Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια

Δημοσίευση από Pathfinder »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Nikos έγραψε:
Αφου εννα έρτεις εσύ την Κυριακή ρε !! [emoji14] ;)
Aυτό ήταν να πω και εγώ να γλιτώσει ο Αλέξης απλώς τζιαμέ που πάμε εν γνωρίζω πόσο μακρυά είμαστε τζαι τες ώρες που τελιώνουμε για να φύουμε.

Αλέξη μου άκου να σου πω, αν είναι υπολογίζω να πάω αύριο αλλό κανένα γυρό στα τρυγόνια, θα περάσω που τον άνθρωπο, αν δω ότι δεν υπάρχει θα φέρω μαζί μου το δικό μου πακέτο την Κυριακή αν θέλεις τζιαι δίνω σου το τζίνο.
Ρε φιλε εν και χαθηκε ο κοσμος...το δικο σου αφηστο για σενα δεν το θελω...εν για ρεζερβα που τα θελω γιατι απο οτι καταλαβα η δεν θα το ξαναφερουν η θα αργησει πολυ να ξαναερτει
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Nikos έγραψε:
Αφου εννα έρτεις εσύ την Κυριακή ρε !! [emoji14] ;)
Aυτό ήταν να πω και εγώ να γλιτώσει ο Αλέξης απλώς τζιαμέ που πάμε εν γνωρίζω πόσο μακρυά είμαστε τζαι τες ώρες που τελιώνουμε για να φύουμε.

Αλέξη μου άκου να σου πω, αν είναι υπολογίζω να πάω αύριο αλλό κανένα γυρό στα τρυγόνια, θα περάσω που τον άνθρωπο, αν δω ότι δεν υπάρχει θα φέρω μαζί μου το δικό μου πακέτο την Κυριακή αν θέλεις τζιαι δίνω σου το τζίνο.
Ρε φιλε εν και χαθηκε ο κοσμος...το δικο σου αφηστο για σενα δεν το θελω...εν για ρεζερβα που τα θελω γιατι απο οτι καταλαβα η δεν θα το ξαναφερουν η θα αργησει πολυ να ξαναερτει
Έχω το τηλέφωνό σου, αύριο μόλις τελιώσω θα παώ να δώσω ένα γυρό να δω αν υπάρχει, θα σε πιάσω τηλέφωνο αν υπάρχει. :)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε: Aυτό ήταν να πω και εγώ να γλιτώσει ο Αλέξης απλώς τζιαμέ που πάμε εν γνωρίζω πόσο μακρυά είμαστε τζαι τες ώρες που τελιώνουμε για να φύουμε.

Έχω το τηλέφωνό σου, αύριο μόλις τελιώσω θα παώ να δώσω ένα γυρό να δω αν υπάρχει, θα σε πιάσω τηλέφωνο αν υπάρχει. :)
Να σε καλα λεβεντη μου αλλα μεν φκεις που το προγραμμα σου...αν τυχει
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Pathfinder έγραψε: Να σε καλα λεβεντη μου αλλα μεν φκεις που το προγραμμα σου...αν τυχει
Δεν έχει πρόβλημα, μακάρι να έχει και θα τα κανονίσουμε :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Pathfinder έγραψε: Να σε καλα λεβεντη μου αλλα μεν φκεις που το προγραμμα σου...αν τυχει
Ούτε στο κατάστημα που τις βρήκα εμείναν. :cry: :(
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Ούτε στο κατάστημα που τις βρήκα εμείναν. :cry: :(
Να εισαι καλα Σπυρο...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Ξερει κανενας που πουλουν καραβοπανο?σαν εκεινο που ειναι κατασκευασμενες οι σκηνες του στρατου..
themos328
Full Member

Δημοσίευση από themos328 »

Pathfinder έγραψε:Ξερει κανενας που πουλουν καραβοπανο?σαν εκεινο που ειναι κατασκευασμενες οι σκηνες του στρατου..
έχει 2 στη λεμεσο, παφο ενηξερω
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

themos328 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Ξερει κανενας που πουλουν καραβοπανο?σαν εκεινο που ειναι κατασκευασμενες οι σκηνες του στρατου..
Που περιπου στην λεμεσο η αν εχεις κανενα ονομα τηλεφωνο
themos328
Full Member

Δημοσίευση από themos328 »

Pathfinder έγραψε:
themos328 έγραψε:
Που περιπου στην λεμεσο η αν εχεις κανενα ονομα τηλεφωνο
+ο ενας εν στη φραγκλινου ρουζβελ, απο τα φωτα του λιμανιου αριστερα στα 50-60 μετρα στα δεξια ΓΙΑΓΚΟΥ το ονομα
+ο αλλος εν απεναντι που τον στεφανη κοντα στο φισκο και την cyta
που τον δευτερο επιασα καραβοπαννο για το γκαραζ του αυτοκινητου κ οταν τον ρωτησα γιατι ηθελα για την κασια του αυτοκινητου ειπε μου τον δευτερο, οτι εχει πιο εξειδικευμενα που τα δικα του ειπε
+επισης ρωτα στο victoria tents 77 77 79 92 μπορει να εχουν κατι που σου καμνει
αν εβρω τηλεφωνα στελλω σου φιλε
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”