Εκθεση Kυνηγίου!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Re: Εκθεση Kυνηγίου!!

Δημοσίευση από GRIGORIS »

mikros έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:

....πηγα στη σημερινη...πολυ λιγα πραματα...κριμα πραγματικα...δεν υπηρχε κανενας λογος για την δημιουργια 2 εκθεσεων...γιατι σιγουρα οσοι ειναι εκτος Λευκωσιας θα σκεφτουν 2 και 3 φορες σε ποια θα πανε...και σιγουρα οχι και στις 2...ετσι χανει και ο κοσμος και οι επαγγελματιες...αυτα η αποψη μου....απο πλευρας εκθεσης...πολυ φτωχη...λιγοι εκθετες με τιποτα το αξιολογο.αγορασα ενα ρολοι,ενα κουτι καθαριστικα για το οπλο και 1 κιλο παστουρμα φωθκια!! :lol: :lol:

Δυστιχώς με τα μυαλά που κουβαλάμε θα κααστρέψουμε και το κυνήγη αν δεν το έχουμε κανει είδη......
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πήγα και εγώ εχτές στην έκθεση τίποτα το σπουδαίο βασικά δεν μου άρεσε τίποτε έχτος που 1 πράγμα :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

APOLLON_1 έγραψε:πήγα και εγώ εχτές στην έκθεση τίποτα το σπουδαίο βασικά δεν μου άρεσε τίποτε έχτος που 1 πράγμα :lol: :lol: :lol:
1 πραγμα :?: :?: :?:
μαλλον η μπυρα :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Κοπέλια δυστηχώς παρά τις πληροφορίες που σας δώσαμε δέν ακούσατε όταν σας λέγαμε ότι η επίσημη και μεγάλη έκθεση θα είναι 4-9 οκτωβρίου στην κρατική με σχεδόν όλους τους οπλοπώληδες και αρκετά περίπτερα. Για ψάρεμα θα έχει 6-7 περίπτερα και για κυνήγι καμια΄30 αριά .
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

admin έγραψε:Κοπέλια δυστηχώς παρά τις πληροφορίες που σας δώσαμε δέν ακούσατε όταν σας λέγαμε ότι η επίσημη και μεγάλη έκθεση θα είναι 4-9 οκτωβρίου στην κρατική με σχεδόν όλους τους οπλοπώληδες και αρκετά περίπτερα. Για ψάρεμα θα έχει 6-7 περίπτερα και για κυνήγι καμια΄30 αριά .
Τούτην περιμένουμε! :D
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

admin έγραψε:Κοπέλια δυστηχώς παρά τις πληροφορίες που σας δώσαμε δέν ακούσατε όταν σας λέγαμε ότι η επίσημη και μεγάλη έκθεση θα είναι 4-9 οκτωβρίου στην κρατική με σχεδόν όλους τους οπλοπώληδες και αρκετά περίπτερα. Για ψάρεμα θα έχει 6-7 περίπτερα και για κυνήγι καμια΄30 αριά .
φιλε άριστε το ξέραμε ότι η μεγάλη έκθεση είναι την άλλη εβδομάδα απλός είχαμε και πολλές πρόσκλησης πήγαμε για τον περίπατο πάντως είχε πολύ κόσμο παρα τα λίγα περιπτερα.
όσο για το αν ήταν μπίρα όχι δεν ήταν ήταν άλλο πράμα :lol: :lol: :lol: και κατι αλλο δεν ειχε ουτε μπυρες ετσι αναγκαστικα και πηγα σε ενα φιλο μετα την εκθεσει και ειπιαμεντα :D :D :D
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

τουτη οι εκθεση που εν τωρα εν ειναι μονο για οπλα γιατι ετσι ακουσα εγω....????
και οτι η μεγαλη θα ειναι την αλλη εβδομαδα
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

φιλε άριστε το ξέραμε ότι η μεγάλη έκθεση είναι την άλλη εβδομάδα απλός είχαμε και πολλές πρόσκλησης πήγαμε για τον περίπατο πάντως είχε πολύ κόσμο παρα τα λίγα περιπτερα.
όσο για το αν ήταν μπίρα όχι δεν ήταν ήταν άλλο πράμα :lol: :lol: :lol: και κατι αλλο δεν ειχε ουτε μπυρες ετσι αναγκαστικα και πηγα σε ενα φιλο μετα την εκθεσει και ειπιαμεντα :D :D :D[/quote]

δυστηχώς όμως φίλε βάλουν μπροστά τις μπύρες και την διαφήμιση για να εκμεταλεύονται και τον κόσμο και τους εμπόρους, η έκεθση αυτή μας χρέωνε 70 ευ΄ρω το τετραγωνικό μέτρο μέχρι και πέρσι και φέτος που την οργανώσαμε εμείς ρίξαμε το κόστος στα 37 ευρώ για να μπορέσει ο κόσμο να λάβει μέρος. επίσης το εισητήριο για να δείς όλη την κρατική έκθεση είναι 3 ευρώ και όχι 5 όπως στο συνεδριακό. Απλά λυπάμε που ορισμένοι πιέστηκαν, ξεγελάστηκαν ή εξαναγκάστηκαν να λάβουν μέρος και θα υποστούν διπλά έξοδα ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο μία έκθεση!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

mikros έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:

....πηγα στη σημερινη...πολυ λιγα πραματα...κριμα πραγματικα...δεν υπηρχε κανενας λογος για την δημιουργια 2 εκθεσεων...γιατι σιγουρα οσοι ειναι εκτος Λευκωσιας θα σκεφτουν 2 και 3 φορες σε ποια θα πανε...και σιγουρα οχι και στις 2...ετσι χανει και ο κοσμος και οι επαγγελματιες...αυτα η αποψη μου....απο πλευρας εκθεσης...πολυ φτωχη...λιγοι εκθετες με τιποτα το αξιολογο.αγορασα ενα ρολοι,ενα κουτι καθαριστικα για το οπλο και 1 κιλο παστουρμα φωθκια!! :lol: :lol:
Εκοψα και εγω και επεια που Λαρνακα...εμετανωσα το...τιποτα σπουδαιο...οσο για αυτους που πηγαν να δουν πραγματα για το ψαρεμα,απλα του λυπαμε και κυριως αυτους που πηγαν και ηταν εκτος Λευκωσιας
Αγωρασα μια καρεκλου και ενα αδιαβροχο.
Η καλυτερη επενδυση που μπορεις να κανεις...ειναι εκει που την εκαμε ο φιλος,παστουρμαες-λουκανικα :D
έπιασα τα τελευταία λουκάνικα εγώ!!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

τελικα οντος ηταν για λουκανικα και παστουρμαες. εν κανει πουλουσαν και προϊοντα κατα 10 και 20 ευρο πιο ακριβα και ελεγαν οτι τα αλλα ηταν απομιμηση :evil: δεν ντρεπονται!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”