Ρε φιλε εν και χαθηκε ο κοσμος...το δικο σου αφηστο για σενα δεν το θελω...εν για ρεζερβα που τα θελω γιατι απο οτι καταλαβα η δεν θα το ξαναφερουν η θα αργησει πολυ να ξαναερτειspyrosspyrou851 έγραψε:Aυτό ήταν να πω και εγώ να γλιτώσει ο Αλέξης απλώς τζιαμέ που πάμε εν γνωρίζω πόσο μακρυά είμαστε τζαι τες ώρες που τελιώνουμε για να φύουμε.Nikos έγραψε:
Αφου εννα έρτεις εσύ την Κυριακή ρε !! [emoji14]
Αλέξη μου άκου να σου πω, αν είναι υπολογίζω να πάω αύριο αλλό κανένα γυρό στα τρυγόνια, θα περάσω που τον άνθρωπο, αν δω ότι δεν υπάρχει θα φέρω μαζί μου το δικό μου πακέτο την Κυριακή αν θέλεις τζιαι δίνω σου το τζίνο.
Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια
- Pathfinder
Re: Επαγγελματική Αλληλοβοήθεια
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Έχω το τηλέφωνό σου, αύριο μόλις τελιώσω θα παώ να δώσω ένα γυρό να δω αν υπάρχει, θα σε πιάσω τηλέφωνο αν υπάρχει.Pathfinder έγραψε:Ρε φιλε εν και χαθηκε ο κοσμος...το δικο σου αφηστο για σενα δεν το θελω...εν για ρεζερβα που τα θελω γιατι απο οτι καταλαβα η δεν θα το ξαναφερουν η θα αργησει πολυ να ξαναερτειspyrosspyrou851 έγραψε:Aυτό ήταν να πω και εγώ να γλιτώσει ο Αλέξης απλώς τζιαμέ που πάμε εν γνωρίζω πόσο μακρυά είμαστε τζαι τες ώρες που τελιώνουμε για να φύουμε.Nikos έγραψε:
Αφου εννα έρτεις εσύ την Κυριακή ρε !! [emoji14]
Αλέξη μου άκου να σου πω, αν είναι υπολογίζω να πάω αύριο αλλό κανένα γυρό στα τρυγόνια, θα περάσω που τον άνθρωπο, αν δω ότι δεν υπάρχει θα φέρω μαζί μου το δικό μου πακέτο την Κυριακή αν θέλεις τζιαι δίνω σου το τζίνο.

- Pathfinder
Να σε καλα λεβεντη μου αλλα μεν φκεις που το προγραμμα σου...αν τυχειspyrosspyrou851 έγραψε:Έχω το τηλέφωνό σου, αύριο μόλις τελιώσω θα παώ να δώσω ένα γυρό να δω αν υπάρχει, θα σε πιάσω τηλέφωνο αν υπάρχει.Pathfinder έγραψε:Ρε φιλε εν και χαθηκε ο κοσμος...το δικο σου αφηστο για σενα δεν το θελω...εν για ρεζερβα που τα θελω γιατι απο οτι καταλαβα η δεν θα το ξαναφερουν η θα αργησει πολυ να ξαναερτειspyrosspyrou851 έγραψε: Aυτό ήταν να πω και εγώ να γλιτώσει ο Αλέξης απλώς τζιαμέ που πάμε εν γνωρίζω πόσο μακρυά είμαστε τζαι τες ώρες που τελιώνουμε για να φύουμε.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Δεν έχει πρόβλημα, μακάρι να έχει και θα τα κανονίσουμεPathfinder έγραψε: Να σε καλα λεβεντη μου αλλα μεν φκεις που το προγραμμα σου...αν τυχει

- spyrosspyrou851
Ούτε στο κατάστημα που τις βρήκα εμείναν.Pathfinder έγραψε: Να σε καλα λεβεντη μου αλλα μεν φκεις που το προγραμμα σου...αν τυχει

- Pathfinder
Να εισαι καλα Σπυρο...spyrosspyrou851 έγραψε:Ούτε στο κατάστημα που τις βρήκα εμείναν.Pathfinder έγραψε: Να σε καλα λεβεντη μου αλλα μεν φκεις που το προγραμμα σου...αν τυχει![]()
- Pathfinder
Ξερει κανενας που πουλουν καραβοπανο?σαν εκεινο που ειναι κατασκευασμενες οι σκηνες του στρατου..
-
- Full Member
έχει 2 στη λεμεσο, παφο ενηξερωPathfinder έγραψε:Ξερει κανενας που πουλουν καραβοπανο?σαν εκεινο που ειναι κατασκευασμενες οι σκηνες του στρατου..
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
- Pathfinder
Που περιπου στην λεμεσο η αν εχεις κανενα ονομα τηλεφωνοthemos328 έγραψε:έχει 2 στη λεμεσο, παφο ενηξερωPathfinder έγραψε:Ξερει κανενας που πουλουν καραβοπανο?σαν εκεινο που ειναι κατασκευασμενες οι σκηνες του στρατου..
-
- Full Member
+ο ενας εν στη φραγκλινου ρουζβελ, απο τα φωτα του λιμανιου αριστερα στα 50-60 μετρα στα δεξια ΓΙΑΓΚΟΥ το ονομαPathfinder έγραψε:Που περιπου στην λεμεσο η αν εχεις κανενα ονομα τηλεφωνοthemos328 έγραψε:έχει 2 στη λεμεσο, παφο ενηξερωPathfinder έγραψε:Ξερει κανενας που πουλουν καραβοπανο?σαν εκεινο που ειναι κατασκευασμενες οι σκηνες του στρατου..
+ο αλλος εν απεναντι που τον στεφανη κοντα στο φισκο και την cyta
που τον δευτερο επιασα καραβοπαννο για το γκαραζ του αυτοκινητου κ οταν τον ρωτησα γιατι ηθελα για την κασια του αυτοκινητου ειπε μου τον δευτερο, οτι εχει πιο εξειδικευμενα που τα δικα του ειπε
+επισης ρωτα στο victoria tents 77 77 79 92 μπορει να εχουν κατι που σου καμνει
αν εβρω τηλεφωνα στελλω σου φιλε
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».