Πρέπει να είχε χαρτούτσιες για τη ξηρασία τούτος ή διευρυμένους αυλούς ή εκράταν Beretta.andreasana210326 έγραψε:
![]()
![]()
Σόλωνα είμαι γραφείο και βλέπω τις σιδερένιες να πηγαινοέρχονται στην αυλή μας. Περιμένω τις όμορφες σου φωτογραφίες (αλλά και των άλλων συναδέλφων) για να γεμίσω τις μπαταρίες μέχρι την Κυριακή.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ!
Μα και οι δικοι μου ρε φιλε......τους επαιρνα τηλεφωνο το πρωι κατα τις 9 να τους ρωτησω τι εκαμαν στο ποφυσιμα και μου το εκλειναν.......ΑΜΑΝΑΜΟΥ ΛΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΟΠΩΣ ΕΠΕΛΛΑΝΑΝ ΤΕΣMARIOSE έγραψε:Ρε Αντρέα τζιαί εγώ εν σιουρκάζουμαι...
Η παρέα εν έκαμε τίποτε επαρχία Λάρνακας, 4 τζίκλες 2 όπλα. Ένας άλλος φίλος επαρχία Λεμεσού πάει σπίτι τωρά, έπαιξε 1 τζιαί έχασεν την...
Αν δεν πάμεν εμείς εν παίζουν οι άλλοι τσ τσ τσ
Αντρέα μου ειδοποίησα τες εγώ να μεν κινηθούν...andreasana210326 έγραψε:Μα και οι δικοι μου ρε φιλε......τους επαιρνα τηλεφωνο το πρωι κατα τις 9 να τους ρωτησω τι εκαμαν στο ποφυσιμα και μου το εκλειναν.......ΑΜΑΝΑΜΟΥ ΛΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΟΠΩΣ ΕΠΕΛΛΑΝΑΝ ΤΕΣMARIOSE έγραψε:Ρε Αντρέα τζιαί εγώ εν σιουρκάζουμαι...
Η παρέα εν έκαμε τίποτε επαρχία Λάρνακας, 4 τζίκλες 2 όπλα. Ένας άλλος φίλος επαρχία Λεμεσού πάει σπίτι τωρά, έπαιξε 1 τζιαί έχασεν την...
Αν δεν πάμεν εμείς εν παίζουν οι άλλοι τσ τσ τσ![]()
ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΑΙΡΟΥΜΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΩ ΔΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
ENTOYTOIS ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.....ΑΡΚΕΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΟΠΛΑ 12 ΤΖΙΚΛΕΣ....ΠΟΦΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ.