aspx
-
- Full Member
οσοι σκοτονουν αγρινα πρεπει να μπενουν ισοβια 

συνελήφθη και ο δεύτερος και θέμα ορων ο τρίτος!!! ας ελπίσουμε ότι αυτή τι φορα ο νομος θα εφαρμοστεί στο έπακρον και να πέσουν varies ποινές!!!Canis έγραψε:Συγχαρητήρια στην υπηρεσία θήρας και την στυνομία για το ψεσινό τους έργο!!! ας ελπίσουμε ότι είναι μια αρχή, και ότι ορισμένοι επιτήδειοι θα παραδειγματίσουν!!!!ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ.ΒΡΕΘΗΚΑΝ 3 ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ , ΣΥΝΕΛΙΦΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ .
http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,44943-.aspx
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Πραγματικα περιμενω να ακουσω την πηνη τους.
ελπιζω να μην τους χαιδεψουν τα αυτια οπως συνηθως γινετε !!!!!

- tracker686
- Full Member
5 χρονια φυλακιση και ανωΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Πραγματικα περιμενω να ακουσω την πηνη τους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PRO755
- Full Member
Το μεγιστο ειναι 3 χρ. φυλακη ή και 17000 ευρω προστιμο. και μεσα να τους βαλουν το πολυ σε 8-10 μηνες παλι θα ειναι εξω και θα οργωνουν τα βουνα. χεζε ψηλα κι αγναντεβε, που λεει κι ενας φιλος μου!!!
PRO755 έγραψε:Το μεγιστο ειναι 3 χρ. φυλακη ή και 17000 ευρω προστιμο. και μεσα να τους βαλουν το πολυ σε 8-10 μηνες παλι θα ειναι εξω και θα οργωνουν τα βουνα. χεζε ψηλα κι αγναντεβε, που λεει κι ενας φιλος μου!!!
+1000
Δεν ειναι η πρωτη φορα που συνελαβαν λαθροθηρες αγρινων........!!!!!!....ευχη ολων να μην ξανασυμβει και να τιρηθει η νομοθεσια κατα γραμμα...!!!!!!