τα καρβουνα του μερακλη!!!

Απάντηση
sotiris!129

Re: τα καρβουνα του μερακλη!!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LOUIS SETTER έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:1000% αν θελεις λαλω σου και την ημερομινια που επαιχτικε :D
γραφουμεν πανω στα σακουλια/κουπουθκια για να καταναλονουνται αναλογος ημερομινιας
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΟΥΚΚΑΡΕΝ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΗΡΕΨΕΣ
χαχαχα οι ρε μεν αχονεσε εν ζιαμε ζινες ακομα ελισαν και εσταξαν οι φτωχες, επερασα σημερα που ζιαμε και ουτε να τες φιουν οι αχαπαροι εν τες εφιαν οι να βαψουν και τα γιαλια!
εσυ πουσε κοντα ελα σε κανενα 30λεπτο ποδα και εν ναν ετοιμο το φαι να τους πεις αν εν μπεκατσα για αν στρουθοκαμηλος :lol: γιατι με ετσι λαιμο μονο τουτα τα 2 μπορει να ενει :lol: :lol: :lol:
sotiris.
Full Member

Δημοσίευση από sotiris. »

sotiris!129 έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:1000% αν θελεις λαλω σου και την ημερομινια που επαιχτικε :D
γραφουμεν πανω στα σακουλια/κουπουθκια για να καταναλονουνται αναλογος ημερομινιας
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΟΥΚΚΑΡΕΝ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΗΡΕΨΕΣ
χαχαχα οι ρε μεν αχονεσε εν ζιαμε ζινες ακομα ελισαν και εσταξαν οι φτωχες, επερασα σημερα που ζιαμε και ουτε να τες φιουν οι αχαπαροι εν τες εφιαν οι να βαψουν και τα γιαλια!
εσυ πουσε κοντα ελα σε κανενα 30λεπτο ποδα και εν ναν ετοιμο το φαι να τους πεις αν εν μπεκατσα για αν στρουθοκαμηλος :lol: γιατι με ετσι λαιμο μονο τουτα τα 2 μπορει να ενει :lol: :lol: :lol:
να ερτω ζε εγω ?? :lol:
sotiris!129

ελα ρε Σωτο, βαση τον στατιστηκων του ταμειου θηρας αναλογει στον καθενα 0.4 της μπεκατσας, επειδη εγω εξαναφα φετος να φατε εσεις οι 2 που 0.5 και καμω μακαρονια εγω που εξαναφα :lol:
sotiris.
Full Member

Δημοσίευση από sotiris. »

sotiris!129 έγραψε:ελα ρε Σωτο, βαση τον στατιστηκων του ταμειου θηρας αναλογει στον καθενα 0.4 της μπεκατσας, επειδη εγω εξαναφα φετος να φατε εσεις οι 2 που 0.5 και καμω μακαρονια εγω που εξαναφα :lol:
ναι ρε ..αμπα ζε κοψο να ερτω που παφο να φαω το στρουθοκαμιλο σου ...πρεπει να εχω ζε εγω 2 μες το ψυγιο
sotiris!129

...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:...

Ρε ιδιοτροπέ μουσουτζιαρη την κκελουα γιατι δεν την εφαές??
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

τι κελλε παντα διο την του Λακη ετσι για το ευχαριστω :D
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

κοπέλια έπεσαν λίγα νερά χθές και σήμερα το πρωί βγήκαν σεργιάνει κάτι παιδιά και τα άρπαξα έχει κανένας καμιά καλή συνταγή να προτείνει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

admin έγραψε:κοπέλια έπεσαν λίγα νερά χθές και σήμερα το πρωί βγήκαν σεργιάνει κάτι παιδιά και τα άρπαξα έχει κανένας καμιά καλή συνταγή να προτείνει

Αν θα μας καλεσεις εχει πολλες συνταγες
Αν θα τους φάεις μονος σου ..βραστους με λαδολέμονο.. :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

admin έγραψε:κοπέλια έπεσαν λίγα νερά χθές και σήμερα το πρωί βγήκαν σεργιάνει κάτι παιδιά και τα άρπαξα έχει κανένας καμιά καλή συνταγή να προτείνει
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΙΣ ΟΦΤΟΥΣ Η ΒΡΑΣΤΟΥΣ.
ΠΕΡΣΙ ΕΝΑς ΦΙΛΟς ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΕ ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΥΣ
ΤΟΥς ΕΒΡΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥς ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΙΣΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΡΗΓΑΝΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
:D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαγειρικές”