ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
Μιχάλη μου , όταν δέν έχεις παρέα πιάνε με να έρχομαι αν πηγαίνουμε για κανένα λαγό 

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΖΩ ΜΕ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝ ΟΥΛΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.admin έγραψε:Μιχάλη μου , όταν δέν έχεις παρέα πιάνε με να έρχομαι αν πηγαίνουμε για κανένα λαγό

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Έν έσχει πρόβλημα έχω και εμπειρία απο περβόλιαmiky55 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΖΩ ΜΕ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝ ΟΥΛΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.admin έγραψε:Μιχάλη μου , όταν δέν έχεις παρέα πιάνε με να έρχομαι αν πηγαίνουμε για κανένα λαγό

-
- Full Member
να κυνηγας ολη μερα μεσα στα νερα της τεταρτης και στην μοναδικη φαση που την σηκωνεις να την καλλικωνεις. το κυνηγι της φραγγολινας

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Η μία η ντουφεκιά πήγε απο κάτω της , την κάρφωσες η άλλη απο πάνω καθώς το πουλί έκανε κίνηση πρός τα κάτω!! για κάποιους που λένε ότι η φραγκολίνα είναι εύκολο πουλί έχεις απο τις πιο δύσκολες πορείες..
-
- Full Member
όπως τα λέτε. Και το κυριότερο το ποδάρομα της. Για μένα μετά το δυσκολότερο θήραμα.admin έγραψε:Η μία η ντουφεκιά πήγε απο κάτω της , την κάρφωσες η άλλη απο πάνω καθώς το πουλί έκανε κίνηση πρός τα κάτω!! για κάποιους που λένε ότι η φραγκολίνα είναι εύκολο πουλί έχεις απο τις πιο δύσκολες πορείες..
-
ΟΤΑΝ ΠΟΔΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΕΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΝ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΛΛΑΝΑΝ.

- nmilidon
- Full Member
το highlight της φετινης μου σεζον (δεν εχω ριξει ακομη σε λαγο) μετα απο αστοχο ντουπλε σε αλλη περιοχη πριν κανενα μηνα
Διπλα απο τις κολυμπες ενος ποταμου, σε περιοχη που τη συναντησα 1η φορα, περιμενα μπεκάτσα, φρρρρ δεν την έβλεπα, οταν την ειδα αστοχησα στην 1η, την επιασε η 2η

Διπλα απο τις κολυμπες ενος ποταμου, σε περιοχη που τη συναντησα 1η φορα, περιμενα μπεκάτσα, φρρρρ δεν την έβλεπα, οταν την ειδα αστοχησα στην 1η, την επιασε η 2η

-
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ.miky55 έγραψε:ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΩ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΠΩΣΗΣ.
ΤΙΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΧΡΕΙΖΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΠΑΩ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Η ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΣΤΗ ΤΖΙΚΛΑ.
ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ,ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΟΥΣΑ ΚΕΔΑΡΕΣ.
ΚΑΝΩ ΠΑΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΜΗΝ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ.ΑΣ ΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΟΥΝ.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
miky55 έγραψε:ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ.miky55 έγραψε:ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΩ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΠΩΣΗΣ.
ΤΙΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΧΡΕΙΖΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΠΑΩ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Η ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΣΤΗ ΤΖΙΚΛΑ.
ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥ,ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΟΥΣΑ ΚΕΔΑΡΕΣ.
ΚΑΝΩ ΠΑΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΜΗΝ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ.ΑΣ ΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΟΥΝ.