ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από marinos.a »

Καλημέρα και επο μένα

Μαγειριές της περασμένης Παρασκευής που είχαμε ενα παρτι

Οφτο στο ξυλοφουρνο, μοσχάρι, κοτόπουλο, χοίρινο και περδικες.
Στην πιατέλα αριστερά είναι ειναι οι πέρδικες που ψηθικαν στο ιδιο ταψι κατω απο το βοδινο.

Δείτε τον άλλο που παιζει τον αδιάφορο πουπανω που το φαι αλλα μολις γύρισα τη κάμερα απο την αλλη έπεσε πανω τους όπως το λιοντάρι πας το ιμπαλα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ρε κοπελια μα εβαλετε σκοπο να μας πελανετε με τουτα ουλλα τα φαγια?ε κανει ρε και ειμαστε και δουλεια!! :D
εδωκα παραγγελια της συζηγου για αποψε.Η απαντηση της "τρωε αγαπη μου και ερκουνται, που να ξεχορτισεις τον κηπο που ειπες εν να σου μαειρεψω".Παλε καλα που εν και η πεθερα οξα !!! :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Χτές βρήκα πίσω από τα περδίκια και τους λαγούς στο ψυγείο ένα αγρινό :shock:
Αυτό δεν το θυμάμαι .... :?
Να βρω μια συνταγή να το κάνω νομίζω είναι φετινό
Αν δεν με κτυπούσε το πόδι του στο κούτελλο σαν έψαχνα μερικούς σιδερωμένους (iron hare) λαγούς για μία φωτογράφιση στο περιοδικό 'Ο Άντρας-Το Τέρας- Ο Θρύλος' δεν θα το έβρισκα ποτέ.
Aπό τότε που πήρα το ψυγείο που είναι κανονικό δωμάτιο και περπατάς μέσα χάθηκα γμτ :oops:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Γιατρός έγραψε:Aπό τότε που πήρα το ψυγείο που είναι κανονικό δωμάτιο και περπατάς μέσα χάθηκα γμτ :oops:
Θελω να ερτω να μπω μεσα και να τσιριλλισω
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

marinos.a έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Aπό τότε που πήρα το ψυγείο που είναι κανονικό δωμάτιο και περπατάς μέσα χάθηκα γμτ :oops:
Θελω να ερτω να μπω μεσα και να τσιριλλισω
Τώρα που λες τσιριλλίσω πριν μερικά χρόνια είχα πάει στο χωριό του Άγιου Βασίλη με την γυναίκα και το γιο μου
Σαν σκληροπυρηνικός κυνηγός (άλλως τέρας) μόλις είδα τους τάρανδους φέρμαρα...
Όλα καλά και όλα ωραία ήρθαμε πίσω τέλειες διακοπές, μια μέρα ξέχασα την πόρτα του ψυγείου ανοικτή και τα φώτα/προβολείς μέσα ....μπαίνει το μωρό και βλέπει τον Ρούντολφ κρεμμάσμένο στη σειρά με τα υπόλοιπα τρόπαια και κρέατα :oops: :oops: :oops: και άρχισε να τσιριλλά και μετά ήρθε και η γυναίκα και άρχισε και αυτή το ίδιο ....ΠΑΝΙΚΟΣ :roll:
Από τότε τα Χριστούγεννα δεν ήταν ποτέ τα ίδια .... :mrgreen:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Είναι ωραίο να διακωμωδούμε την κατάσταση Γιατρέ μου, Μαρίνο μου, αλλά τούτο το "Παράνομα βραστά συν σχιννο και τρυμιθια" είναι μεγάλο φάουλ για μένα. Όχι μόνο του φίλου που έβαλε μία τέτοια φωτογραφία αλλά και της διαχείρησης του forum που ανέχεται τέτοια πράγματα. Το πιο λυπηρό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν αντέδρασε κανένας.

Και για να προλάβω ορισμένες αντιδράσεις, από την στιγμή που η νομοθεσία το απαγορεύει, τέλος, είναι αδίκημα, δεν επιτρέπεται.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Savvas έγραψε:Και για να προλάβω ορισμένες αντιδράσεις, από την στιγμή που η νομοθεσία το απαγορεύει, τέλος, είναι αδίκημα, δεν επιτρέπεται.
Σωστό, έχουν διαγραφεί
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Ρε Παιδια μεν στρουθοκαμηλιζεται!!!!! Δεν ειναι εγκληματιας ο Σεργης επειδη τρωει αμπελοπουλια!! Καμεται μια βολτα που τις ταβερνες του Αλεθρικου ως την καλαβασο και επαρχια παραλαμνιου. Παντου σερβιρονται. Εχει που καμαν τα παλλουτζια τους χρυσα με τα αμπελοπουλια!!!
Δηλαδη αλλοι "συνκυνηγοι" που καμνουν ματσα τις τζιηκλες με το μηχανουι και βαλλουν φωτο δαμεσα , με το τροπαιο τους ειναι αθωες περιστερες;;;;
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δεν κάναμε εγκληματία το Σεργιο με τίποτε!!!

Δεν ξέρουμε απο εδώ αν κυνηγά κάνεις με μηχανουθκια
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

istriano ® έγραψε:Ρε Παιδια μεν στρουθοκαμηλιζεται!!!!! Δεν ειναι εγκληματιας ο Σεργης επειδη τρωει αμπελοπουλια!! Καμεται μια βολτα που τις ταβερνες του Αλεθρικου ως την καλαβασο και επαρχια παραλαμνιου. Παντου σερβιρονται. Εχει που καμαν τα παλλουτζια τους χρυσα με τα αμπελοπουλια!!!
Δηλαδη αλλοι "συνκυνηγοι" που καμνουν ματσα τις τζιηκλες με το μηχανουι και βαλλουν φωτο δαμεσα , με το τροπαιο τους ειναι αθωες περιστερες;;;;
πετα λευεντη - μακαρι να ηταν τα πουλλουθκια τα προβληματα μας

οκ, η φοτο ας βγει, αλλα οκ, τα παρακατω ειναι διπλοπροσωπίες
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”