G9 φίλεPathfinder έγραψε:Θελεις το σε AP η σε HD??Sergios έγραψε:Θέλω κι εγώ το πρασινούιιιι.....και camo - real tree αν έχει

G9 φίλεPathfinder έγραψε:Θελεις το σε AP η σε HD??Sergios έγραψε:Θέλω κι εγώ το πρασινούιιιι.....και camo - real tree αν έχει
ετσιιιιιιιιιι G9Sergios έγραψε:G9 φίλεPathfinder έγραψε:Θελεις το σε AP η σε HD??Sergios έγραψε:Θέλω κι εγώ το πρασινούιιιι.....και camo - real tree αν έχει
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:παρακαλω τους διαχειριστες ΑΝ γινεται να με καμουν ΠΡΑΣΙΝΟ βαρεθηκα το μπλε κ οπωσδηποτε ΠΟΤΕ πορτοκαλι
Eίσαι φασσάρης εσύ; Ούλλοι οι φασσάριες αποφεύγουν το πορτοκαλί, εσύ θέλεις το τζαι ζητάς το;Panmoy έγραψε:Καλα σιορ (λαλει τζαι ο Φουτουλλης) οτι καμουμεν εμεις εν λαθος???Αφηκετε με αχρωματιστο...
Αφου εν με βαφουν realtree, ας με βαψουν πορτοκαλι βαση πρωτοκολλου τζαι σικκιμεspyrosspyrou851 έγραψε:Eίσαι φασσάρης εσύ; Ούλλοι οι φασσάριες αποφεύγουν το πορτοκαλί, εσύ θέλεις το τζαι ζητάς το;Panmoy έγραψε:Καλα σιορ (λαλει τζαι ο Φουτουλλης) οτι καμουμεν εμεις εν λαθος???Αφηκετε με αχρωματιστο...
![]()