Σαστητε να ξυλωθητε εχει κουφεττα
Λαλω και γω που να το γραψω το ευχαριστο γεγονος..;επελεξα δαμε!επειδη ειμαστε ολοι μια οικογενεια κ ξερουμε οι πιο πολλοι ο ενας τον αλλο αναγγελω τα ευχαριστα..!!!
Ειδικα σε σενα φιλε μου Λαουρονα σαστου να σου χεσει ολη η Κινα οπως ειπες..Ηβρα την χιλουι μ την κορασια!!!λαλω της θελω να τρωω κ να πιανει τοπο στο στομαχι μ ξερεις να μαειρεφκεις κ απαντα ναι...η επομενη ερωτηση ξερεις πια ηταν...
Τζικλες καθαριζεις;;;τζιαμε π περιμενα να πει ατε γιε μ παρετα μας απαντα...οι εν ξερω αλλα για σενα να μαθω....
Σαστε φακελουθκια πριν μετανωσει!
Υγ. Δεχομαι προσφορες να σας καθαριζει κ σας..θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας κ φιλιας..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειδικα σε σενα φιλε μου Λαουρονα σαστου να σου χεσει ολη η Κινα οπως ειπες..Ηβρα την χιλουι μ την κορασια!!!λαλω της θελω να τρωω κ να πιανει τοπο στο στομαχι μ ξερεις να μαειρεφκεις κ απαντα ναι...η επομενη ερωτηση ξερεις πια ηταν...
Τζικλες καθαριζεις;;;τζιαμε π περιμενα να πει ατε γιε μ παρετα μας απαντα...οι εν ξερω αλλα για σενα να μαθω....
Υγ. Δεχομαι προσφορες να σας καθαριζει κ σας..θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας κ φιλιας..
- Γιατρός
- Full Member
Μα τα χίλια περδίκια ελευθερωμένα καθαρισμένα και Μαγειρεμένα από την θήρα.
Συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Laurona
Re: Σαστητε να ξυλωθητε εχει κουφεττα
Εννα παντρευτεις το θερμομιξ?

Και το κομμα της τσιαττιζει ?
Εαν ναι....ωρες καλες και καλους απογονους
ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΗΒΡΕΣ ΓΕΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ

Και το κομμα της τσιαττιζει ?
Εαν ναι....ωρες καλες και καλους απογονους

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΗΒΡΕΣ ΓΕΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Ενταμπο ρε?ελιφτηκες τα ριαλια και εκατςες ως η ωρα 12 και ηβρες την λυςη?axerkwtis έγραψε:Λαλω και γω που να το γραψω το ευχαριστο γεγονος..;επελεξα δαμε!επειδη ειμαστε ολοι μια οικογενεια κ ξερουμε οι πιο πολλοι ο ενας τον αλλο αναγγελω τα ευχαριστα..!!!

- kyriakos304
Ο Ασιερκώτης στα πόστα με την κορού!!!

Ώρες καλές...

Ώρες καλές...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Χρυσανθε μ ουλλα τσιαττιζουν αλλα...εν να κατσω;παντως αφου εβρεθηκε ετσι πλασμα εν ειμαι πολλα ιδιοτροπος..
Δημητρη τα ριαλια μας εν λειφκουν..λεφτα υπαρχουν!!!εμεις ομως εν τα εχουμε στην πουγκα...
Κυριακο πολλα δυνατη η φωτο σου..δεσμευομαι να βαλω παρομια που το τσιταστρο χαχαχα
Δημητρη τα ριαλια μας εν λειφκουν..λεφτα υπαρχουν!!!εμεις ομως εν τα εχουμε στην πουγκα...

Κυριακο πολλα δυνατη η φωτο σου..δεσμευομαι να βαλω παρομια που το τσιταστρο χαχαχα
-
ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΖΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.

- Nikos
Χαχα καημένε μου ετσι λαλει ωσπου να σε τυλιξει!!! Αμα σε τυλιξει τζιαι ύστερα βάρτου ρίγανη!!!axerkwtis έγραψε:Λαλω και γω που να το γραψω το ευχαριστο γεγονος..;επελεξα δαμε!επειδη ειμαστε ολοι μια οικογενεια κ ξερουμε οι πιο πολλοι ο ενας τον αλλο αναγγελω τα ευχαριστα..!!!
Τζικλες καθαριζεις;;;τζιαμε π περιμενα να πει ατε γιε μ παρετα μας απαντα...οι εν ξερω αλλα για σενα να μαθω....Σαστε φακελουθκια πριν μετανωσει!

Μιλω σου εκ πείρας!!Πέρασαν οι παλιές καλές εποχές!!! Φτερό εν ευκαλα!
Τωρα?
Είπα σου εγω να παεις τζινίη?
Αν θα καμνεις κατι να το καμνεις ολοκηρωμένα...!
Η αλήθεια όμως ειναι ότι ξιαντεριζει δίνει όλες τις πληροφορίες για την τροφή του θηράματος.., και φροντιζει για την αποθηκευση και μερικές φορεσ και στο μαγείρεμα

Μόνο η μανα δεν θα σε προδώσει ποτέ!!! Αφηστα γιε μου τζιαι εννα τα καμω...
Έτσι ετσι!!
- πανικος
ρε χι΄λε αχερκωτη τωρα ειδα την ανακοινωση σου.αν ειναι για το ξιφτερισμα που αποφασισες να πιασεις γεναικα παρετα ακου τον χιλο σου.προτιμα να ξιφτεριζεις απο στρουφους μεχρι γαλους εν πιο ευχαριστο παρα
γυναικα 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- ANTROS BREDA
Ε φιλε πιαε ενα ποτουτο να εχεις και την κκελε σου ισηχη

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.