Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Re: Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Δημοσίευση από gptochos »

Πριν 2 εξορμήσεις ήμουν πάνω στο βουνο τζαι απέναντι μου δκυο γερούδκια πρέπει να ήταν καμια 65+ χρονων. Εσυζητούσαν για τες κινεζούες που γοράζουν για να ικανοποιήσουν τες ανάγκες τους. :lol: Εγώ εστέκουμουν για καμιά τζικλούα απέναντι τζαι σε μια φάση όπως εμιλούσαν γυρίζει ο ένας τζαι λαλεί του άλλου ρε αντροπή ρε ακούει μας το κοπελούι στο απέναντι βουνο. Απαντά του άλλος αφηστον ρε να ακούει πέρκι μάθει τίποτε :lol: Εν αντεξα τζαι εμίλησα τους.

Ρε μαστοροι θελετε να πείτε ακόμα κουτσιάτε? Ο ένας που εν αντρέπετουν .... Ρε κουμπάρε τωρά με τούτα τα χαπούδκια εγινήκαμεν πύραυλοι :lol: χαχαχαχαχα
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

gptochos έγραψε:Πριν 2 εξορμήσεις ήμουν πάνω στο βουνο τζαι απέναντι μου δκυο γερούδκια πρέπει να ήταν καμια 65+ χρονων. Εσυζητούσαν για τες κινεζούες που γοράζουν για να ικανοποιήσουν τες ανάγκες τους. :lol: Εγώ εστέκουμουν για καμιά τζικλούα απέναντι τζαι σε μια φάση όπως εμιλούσαν γυρίζει ο ένας τζαι λαλεί του άλλου ρε αντροπή ρε ακούει μας το κοπελούι στο απέναντι βουνο. Απαντά του άλλος αφηστον ρε να ακούει πέρκι μάθει τίποτε :lol: Εν αντεξα τζαι εμίλησα τους.

Ρε μαστοροι θελετε να πείτε ακόμα κουτσιάτε? Ο ένας που εν αντρέπετουν .... Ρε κουμπάρε τωρά με τούτα τα χαπούδκια εγινήκαμεν πύραυλοι :lol: χαχαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: :D :D :D
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Βγαζουν τον λαγο οι σκυλλοι. Ο λαγος παει ολο'ι'σια πανω στο σκοπο. Πρωτη τουφεκια στα 10 μετρα παει , δευτερη τουφετσια στα 4-5 μετρα και ο λαγος προχωρα ακαθεκτος. Παιζουν αλλο τρεις τουφετσιες αλλη παρεα παν στην αντιπυρικη τζιε πιαννουν τον. "Ηταν πιασμενος ο λαος, ειμαι σιουρος οτι η δευτερη επιαν τον" "εν ρεπανια που τον επιασες, αν τον επιανες στα 5 μετρα ηταν να τον λησεις" :lol:
HunterCY
Full Member

Δημοσίευση από HunterCY »

marinos.a έγραψε:Εγω προχτές σε μια φαση ακουα καποιο που μακρια να φωνάζει τους σιυλλους του. Παίρνω όρκο οτι ηταν ο σακούλας.

Μετα εβρεθήκαμε με τον Ανθιμο και λαλει μου 'ρε ακουσες το σακουλλα'

Εφυρτικαμε :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

ενα πιο παλιο μου ποστ στα ανεκδοτα

συζητηση εμενα και καποιου αγνωστου κυνηγου.(ολιγον χοντρου)
εγω:καλημερα ρε μαστρε
αυτος:καλημερα επιασες τιποτε?
εγω:τιποτε. εν εκοψαν μαλαες οι σιηλλοι.εσυ επαιξες τιποτε?
αυτος:μια τζικλα
εγω:εν καλη?(ηταν πρωτες εξορμησεις)
αυτος:(φκαλλει την εξω που την πουγκα και συρνει την 2-3 φορες πανω κατω μες στο χερι του)και με καμαρι οπως την εθωρουσε λαλει μου<εχει λιον γλεντι πανω της>
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

giorgos80 έγραψε:ενα πιο παλιο μου ποστ στα ανεκδοτα

συζητηση εμενα και καποιου αγνωστου κυνηγου.(ολιγον χοντρου)
εγω:καλημερα ρε μαστρε
αυτος:καλημερα επιασες τιποτε?
εγω:τιποτε. εν εκοψαν μαλαες οι σιηλλοι.εσυ επαιξες τιποτε?
αυτος:μια τζικλα
εγω:εν καλη?(ηταν πρωτες εξορμησεις)
αυτος:(φκαλλει την εξω που την πουγκα και συρνει την 2-3 φορες πανω κατω μες στο χερι του)και με καμαρι οπως την εθωρουσε λαλει μου<εχει λιον γλεντι πανω της>
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MsgJack
Full Member

Δημοσίευση από MsgJack »

- Ρε κουμπάρε επεξετε τιποτε?
- Ναι ρε! Τιποτε....
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Άβαταρ μέλους
g13marcos
Full Member

Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Δημοσίευση από g13marcos »

Περσι στην επαρχια παφου στες τζικλες κατα το μεσημερι-απογευμα επιαμε να πιαμε ποστα. Σε μια φαση ακουω ενα βοσκο απεναντι μου να μιλα ´τσουρικά´.
Πρρρρτ πιτ πιτ πιτ τουκ τουκ τουκ και τα γνωστα. Αρκεψα να χασκογελω οσπου σε μετα που 2 λεπτα ακουω τον να φωναζει απεγνωσμενα. ´ρα πατσαλου γαμω το κερατο σου. Παεις τζει παεις δα κατσε ενα τοπό.´ Εφιρτικα που το γελιο!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

g13marcos έγραψε:Περσι στην επαρχια παφου στες τζικλες κατα το μεσημερι-απογευμα επιαμε να πιαμε ποστα. Σε μια φαση ακουω ενα βοσκο απεναντι μου να μιλα ´τσουρικά´.
Πρρρρτ πιτ πιτ πιτ τουκ τουκ τουκ και τα γνωστα. Αρκεψα να χασκογελω οσπου σε μετα που 2 λεπτα ακουω τον να φωναζει απεγνωσμενα. ´ρα πατσαλου γαμω το κερατο σου. Παεις τζει παεις δα κατσε ενα τοπό.´ Εφιρτικα που το γελιο!
Ρε φιλε κοντα στα κελοκεδαρα ?
Open mind for a different view.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Την τεταρτη μετα το κυνηγι σταματω σε ενα φουρνο εξω που το χωριο για να πιασω τπτ να φαω αφου ηταν μεσημερι!
σαν επειανα αλμιρα ενας ανθρωπος με πολιτικα με ρωταει την γνωστη ατακα :
- Ειχεν τιποτε ρε παρεα?
- Λια πραμματα ...
- Ευτυχως που δεν εβγαλα αδεια καλο φετος ! εν εχει ουτε ζικλες εν απαγορευμενοι και οι σπινοι ...
- τσ τσ τσ τσ σπινοι? τι εν τουτο τρωεται? (συνεχιζοντας να βαζω αλμιρα και χωρις να γυρισω καν το κεφαλι μου προς το μερος του)
- Εν ξερεις τι εν οι σπινοι και εισαι κυνηγος?? επαεναμεν ζιπανω που εν τα 5 μονοπαθκια και επαιζαμε που 50 εφκαλαμε τον μεζε μας! ξερεις που εν τα 5 μονοπαθκια??
- Ζε τα 5 μονοπαθκια ξερω που ενουν ζε οι σπινοι ξερω ναμπου ενουν! εσυ το κυνηγι ξερεις ναμπου ενει?
- Ε παρεα σοβαρομηλας τωρα εισαι κυνηγος και οι σπινοι εν σου αρεσκουν??? εν καταλαβεις !!!

(πιανω τα αλμιρα μου και κατευθυνομαι προς το ταμειο που αυτος ειχε ειδη πληρωση και στεκοταν διπλα, παω διπλα του Ψαροτικα και τον βλεπω στα ματια και του λεω)
-Τα φτερα ζε τα αντερα τους περτικους που πετασω καθε εξωρμιση εν πιο βαρετα που τους 50 σπινους σου...οι χαρτουτσια που παιζω εν ποιο μεγαλη που 1 σπινο! που να μου πεις ζε αν ειμαι κυνηγος η οχι ζε αν καταλαβω η οχι...
ουτε απαντησε εχαθηκεν σε κλασματα δευτερολεπτου :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”