ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από Anthimos »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Καλησπερίζω και χαιρετίζω τους αδελφούς Κυπρίους κυνηγούς και ιδιογομωτές.
Ονομάζομαι Κώστας Γλάρος και θα είναι χαρά μου να μοιραζομαι οτιδήποτε έχει σχέση με το κυνήγι και την ιδιογόμωση.
Η καταγωγή μου και ο τόπος διαμονής μου είναι η Εύβοια.
Δηλώνω φανατικός λαγοκυνηγός και λάτρης των ελαφρών γομώσεων και βέβαια όχι πάνω απο 36~38 γρ.
Επίσης είμαι λάτρης των παλιών κλασσικών δίκαννων πλαγιόκαννων αλλα και αλληλεπίθετων.
Ευχομαι να φανώ χρήσιμος στη παρέα σας.
Ευχαριστώ τους διαχειριστές για την αποδοχή και την φιλοξενία.

Καλώς όρισες φίλε στη παρέα μας!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

καλοσώρισες φίλε στην παρέα μας
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Captain theodoros έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Καλησπερίζω και χαιρετίζω τους αδελφούς Κυπρίους κυνηγούς και ιδιογομωτές.
Ονομάζομαι Κώστας Γλάρος και θα είναι χαρά μου να μοιραζομαι οτιδήποτε έχει σχέση με το κυνήγι και την ιδιογόμωση.
Δηλώνω φανατικός λαγοκυνηγός και λάτρης των ελαφρών γομώσεων και βέβαια όχι πάνω απο 36~38 γρ.
Επίσης είμαι λάτρης των παλιών κλασσικών δίκαννων πλαγιόκαννων αλλα και αλληλεπίθετων.

Καλωσόρισες Κωνσταντίνε στην όμορφη παρέα μας , εγώ είμαι απέναντι από σένα στο Μηλεσι πάνω από τον Ωροπό , να είσαι καλά και καλά να περνάς σε αυτήν εδώ την ευχάριστη παρέα του καφενείου μας .
Πόσο μικρός έγινε ο κόσμος !!! απο τη Κύπρο πετάγεσαι στη γειτονιά σου και μετά .... εδώ... εκεί... κάνοντας φίλους μα και εχθρούς.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ευελπιστώ να περνάμε όμορφα τις στιγμές μας εδώ μέσα.
Τα νερά του Ωρωπού σαν φυσάει ο Νοτιάς βρέχουνε το χωριό μου το Αλιβέρι.
Να είστε όλοι καλά και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Ένα καλοσώρισμα και από εμένα !! :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Καλωσόρισες φίλε Κωνσταντίνο οτι δείς εδώ μέσα είναι εντελώς πιστευτό και αληθινό π.χ ότι φαγητό , γλύκισμα δημοσιεύσουν οι φίλοι χαχα....
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε: Τα νερά του Ωρωπού σαν φυσάει ο Νοτιάς βρέχουνε το χωριό μου το Αλιβέρι.
ΑΛΙΒΕΡΙ!! Τι μου θύμισες τωρά!!
6 ώρες ψαροτούφεκο, καμπόσα κιλά κέφαλοι, κάτι καλές μουρμούρες...και μετά σε μια ταβέρνα δύο ηλικιωμένων για 2-3 κιλά κοψίδια και τηγανιτές πατάτες!!! :lol:
Πριν 5-6 χρόνια η φάση...!
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Koutsofteros έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε: Τα νερά του Ωρωπού σαν φυσάει ο Νοτιάς βρέχουνε το χωριό μου το Αλιβέρι.
ΑΛΙΒΕΡΙ!! Τι μου θύμισες τωρά!!
6 ώρες ψαροτούφεκο, καμπόσα κιλά κέφαλοι, κάτι καλές μουρμούρες...και μετά σε μια ταβέρνα δύο ηλικιωμένων για 2-3 κιλά κοψίδια και τηγανιτές πατάτες!!! :lol:
Πριν 5-6 χρόνια η φάση...!
Πρίν 5-6 χρόνια ε!!!!???? έχουνε αλλάξει πολλά στη θάλασσα του Ευβοικου΄.Παραφτώχηνε πια!!!
Τα ταβερνάκια όμως έχουν αυξηθεί.Καλώς να ορίσεις να τα πούμε απο κοντά!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Sergios έγραψε:Καλωσόρισες φίλε Κωνσταντίνο οτι δείς εδώ μέσα είναι εντελώς πιστευτό και αληθινό π.χ ότι φαγητό , γλύκισμα δημοσιεύσουν οι φίλοι χαχα....
Εννοείτε ότι είναι πιστευτό.!!!!
MIROKU έ??? κατέχω ένα Charles Daly!Φανταστικό τουφέκι.
Albert Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Καλωσόρισες Κώστα στην παρεα μας.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανοιξω θεμα χαρτινοι κάλυκες. ... ;)
Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
Captain theodoros έγραψε:

Καλωσόρισες Κωνσταντίνε στην όμορφη παρέα μας , εγώ είμαι απέναντι από σένα στο Μηλεσι πάνω από τον Ωροπό , να είσαι καλά και καλά να περνάς σε αυτήν εδώ την ευχάριστη παρέα του καφενείου μας .
Πόσο μικρός έγινε ο κόσμος !!! απο τη Κύπρο πετάγεσαι στη γειτονιά σου και μετά .... εδώ... εκεί... κάνοντας φίλους μα και εχθρούς.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ευελπιστώ να περνάμε όμορφα τις στιγμές μας εδώ μέσα.
Τα νερά του Ωρωπού σαν φυσάει ο Νοτιάς βρέχουνε το χωριό μου το Αλιβέρι.
ΦΙΛΟΥΣ ΝΑΙ !!! ... ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ?
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”