ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από thanos1981k »

καλησπερα
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

thanos1981k έγραψε:καλησπερα

Καλημέρα στο παλικάρι μας , και σε όλο το φόρουμ :P
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

Καλινήχτα σας !!!!!
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

Τι κάνει η παρέα μας , όλοι καλα από κυνήγι τι κάνουμε, εδώ όλο και καμιά τσίχλα πελεκάμε και το βράδυ με παρέα στα κάρβουνα τις τυλίγω σε αλουμινόχαρτο και γίνονται λουκούμι και το κρασάκι πάει γάντι :lol: :lol: :lol:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Captain theodoros έγραψε:Τι κάνει η παρέα μας , όλοι καλα από κυνήγι τι κάνουμε, εδώ όλο και καμιά τσίχλα πελεκάμε και το βράδυ με παρέα στα κάρβουνα τις τυλίγω σε αλουμινόχαρτο και γίνονται λουκούμι και το κρασάκι πάει γάντι :lol: :lol: :lol:
στο αλουμινοχαρτο ειναι οι αγαπημενες μου.αναβω την ξυλοσομπα οταν κανει καρβουνα τα τραβαω πισω και τις βαζω μεσα για 20-25 λεπτα να ψηθουν μονο με την αυρα ;) μετα κρασακι υς υγειαν καπτεν :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

καλημερα καπετανιε! συνταγη΄΄βαζειs τιs τσιχλεs στην κατσαρολα τησ σωταρεισ με κρεμυδακι,μετα βαζεισ νερο ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΙΡΙ ΚΡΑΣΙ να τισ σκεπασει,ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 5 ΤΣΙΧΛΕΣ μετα συγοβραζεισ μεχρι να πιουν το νερο///ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ :o :o :o :o :o
Browning ultra
Full Member

Δημοσίευση από Browning ultra »

Ρε κοπελια χρειαζομε βοηθεια. :!: :!: :!: Εχω ενα σκυλο εβανιελ αλλα ειναι Μπ..στ..ρτος τζαι θελω να τον καμω να μεν φοατε τις σιεπετιες.Ακομα ειναι 2.5 μηνων τζαι ακομα να τον παρο τζινι.Μερικες αποψεις :?: :?:
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

ΝΙΚΟΛΑ ΕΓΩ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΕΔΕΝΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΖΑ //ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
Browning ultra
Full Member

Δημοσίευση από Browning ultra »

Ναι και αυτο ειναι μια γνωμη αλλα εγω παω περισσοτερα με καψουλια και με πιστολακια.Πως να πεζω με αυτα απο κοντα η απο μακρια και απο ποσες φορες :?: :?:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Browning ultra έγραψε:Ρε κοπελια χρειαζομε βοηθεια. :!: :!: :!: Εχω ενα σκυλο εβανιελ αλλα ειναι Μπ..στ..ρτος τζαι θελω να τον καμω να μεν φοατε τις σιεπετιες.Ακομα ειναι 2.5 μηνων τζαι ακομα να τον παρο τζινι.Μερικες αποψεις :?: :?:
2.5 μηνον εν μωρο ακομα αλλα παρτον μαζι σου ενα απογευμα στο ζιταστρο στες ζικλες (διμενο παντα) ζε αρκεπσε παιζε !!! αν δεν εχει ζικλες παιζε του αερα! απλα για να συνιθισει τον κροτο! μεν καμεις παναιρι αν δεν εχει ζικλες καθε 10 λεπτα παιζε μια χαρτουτσια σαν εν αχαπαρος ζε αν παιξεις καμια ζικλα μεν του την δοκεις προς θεου!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”