λουκάνικα παστουρμαες, τζικλες, χαλούμια ταλατουρκα πίτες κρασιά ΧΑΜΟΣ

ΤΟ GLENMORANGE ΠΑΝΤΑ ΜΕ 2 ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΠΑΓΟlouisll έγραψε:Σήμερα έχει παγιδάκια και λουκάνικά/παστουρμά
Προχτές ήταν κοτολέττες
Μεθαύριο πουλλούθκια θα δοκιμάσω συνταγές σας κοπέλλια![]()
Μακάρι να μεν φυσά για να κάμω τον εβδομαδιαίο μου πούρο στο μπαλκόνι άρκοντας, έχω και ένα ωραίο glemorangie να δοκιμάσω
Πριν κόψω το κάπνισμα έσπαζα τους τα πλευρά τους με Hennessy XOlouisll έγραψε:Μακάρι να μεν φυσά για να κάμω τον εβδομαδιαίο μου πούρο στο μπαλκόνι άρκοντας, έχω και ένα ωραίο glemorangie να δοκιμάσω
LOUIS SETTER έγραψε:ΤΟ GLENMORANGE ΠΑΝΤΑ ΜΕ 2 ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΠΑΓΟlouisll έγραψε:Σήμερα έχει παγιδάκια και λουκάνικά/παστουρμά
Προχτές ήταν κοτολέττες
Μακάρι να μεν φυσά για να κάμω τον εβδομαδιαίο μου πούρο στο μπαλκόνι άρκοντας, έχω και ένα ωραίο glemorangie να δοκιμάσω
ζιβανια παει καλιτερα..AU-79 έγραψε:LOUIS SETTER έγραψε:ΤΟ GLENMORANGE ΠΑΝΤΑ ΜΕ 2 ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΠΑΓΟlouisll έγραψε:Σήμερα έχει παγιδάκια και λουκάνικά/παστουρμά
Προχτές ήταν κοτολέττες
Θα το προτιμουσα δυο δαχτυλα σκεττο κριμα να νερωνεις ετσι ποτο
ρε Σωτηρη μιλας πολλα σωστα γμτ!sotiris!129 έγραψε:coca cola συρνεις ζε ενα ρεψιμο για να δειξης την ικανοπιιση σου ζε μετα γιρνεις ζε πισω
sotiris!129 έγραψε:coca cola συρνεις ζε ενα ρεψιμο για να δειξης την ικανοπιιση σου ζε μετα γιρνεις ζε πισω