Videos αποκλειστικά από μελή
- Athos 1978
- Full Member
Re: Videos αποκλειστικά από μελή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 14 Νοέμ 2013, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
- marinos.a
- Site Admin
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑAthos 1978 έγραψε:

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Κύριε Άθο έψω μια απορία..Athos 1978 έγραψε:
Επειδή τραβώ και εγώ κλιπάκια και δυσκολεύομαι λίγο με την τοποθέτηση της κάμερας.. Εσείς τι πατέντα εκάμετε; Μπορείτε να μου δείξεται μαζί με το πως είναι η κάμερα; Γιατί άρεσεν μου έτσι όπως είναι η ιδιομορφία του
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- Athos 1978
- Full Member
Απόψε να βάλω φωτογραφίαcyprohunter έγραψε:Κύριε Άθο έψω μια απορία..Athos 1978 έγραψε:
Επειδή τραβώ και εγώ κλιπάκια και δυσκολεύομαι λίγο με την τοποθέτηση της κάμερας.. Εσείς τι πατέντα εκάμετε; Μπορείτε να μου δείξεται μαζί με το πως είναι η κάμερα; Γιατί άρεσεν μου έτσι όπως είναι η ιδιομορφία του
Open mind for a different view.
-
- Full Member
Μαρίνο είναι η ιδια η καμερα και στα 2 βιτεο??? το δευτερο βιτεο ειναι πολλα σταθερο. ειναι επεξεργασμενο σε καποιο πρόγραμμα??
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- marinos.a
- Site Admin
ναι φιλε ειναι η ιδια κάμερα.
Για επεξεργασία χρησιμοποιώ το Pinnacle studio
Το δεύτερο βιντεο ειναι ποιο σταθερό διοτι το εχει κανει stabilize το youtube αλλα χάνει σε καθαρότητα
Σε οτι αφορά τη στήριξη της στο οπλο εγω εφερα αυτο που κρατα τη καμερα πολυ σταθερα. Ειναι απλα αναποδα αλλα το πρόγραμμα επεξεργασίας το φτιάχνει
http://dx.com/p/f-v-crab-claw-style-rot ... ver-184298
Για επεξεργασία χρησιμοποιώ το Pinnacle studio
Το δεύτερο βιντεο ειναι ποιο σταθερό διοτι το εχει κανει stabilize το youtube αλλα χάνει σε καθαρότητα
Σε οτι αφορά τη στήριξη της στο οπλο εγω εφερα αυτο που κρατα τη καμερα πολυ σταθερα. Ειναι απλα αναποδα αλλα το πρόγραμμα επεξεργασίας το φτιάχνει
http://dx.com/p/f-v-crab-claw-style-rot ... ver-184298
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
ok. Ευχαριστώ. θα το δοκιμασω το προγραμμα. Την δική μου εφαρμοσα την βασή της πας το καππελλουι, εν λιγο shaky φαση, αλλα προτιμω την παρα στες καννες.
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- marinos.a
- Site Admin
και εγω το προτιμώ. Απλα εχω και την επιλογή των κανων.

Πιστεύω οτι σε στατικά κυνήγια πρεπει να ειναι καλυτερη η επιλογη των κανών διοτι το ενδιαφέρον περιορίζεται στα μερικα δευτερόλεπτα πριν και μετα τη βολη. Ιδικα οταν εχεις τη δυνατότητα μικρής γωνιάς θέασης τοτε η οι κανες ειναι καλυτερη επιλογη διοτι μικραίνοντας το πλάνο θα πιάνει και τα πουλιά μεγαλύτερα.

Πιστεύω οτι σε στατικά κυνήγια πρεπει να ειναι καλυτερη η επιλογη των κανών διοτι το ενδιαφέρον περιορίζεται στα μερικα δευτερόλεπτα πριν και μετα τη βολη. Ιδικα οταν εχεις τη δυνατότητα μικρής γωνιάς θέασης τοτε η οι κανες ειναι καλυτερη επιλογη διοτι μικραίνοντας το πλάνο θα πιάνει και τα πουλιά μεγαλύτερα.
Si vis pacem, para bellum