ANTROS BREDA έγραψε:τελικα το φορουν εκτος απο νεες φιλιες μπορει να διμιουργιση και κοανουριες σχεσεις!!
τα καρβουνα του μερακλη!!!
-
- Full Member
Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- πανικος
αν ηταν η αζουλα πουζα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Γιατρός
- Full Member
τα καρβουνα του μερακλη!!!
Κυνηγός βρέθηκε να φυσά και να πιππιλά τις κάννες συνκυνηγού του σε κυνήγι για πουλλάκια
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Priest+++
- Full Member
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Istriano® reloaded
με μαλλωνετε ρε κοπελια καπνηστε την " πιπα της ειρηνης " να παει πασα κακο
- πανικος
Τζικλουες αποψε ολομιλλες.ηταν αγνοουμενες στην καταψυξη.οσοι νεκατσιουν να μην δουν το ρεπορταζ που ακολουθει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΑΣΙΜΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΤΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΑΛΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!!!πανικος έγραψε:Τζικλουες αποψε ολομιλλες.ηταν αγνοουμενες στην καταψυξη.οσοι νεκατσιουν να μην δουν το ρεπορταζ που ακολουθει
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Σόλωνα μου άρκησες να του το πεις! Τούτη η φωτό εν που το Σεπτέμβρη, άρα ο μερακλής Πανίκος πέρκει να τες τυλίει κάθε νύχτα μες το ασημόχαρτο!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΑΣΙΜΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΤΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΑΛΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!!!πανικος έγραψε:Τζικλουες αποψε ολομιλλες.ηταν αγνοουμενες στην καταψυξη.οσοι νεκατσιουν να μην δουν το ρεπορταζ που ακολουθει
Φυσικά κάλιο αργά παρά ποτέ Πανίκο! Έχει δίκιο ο Σόλωνας!
-
- Full Member
Σωστός ο Σόλων.
Επίσης: Όταν χρησιμοποιείται το αλουμινόχαρτο να τυλίγετε από την γυαλιστερή πλευρά(η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΉ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΆ στο σάντουιτς και η θολή να φαίνεται απ'έξω!!)
Επίσης: Όταν χρησιμοποιείται το αλουμινόχαρτο να τυλίγετε από την γυαλιστερή πλευρά(η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΉ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΆ στο σάντουιτς και η θολή να φαίνεται απ'έξω!!)
- MARIOSE
Σάββα ελπίζω τα κεραστικά σου σήμερα να μεν είναι τυλιμένα στο ασημόχαρτο!savvis25 έγραψε:Σωστός ο Σόλων.
Χρόνια σου πολλά φίλε!