Την συγκεκριμένη σολα την ειχα εγω σε μποτες, πολυ σκληρη και σε βρεγμενο καθολου κρατημα. Ιδικά σε πετροτοπους.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Βασικα το τελικο σπρωξιμο που γινεται απο το ποδι οταν ανεβαινεις και εισαι σε κλιση...οχι στην ευθεια....το κανει εξ ολοκληρου το προστινο σημειο της μποτας......με αυτο το λειο κομματι που υπαρχει στην ακρη δεν θα ειναι βοηθητικο σε αναρριχηση...δεν εχει κατι που να κρατα!ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε η αληθεια να λεγετε ηταν μια χαρα καλο κρατημα δεν δυσκολευτικα .
Εξαρτατε και που κυνηγας βεβαια!
Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
- Prestige 8
- Full Member
Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
-
- Full Member
Γνωριζει κανεις που μπορουμε να βρουμε τα SALOMON στην Κυπρο?? Αν υπαρχει αντιπροσωπος!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- Γιατρός
- Full Member
Αν δεν τα φορέσεις ΜΗΝ τα παραγγείλεις από το διαδίκτυοvti-chris έγραψε:Γνωριζει κανεις που μπορουμε να βρουμε τα SALOMON στην Κυπρο?? Αν υπαρχει αντιπροσωπος!
Συνήθως θέλεις 1-2 size παραπάνω
Έρχονται στενά και μικρά
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
- Full Member
Υπαρχουν στην Κυπρο ομως για δοκιμη?? Απο Γερμανια καποια μοντελα Gore-tex ερχονται με 80-90ευρω.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-
- Full Member
Φιλε Κρις,vti-chris έγραψε:Γνωριζει κανεις που μπορουμε να βρουμε τα SALOMON στην Κυπρο?? Αν υπαρχει αντιπροσωπος!
salomon ειδα στα sports direct αρκετα μοντελα. Τωρα αν φερνουν αυτα που θελεις εν αλλο θεμα.
-
- Full Member
Ok.Ευχαριστω.
- B725 Sporting
- Full Member
Φίλε ένας σειράς μου καταδρομέας αγόρασε ένα ζευκάρι belleville που το ίντερνετ, που δαμέelcos έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΕΧΩ BELLEVILLE ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΑΣΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΑΖΕΙ ΣΟΛΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.
Practical Tactical
Αν δέν κάμνω λάθος η στο Η&Α στο στρόβολο έφερε λία ζευκάρα σε στο η στο blue army.
- Γιατρός
- Full Member
Αν ήμουν στρατιωτικός θα έπαιρνα μόνο Altberg μπότες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- B725 Sporting
- Full Member
Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορίαχω
Έχω ένα ζευκάρι biom hike ecco, κυριολεκτικά έκοψα τους μόνο σε ασκήσεις κάπου στα 150-200km. Το μόνο αρνητικό τους εν λίο πιο βαρετό που ένα κοινό άρβυλο, τζαι οτι εσχιστήκαν λίο, αλλα έχουν 2 χρόνια εγγύηση , πέρνεις τα πίσω τζαι διούν σου άλλα τζαινούρκαΓιατρός έγραψε:Αν ήμουν στρατιωτικός θα έπαιρνα μόνο Altberg μπότες
- Anthimos
- Moderator
Μαγκες οι δικες μου εισηγησεις για αρβυλα ειναι
DIOTTO (Οχι μονο το No SCRATCH εχει 2-3 μοντελα )
LOWA σειρα HUNTING GTX
AKU ( GTX series !! Jager evo gtx , SilVA Gtx)
DIOTTO (Οχι μονο το No SCRATCH εχει 2-3 μοντελα )
LOWA σειρα HUNTING GTX
AKU ( GTX series !! Jager evo gtx , SilVA Gtx)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!