Έλεγχος επιβλαβών
-
- Full Member
Re: Έλεγχος επιβλαβών
οπωσ εδιμωσιευτικε στην εφημεριδα πριν λιγεσ μερεσ συφωνισαν ολοι για παραχωριση αδειασ κατα παρεκληση για κυνηγι κορακοοιδων δηλαδι το ταμειο θηρασ υπουργειο εσωτερικων υπουρργειο γεωργιασ και εμεινε να δωσουν και οι οικολογοι τη συγκαταθεση τουσ αλλα οπωσ φαινετε δεν την εδωσαν .φιλοι μου ειμαστε η μονη χωρα τησ εθρωπησ που οι οικολογοι ελεγχουν το κυνηγι 100%.περασαν νομοθεσειεσ που οι τησ ομοσπονδιασ εκοιμουντο βαθεωσ .με αποτελεσμα να ελεγχουν τα παντα οι οικολογοι .πολυ φοβαμε οτι θα γινουμε προτυπο η μοντελο προσ μυμηση και για αλλεσ χωρεσ τησ ευρωπησ .προσπαθισαν και τα καταφεραν τα αδυνατα .σε αλλεσ χωρεσ ουτε που τουσ λαβανουν υποψην και εμεισ τουσ δωσαμε τον κυριαρχο λογο για τα κυνηγετικα δρωμενα .τουσ βαλλαμε διαχιριστεσ του κυνηγιου μασ .και επειδη οι οικολογοι εχουν ενα δογμα αφηστε τη φυση απο μονη τησ να φροντιση ασπρη μερα για το κυνηγι δεν θα δουμε .πηγενετε στη περιοχη σταυροβουνι -κορνοσ να δειτε τα χιλιαδεσ πευκα που ειναι ξεραμενα .τα εφαγε η καμπια και επειδη περασαν οι οικολογοι νομο για απαγορευση των αεροψεκασμου ξεραναν ολα .και τι ειπαν για το κακο αυτο .φταιει η ανοβρια και ξεραναν .σε μια περιοχη που ειναι απο τισ ποιο βροχερεσ του νισιου κορνοσ .και γιατι δεν ξεραναν τα πευκα τησ κοσιησ του αλεθρικου και τησ μενογιασ ? ετσι και μασ ελιγοστεψαν τα περδικια επιασαν απωστια ελιγωστεψαν οι λαγοι επιασαν αρωστια .ευκολο πραγμα και γρηγορι μειωση αφου οι αρρωστιεσ που αναφερουν αποδεκατιζουν σε λιγεσ μερεσ μεγαλουσ αριθμουσ χωρισ να προλαβη καποιοσ να αντιδραση .καθαρο το πραμα οστι να το καταλαβουμε εχαθικαν οι λαγοι .ειμαι 25 χρονια κυνηγοσ και ουδεποτε μου ακουσα τετοια αρρωστια να κτυπηση το θυραμα .υπηρχε τοση παρανομια λαθροθηρια που παλε η κυπροσ ηταν γεματη λαγουσ ουδεποτε θημαμε ουτε απο αφυγησεισ πιο παλιων κυνηγων να ξανασυνεβικε κατι τετοιο .
-
- Full Member
VALANTIS έγραψε:φιλε δε το τουτο http://www.youtube.com/watch?v=8sOw3mCz ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=HE2joKc7CoI
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΟΡΩ....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΟΥΤΟΥΣ...ΑΣ ΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ BSA (R10)
O TΡΙΤΟΣ ΕΙΧΕ 5,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΥΤΗ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- FRANCHI
- Full Member
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FRANCHI την 12 Ιουν 2013, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ....ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ......ΑΛΛΑ ΔΥ-ΣΤΥ-ΧΩΣ!!!!!!FRANCHI έγραψε:Μπράβο φίλε![]()
-
- Full Member
tou xronu tha iparxei organwmeno kinigi file
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ?dangerous έγραψε:tou xronu tha iparxei organwmeno kinigi file
-
- Full Member
Δώστους να κάτσουν ρε Σολων. Εν που την πισίνα που τους πέζεις, που το πέρασμα που μου είπες....solon loyka έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΟΡΩ....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΟΥΤΟΥΣ...ΑΣ ΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ BSA (R10)

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ.....ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑLEFKIOS έγραψε:Δώστους να κάτσουν ρε Σολων. Εν που την πισίνα που τους πέζεις, που το πέρασμα που μου είπες....solon loyka έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΟΡΩ....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΟΥΤΟΥΣ...ΑΣ ΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ BSA (R10)
O TΡΙΤΟΣ ΕΙΧΕ 5,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΥΤΗ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!![]()
![]()
![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ