ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Απάντηση
BAIKAL 1980

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

Πανικος Setter έγραψε:Γιατρε εν δικη σου συνταγή τουτα ? :lol:
ρε φιλε BAIKAL , μα μοιραζεις το μεροκαματο σου με μαχαζι που πουλα συμπληρώματα Διατροφής ? :lol:
...χαχα...ο καθενας με την μανια του...στοιχιζουν παντως δεν λεω...αλλα βρισκω τα τιμη ευκαιριας!!χεχε
BAIKAL 1980

Εικόνα[/quote]

...παντως τουτα που τρωεις εσυ Γιατρε μου...εχουν παραπανω κρεατινη που τα συμπληρωματα μου!! :D
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !

Δημοσίευση από Γιατρός »

Η κρεατίνη ,η θυροξίνη ,και η ινσουλίνη δίνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο σε ατομα που την πουλάνε στα γυμναστήρια.
Μελλοντικά τα προβλήματα είναι τόσα πολλά που μετανιώνεις πολλά πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 05 Σεπ 2013, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
BAIKAL 1980

Γιατρός έγραψε:Η κρεατίνη ,η θυροξίνη ,και η ινσουλίνη δίνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο σε αλτομα που την πουλάνε στα γυμναστήρια. Μελλοντικά τα προβλήματα είναι τόσα πολλά που μετανιώνεις πολλά πράγματα.

..ινσουλινες και τετοια Γιατρε μου καμμια σχεση δεν εχουν με μενα...υπαρχουν χιλιαδες ερευνες και μελετες που δεν ενοχοποιουν την σωστη χρηση της κρεατινης σε αθλητες σε καμμια περιπτωση...παντα λεω τη σωστη χρηση....γιατι ειδα πιτσιρικια 18 χρονων να παιρνουν 2 κουταλια της σουπας κρεατινη καθημερινα γιατι τους το ειπε καποιος ηλιθιος...και οταν ασχολησε με ενα αθλημα που πρεπει να σηκωσεις 500 κιλα με 3 κινησεις τοτε καποια βοηθεια τη χρειαζεσε....σε καμμια περιπτωση δεν λεω πως το αθλημα μου ειναι υγιεινο....αλλα δε παυει απο το να ειναι αθλημα
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

τα χαπια τα ripped freak σε αλλες χωρες αποσυραν τα... δαμεσα πουλιουντε κανονικα...
παντως η αληθκεια καμεις την διαφορα με τζινο.... εδοκιμασα το πρην κανενα μηνα που εκαμνα ποδηλατο... στην αρχη ενομιζα οτι ηταν να καμω μπαμ... εψηλωσαν οι παλμοι μου και σε καποια φαση εν αναπνεα... μετα ομως εκαμα 25 χλμ ποδηλατο και ενιωθα σαν να εκαμα 2 . εγινε δεκα την νυχτα και εκαμα ακομα 3 χλμ πανω στο δρομο...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
BAIKAL 1980

Artemis G. έγραψε:τα χαπια τα ripped freak σε αλλες χωρες αποσυραν τα... δαμεσα πουλιουντε κανονικα... παντως η αληθκεια καμεις την διαφορα με τζινο.... εδοκιμασα το πρην κανενα μηνα που εκαμνα ποδηλατο... στην αρχη ενομιζα οτι ηταν να καμω μπαμ... εψηλωσαν οι παλμοι μου και σε καποια φαση εν αναπνεα... μετα ομως εκαμα 25 χλμ ποδηλατο και ενιωθα σαν να εκαμα 2 . εγινε δεκα την νυχτα και εκαμα ακομα 3 χλμ πανω στο δρομο...

...χαχα...ρε φιλουι μου εσυ μιλας για το ripped freak που εν χαπια λιποδυαλητες...τουτο που εχω εγω ειναι Pre workout...νιτρικο δηλ...λιποδυαλητες μεν ξαναπιαεις...πεταμενα λεφτα...μονο αυξηση παλμων θωρεις και τιποτε αλλο...στη μονη περιπτωση που μπορει να βοηθησει ενας λιποδυαλητης ειναι οταν εισαι 7% λιπος και θελεις να παεις 5% και εχεις κολλησει....μονο σε αγωνηστικη κατασταση Bodybuilding δηλαδη μπορει να δεις καποια μικρη διαφορα στην αποβολη λιων νερων που των οργανισμο σου
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

BAIKAL 1980 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:τα χαπια τα ripped freak σε αλλες χωρες αποσυραν τα... δαμεσα πουλιουντε κανονικα... παντως η αληθκεια καμεις την διαφορα με τζινο.... εδοκιμασα το πρην κανενα μηνα που εκαμνα ποδηλατο... στην αρχη ενομιζα οτι ηταν να καμω μπαμ... εψηλωσαν οι παλμοι μου και σε καποια φαση εν αναπνεα... μετα ομως εκαμα 25 χλμ ποδηλατο και ενιωθα σαν να εκαμα 2 . εγινε δεκα την νυχτα και εκαμα ακομα 3 χλμ πανω στο δρομο...

...χαχα...ρε φιλουι μου εσυ μιλας για το ripped freak που εν χαπια λιποδυαλητες...τουτο που εχω εγω ειναι Pre workout...νιτρικο δηλ...λιποδυαλητες μεν ξαναπιαεις...πεταμενα λεφτα...μονο αυξηση παλμων θωρεις και τιποτε αλλο...στη μονη περιπτωση που μπορει να βοηθησει ενας λιποδυαλητης ειναι οταν εισαι 7% λιπος και θελεις να παεις 5% και εχεις κολλησει....μονο σε αγωνηστικη κατασταση Bodybuilding δηλαδη μπορει να δεις καποια μικρη διαφορα στην αποβολη λιων νερων που των οργανισμο σου
εφκα γιε μου 5 φορες το βουνο και κατεβα που μου πινεις μ@λ@κιες και εισαι και κυνηγος ακομα. Εν για αυτο που σου αρεσκει η φασσα για να καθεσε στο κυνηγι?
BAIKAL 1980

dimitris savva έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:
εφκα γιε μου 5 φορες το βουνο και κατεβα που μου πινεις μ@λ@κιες και εισαι και κυνηγος ακομα. Εν για αυτο που σου αρεσκει η φασσα για να καθεσε στο κυνηγι?

..καλα ρε φιλε μεν λαλουμε και οτι ναναι...εν με ξερεις και εν ξερεις το backround μου στον αθλητισμο....ειπαμε...ασχολουμαι με poewrlifting και προσφατα εξασφαλησα συμμετοχη σε πανελληνιους...ασχετως αν δεν θα παω γιατι ολο το οικονομικο βαρος ειναι στους ωμους μου...μεν λαλουμε και οτι θελουμε για κυνηγι και για φασσες...και μεν διουμε συμβουλες για κατι που δεν ξερουμε...αμα θελεις να μιλησουμε σοβαρα πολυ ευχαριστως...αλλα μεν με κρινεις αοριστα και χωρις να κατεχεις το θεμα...

φιλικα
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

να εισαι καλα φιλε μου και να πινεις οτι θελεις .
BAIKAL 1980

dimitris savva έγραψε:να εισαι καλα φιλε μου και να πινεις οτι θελεις .

...οκ φιλε...κατανοητο το υφος σου
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !”