ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
- kyriakos304
Re: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Μιας και επεράσαν οι γιορτές....
Κυριακή στην Ανάσταση με έτσι φορέματα και κουστομαρίσματα που εφορούσαμεν εφοήθηκα προς στιγμή να μην ξεκινήσε ο παπάς τη λειτουργεία κάπως έτσι....
Κυριακή στην Ανάσταση με έτσι φορέματα και κουστομαρίσματα που εφορούσαμεν εφοήθηκα προς στιγμή να μην ξεκινήσε ο παπάς τη λειτουργεία κάπως έτσι....
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Pathfinder
Re: Re: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Φιλε κοιταξες και στο ιντερνετ για τα δικα του μοντελου σου?αν καμεις καλη ερευνα θα βρεις ευκαιριες σιγουρα που θα σου τα στειλουν και κυπρο χωρις να σου την κοψουν και σιγουρα πιο φτηνα απο οτι θα τα βρεις σε καταστηματα.Αν θες κατι παραπανω πες μουMarinos έγραψε:Pathfinder έγραψε:Καταρχην τι αυτοκινητο εχεις?θα ταιριαζουν?καμε μου μια προσφορα σε π.μ να δουμε....αν θελεις πανταMarinos έγραψε:Ναι ρε φιλε τούτα. Αλλα σίουρα κάτι πολλά πιο φτινό
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
εν για suzuki sx4. Σίγουρα είναι ποιότητας τα δικά σου φιλε αλλα με κάτι φτηνό κάμνω την δουλειά μου, γιαυτό δεν θέλω να σου πω καμιάν αστεία τιμή. Δεν ξέρω ουτε πόσα παν τα διάφορα είδη...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
το δικό μου δεν εχει το πλαινά. είναι το σκεττο χωρίς τιποτε πανο. Βασικά θέλω να γοράσω στύλ τουτα που έχεις στην φωτογραφία. Είναι συμαντικό να ειναι τα δικά του??? εν μπορς να βάλω third party???
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- Pathfinder
Φυσικα και μπορεις να βαλεις 3rd party. Υπαρχουν universal.κοιταξε στην οροφη του αυτοκινητου σου εκει που υπαρχουν οι προνοιες για roof bars/ rack.αν υπαρχουν βιδες τοτε πρεπει να κοιταξεις να βρεις με βιδες ειδεμη θα πρεπει να βρεις με κλιπς τα οποια μπαινουν πανω απο την λαμαρινα και κλειδωνουν κατω απο την λαμαρινα της οροφης.Αποψη μου κοιταξε στο ebay, στα moto parts .σου ζητα μοντελο αυτοκινητου και σου βγαζει τα διαθεσιμα.ετσι θα παρεις μια καλη ιδεα το τι κανει στο μοντελο σου και θα ξερεις τι να πρεπει να κοιταζεις στα μαγαζια.Απο που εισαι?Marinos έγραψε:το δικό μου δεν εχει το πλαινά. είναι το σκεττο χωρίς τιποτε πανο. Βασικά θέλω να γοράσω στύλ τουτα που έχεις στην φωτογραφία. Είναι συμαντικό να ειναι τα δικά του??? εν μπορς να βάλω third party???
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
τούτο δεν το ήξερα.Pathfinder έγραψε:.αν υπαρχουν βιδες τοτε πρεπει να κοιταξεις να βρεις με βιδες ειδεμη θα πρεπει να βρεις με κλιπς τα οποια μπαινουν πανω απο την λαμαρινα και κλειδωνουν κατω απο την λαμαρινα της οροφης.Marinos έγραψε:το δικό μου δεν εχει το πλαινά. είναι το σκεττο χωρίς τιποτε πανο. Βασικά θέλω να γοράσω στύλ τουτα που έχεις στην φωτογραφία. Είναι συμαντικό να ειναι τα δικά του??? εν μπορς να βάλω third party???
Απο λευκωσία φίλε. Θενκς για τες πληροφοριες
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- Γιατρός
- Full Member
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !
Μου την δίνει όταν παίζουν με το φαγητό μου
Απαίσια μικρά στρουμφάκια
Απαίσια μικρά στρουμφάκια

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Captain theodoros
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Γιατρός
- Full Member
- Γιατρός
- Full Member
- Pathfinder
Την παροιμια που λεει "πελλος εποτζοιμηθει και πελλο οραμα ειδε" ξερετε την εννε...σχολανω σημερα το πρωι απο την δουλεια και ειπα να κοψω κανενα κουρουι πανω στον καναπε μεχρι να ξυπνησει και η οικογενεια και βλεπω ονειρο οτι εφυε που σπιτι ο γιος μου με το παννι του μονο(9 μηνων) και οταν το καταλαβα επιασα το αυτοκινητο να παω να τον εβρω.παρκαρω σε μια χωραφα και πηγα σε μια αγνωστη μου πολυκατοικια.οταν επιστρεφω βρισκω το αυτοκινητο (6 μηνων) ανοιχτο πανω στους τακκους και να λειπουν ολα απο μεσα.πιανω ευκαιρια και επιστρεφω πισω σπιτι και ανακαλυπτω οτι η παραλλαγη που εκανα στο οπλο μου ξεκολλησε η μπογια της και εμεινε μονο η πλαστικη βαση της στο οπλο.τρελαινομαι!!!γυριζει μου, νευριαζω και που τα νευρα τα πολλα εξυπνησα που τον καναπε και επηα να πιασω τηλεφωνο την εταιρεια οτι μου την εκατσε με την μαλ...α που μου πουλησε. Συνηδειτοποιησα οτι ηταν ονειρο οταν ξυπνησε το μωρο και αρχισε το κλαμα!!!!!να παω να δω ιατρο λαλειτε???