spyrosspyrou851 έγραψε:Παράξενο που τις ψήνετε με το ράμφος τουςANTROS BREDA έγραψε:σαν τες τσικλες με το λαδι το καλο και κρασι εν εχει!!![]()
γιατη τι πειραζει ρε φιλε μου?
spyrosspyrou851 έγραψε:Παράξενο που τις ψήνετε με το ράμφος τουςANTROS BREDA έγραψε:σαν τες τσικλες με το λαδι το καλο και κρασι εν εχει!!![]()
Εν τζιαι είπα ότι πειράζει απλώς δεν εξαναείδα ψημένες με το ράμφος τουςANTROS BREDA έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Παράξενο που τις ψήνετε με το ράμφος τουςANTROS BREDA έγραψε:σαν τες τσικλες με το λαδι το καλο και κρασι εν εχει!!![]()
γιατη τι πειραζει ρε φιλε μου?
Τσικλομπουκιές δλδANTROS BREDA έγραψε:εν για να βολευκη να τες κρατας![]()
εγω παντα ετσι τες καμνω! εγω κκελε εν τρωω τσινη που τες τρων κρατουντες που την μουττι
Να δεις τον πεθερο μου να τις τρωει με την κκελουα νομιζεις τρωει κουφετες.να ακουεις και το κρατς κρατς ερκετε σου να του δοκεις γην κορη του πισω τζιε να εξαφανιστειςspyrosspyrou851 έγραψε:Παράξενο που τις ψήνετε με το ράμφος τουςANTROS BREDA έγραψε:σαν τες τσικλες με το λαδι το καλο και κρασι εν εχει!!![]()
Αυτή θα βγει από την βασιλόπιτταistriano ® έγραψε:Εν αυτή που να κόψει την βασιλόπιτα αύριο;;;;;;;;
αμα κοψει βασιλοπιτα αυτη ....... κλαφταistriano ® έγραψε:Εν αυτή που να κόψει την βασιλόπιτα αύριο;;;;;;;;