Ρε μαστοροι θελετε να πείτε ακόμα κουτσιάτε? Ο ένας που εν αντρέπετουν .... Ρε κουμπάρε τωρά με τούτα τα χαπούδκια εγινήκαμεν πύραυλοι

gptochos έγραψε:Πριν 2 εξορμήσεις ήμουν πάνω στο βουνο τζαι απέναντι μου δκυο γερούδκια πρέπει να ήταν καμια 65+ χρονων. Εσυζητούσαν για τες κινεζούες που γοράζουν για να ικανοποιήσουν τες ανάγκες τους.Εγώ εστέκουμουν για καμιά τζικλούα απέναντι τζαι σε μια φάση όπως εμιλούσαν γυρίζει ο ένας τζαι λαλεί του άλλου ρε αντροπή ρε ακούει μας το κοπελούι στο απέναντι βουνο. Απαντά του άλλος αφηστον ρε να ακούει πέρκι μάθει τίποτε
Εν αντεξα τζαι εμίλησα τους.
Ρε μαστοροι θελετε να πείτε ακόμα κουτσιάτε? Ο ένας που εν αντρέπετουν .... Ρε κουμπάρε τωρά με τούτα τα χαπούδκια εγινήκαμεν πύραυλοιχαχαχαχαχα
marinos.a έγραψε:Εγω προχτές σε μια φαση ακουα καποιο που μακρια να φωνάζει τους σιυλλους του. Παίρνω όρκο οτι ηταν ο σακούλας.
Μετα εβρεθήκαμε με τον Ανθιμο και λαλει μου 'ρε ακουσες το σακουλλα'
Εφυρτικαμε![]()
![]()
![]()
giorgos80 έγραψε:ενα πιο παλιο μου ποστ στα ανεκδοτα
συζητηση εμενα και καποιου αγνωστου κυνηγου.(ολιγον χοντρου)
εγω:καλημερα ρε μαστρε
αυτος:καλημερα επιασες τιποτε?
εγω:τιποτε. εν εκοψαν μαλαες οι σιηλλοι.εσυ επαιξες τιποτε?
αυτος:μια τζικλα
εγω:εν καλη?(ηταν πρωτες εξορμησεις)
αυτος:(φκαλλει την εξω που την πουγκα και συρνει την 2-3 φορες πανω κατω μες στο χερι του)και με καμαρι οπως την εθωρουσε λαλει μου<εχει λιον γλεντι πανω της>
Ρε φιλε κοντα στα κελοκεδαρα ?g13marcos έγραψε:Περσι στην επαρχια παφου στες τζικλες κατα το μεσημερι-απογευμα επιαμε να πιαμε ποστα. Σε μια φαση ακουω ενα βοσκο απεναντι μου να μιλα ´τσουρικά´.
Πρρρρτ πιτ πιτ πιτ τουκ τουκ τουκ και τα γνωστα. Αρκεψα να χασκογελω οσπου σε μετα που 2 λεπτα ακουω τον να φωναζει απεγνωσμενα. ´ρα πατσαλου γαμω το κερατο σου. Παεις τζει παεις δα κατσε ενα τοπό.´ Εφιρτικα που το γελιο!