sotiris!129 έγραψε:1000% αν θελεις λαλω σου και την ημερομινια που επαιχτικε
γραφουμεν πανω στα σακουλια/κουπουθκια για να καταναλονουνται αναλογος ημερομινιας
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΟΥΚΚΑΡΕΝ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΗΡΕΨΕΣ
χαχαχα οι ρε μεν αχονεσε εν ζιαμε ζινες ακομα ελισαν και εσταξαν οι φτωχες, επερασα σημερα που ζιαμε και ουτε να τες φιουν οι αχαπαροι εν τες εφιαν οι να βαψουν και τα γιαλια!
εσυ πουσε κοντα ελα σε κανενα 30λεπτο ποδα και εν ναν ετοιμο το φαι να τους πεις αν εν μπεκατσα για αν στρουθοκαμηλος γιατι με ετσι λαιμο μονο τουτα τα 2 μπορει να ενει
sotiris!129 έγραψε:1000% αν θελεις λαλω σου και την ημερομινια που επαιχτικε
γραφουμεν πανω στα σακουλια/κουπουθκια για να καταναλονουνται αναλογος ημερομινιας
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΟΥΚΚΑΡΕΝ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΗΡΕΨΕΣ
χαχαχα οι ρε μεν αχονεσε εν ζιαμε ζινες ακομα ελισαν και εσταξαν οι φτωχες, επερασα σημερα που ζιαμε και ουτε να τες φιουν οι αχαπαροι εν τες εφιαν οι να βαψουν και τα γιαλια!
εσυ πουσε κοντα ελα σε κανενα 30λεπτο ποδα και εν ναν ετοιμο το φαι να τους πεις αν εν μπεκατσα για αν στρουθοκαμηλος γιατι με ετσι λαιμο μονο τουτα τα 2 μπορει να ενει
ελα ρε Σωτο, βαση τον στατιστηκων του ταμειου θηρας αναλογει στον καθενα 0.4 της μπεκατσας, επειδη εγω εξαναφα φετος να φατε εσεις οι 2 που 0.5 και καμω μακαρονια εγω που εξαναφα
sotiris!129 έγραψε:ελα ρε Σωτο, βαση τον στατιστηκων του ταμειου θηρας αναλογει στον καθενα 0.4 της μπεκατσας, επειδη εγω εξαναφα φετος να φατε εσεις οι 2 που 0.5 και καμω μακαρονια εγω που εξαναφα
ναι ρε ..αμπα ζε κοψο να ερτω που παφο να φαω το στρουθοκαμιλο σου ...πρεπει να εχω ζε εγω 2 μες το ψυγιο
admin έγραψε:κοπέλια έπεσαν λίγα νερά χθές και σήμερα το πρωί βγήκαν σεργιάνει κάτι παιδιά και τα άρπαξα έχει κανένας καμιά καλή συνταγή να προτείνει
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΙΣ ΟΦΤΟΥΣ Η ΒΡΑΣΤΟΥΣ.
ΠΕΡΣΙ ΕΝΑς ΦΙΛΟς ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΕ ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΥΣ
ΤΟΥς ΕΒΡΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥς ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΙΣΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΡΗΓΑΝΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....