Θόδωρε μου η άλλη η τριχωτή του αχερκώτη θα κόψει την βασιλόπιτταCaptain theodoros έγραψε:αμα κοψει βασιλοπιτα αυτη ....... κλαφταistriano ® έγραψε:Εν αυτή που να κόψει την βασιλόπιτα αύριο;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα φάμε καταιφι δηλαδή

Θόδωρε μου η άλλη η τριχωτή του αχερκώτη θα κόψει την βασιλόπιτταCaptain theodoros έγραψε:αμα κοψει βασιλοπιτα αυτη ....... κλαφταistriano ® έγραψε:Εν αυτή που να κόψει την βασιλόπιτα αύριο;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxΓιατρός έγραψε:Έχω και τον λαιμό να εξέχει από το δωμάτιο κατάψυξη τσ τσ τσ
Περάσαμε και χτες με αποκορύφωμα να φεύγει και το τσιοκ μου σε βολή να κτυπά πάσαλο της ΑΗΚ με μπλακαουτ σε γειτονικό χωριό![]()
![]()
Υπολογίζω εν περπατητός με το φτσιάρι που τους έπιασεkyriakos304 έγραψε:Τελευταία εξόρμιση της σεζόν.
Φωτογραφία από το μέλος "Γιατρός":
Μάντα before τζιαι after, όπως ένι η πρώτη, ολόκληρο service/τεκάλεμιτ/αλλαγή κκελλές/full body wax να της κάμεις η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.Anthimos έγραψε:Εν η ιδια κοπέλα Before and After ρεεεε ανοιξετε τα μαθκια σας
Ο Αχερκωτης επειρεν την ισιωτη , ορθοδοντικο , αποτριχολωγο , κομμοτηριο και αυριο εν να σας λαλει ....
"εγω εβαλα σας φωτογραφια τζι ανακατσιασετε....."
Eίδα το που να μεν το θωρούσαmarinos.a έγραψε:BTW μια νύχτα έβλεπα discovery chanel την εκπομπή taboo και ειχε την τσουρα του αχερκωτη με τον γκόμενο της. Ζουν αποκλειστικά που τη φύση, τρων σαπισμένα φρούτα και λαχανικά που τους καλαθους και αλλα όμορφα
...ενα χτητζιο
Ανθιμε μου δυστυχως εν θα την δουν κ να τριφκουν τα μαθκια τους..να μεινουν στο πριν που την φωτο κ το μετα λιοι κ καλοι...αδυνατον για ποψε..Anthimos έγραψε:Εν η ιδια κοπέλα Before and After ρεεεε ανοιξετε τα μαθκια σας
Ο Αχερκωτης επειρεν την ισιωτη , ορθοδοντικο , αποτριχολωγο , κομμοτηριο και αυριο εν να σας λαλει ....
"εγω εβαλα σας φωτογραφια τζι ανακατσιασετε....."