Γιατρός έγραψε:Για όσους θέλουν κάτι τα κρύα πρωινά να τους κρατήσει μέχρι να βγει ο ήλιος
http://www.hotwaterbottle.org.uk/mini-h ... r-bottles/
Ειδικά στο στάμα / χέρια
Τωρα να δω τι αλλο " πεταλλουδε " θα μας βαλεις μες τουντο σαητ!!!!!
Γιατρός έγραψε:Για όσους θέλουν κάτι τα κρύα πρωινά να τους κρατήσει μέχρι να βγει ο ήλιος
http://www.hotwaterbottle.org.uk/mini-h ... r-bottles/
Ειδικά στο στάμα / χέρια
Η μίνι πουγιοττούα σου έφταιξε τωράAnthimos έγραψε:Γιατρός έγραψε:Για όσους θέλουν κάτι τα κρύα πρωινά να τους κρατήσει μέχρι να βγει ο ήλιος
http://www.hotwaterbottle.org.uk/mini-h ... r-bottles/
Ειδικά στο στάμα / χέρια
Τωρα να δω τι αλλο " πεταλλουδε " θα μας βαλεις μες τουντο σαητ!!!!!
ΤέλειοLaurona έγραψε:Εε δωρο σας καμνει ο γιατρος
μια μινι πουγιοττουα
Μια μινι πουγιοττουα
να εσιετε να βραζετε
τα σιερκα να χογλαζετε
στο σταμα για τζικλουα
στο σταμα για τζικλουα.
Εε τζιε αν σας πουν γεναικωτους
μεν πιατε το μαραζι
μεν πιατε το μαραζι
γιατι πραμα που φαίνετε
να μεν σας κακοφενετε
τζιε να μεν σας πειραζει
τζιε να μεν σας πειραζει
Κάποτε κάποιος μου είπε ότι σχεδόν όλα γίνονται με τα αφκά ή το λάιν το καλό.Γιατρός έγραψε:Καμιά συνταγή για φλαμίγκο ;
Έφυεν απότομα που τα πόθκια μας τζαι ενόμισα εν μπεκάτσα [emoji17]
Μίλησα με ταμείο και μου είπε αν δεν είχες σκύλλο εν οκ
Ο πρώτος!!Laurona έγραψε:Εε δωρο σας καμνει ο γιατρος
μια μινι πουγιοττουα
Μια μινι πουγιοττουα
να εσιετε να βραζετε
τα σιερκα να χογλαζετε
στο σταμα για τζικλουα
στο σταμα για τζικλουα.
Εε τζιε αν σας πουν γεναικωτους
μεν πιατε το μαραζι
μεν πιατε το μαραζι
γιατι πραμα που φαίνετε
να μεν σας κακοφενετε
τζιε να μεν σας πειραζει
τζιε να μεν σας πειραζει
Όπως ανάφερε ο Σπύρο, κάμε το με τα αφκά και το λάδι το καλό! Εν μέλι, τρώεις και τα με τα κοκκαλούθκιαΓιατρός έγραψε:Καμιά συνταγή για φλαμίγκο ;
Έφυεν απότομα που τα πόθκια μας τζαι ενόμισα εν μπεκάτσα [emoji17]
Μίλησα με ταμείο και μου είπε αν δεν είχες σκύλλο εν οκ