Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
- MARIOSE
Re: Μπότες Παπούτσια για κυνήγι / πεζοπορία
Φίλε το cordura είναι πολύ ανθεκτικό υλικό, ίσως και πιο ανθεκτικό από το δέρμα.
-
- Full Member
Warrior έγραψε:Κοπελια εδοκιμασα τα AKU PILGRIM HL GTX απο ενα φιλο που φορα το ιδιο size. Εν πολλα ελαφρυ και ανετο με τελεια εφαρμογη, σαν αθλητικο. Προσωπικα εχω σε μεγαλη εκτιμηση τα AKU, αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν ειναι δερμα παντου. Ενα μεγαλο μερος του ειναι cordura και δεν ξερω κατα ποσον θα αντεξει το υλικο αυτο σε δυσκολα μερη, δηλαδη ψηλα σε βουνα με πολλη πετρα και ρασια. Τα δοκιμασε καποιος συνκηνυγος; Ακουω αποψεις που μπορει να βοηθησουν. Πραγματικα ομως μιλαμε για πολυ ανετο παπουτσι και ειναι αυτο στην φωτο.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ποιος τα πουλα στην κυπρο?
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- Warrior
- Full Member
AETOΣ στην ΔευτεράARRWSTOSFASSAS έγραψε:Warrior έγραψε:Κοπελια εδοκιμασα τα AKU PILGRIM HL GTX απο ενα φιλο που φορα το ιδιο size. Εν πολλα ελαφρυ και ανετο με τελεια εφαρμογη, σαν αθλητικο. Προσωπικα εχω σε μεγαλη εκτιμηση τα AKU, αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν ειναι δερμα παντου. Ενα μεγαλο μερος του ειναι cordura και δεν ξερω κατα ποσον θα αντεξει το υλικο αυτο σε δυσκολα μερη, δηλαδη ψηλα σε βουνα με πολλη πετρα και ρασια. Τα δοκιμασε καποιος συνκηνυγος; Ακουω αποψεις που μπορει να βοηθησουν. Πραγματικα ομως μιλαμε για πολυ ανετο παπουτσι και ειναι αυτο στην φωτο.
-
- Full Member
Warrior έγραψε:AETOΣ στην ΔευτεράARRWSTOSFASSAS έγραψε:Warrior έγραψε:Κοπελια εδοκιμασα τα AKU PILGRIM HL GTX απο ενα φιλο που φορα το ιδιο size. Εν πολλα ελαφρυ και ανετο με τελεια εφαρμογη, σαν αθλητικο. Προσωπικα εχω σε μεγαλη εκτιμηση τα AKU, αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν ειναι δερμα παντου. Ενα μεγαλο μερος του ειναι cordura και δεν ξερω κατα ποσον θα αντεξει το υλικο αυτο σε δυσκολα μερη, δηλαδη ψηλα σε βουνα με πολλη πετρα και ρασια. Τα δοκιμασε καποιος συνκηνυγος; Ακουω αποψεις που μπορει να βοηθησουν. Πραγματικα ομως μιλαμε για πολυ ανετο παπουτσι και ειναι αυτο στην φωτο.
ευχαριστω φιλε
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
- Full Member
ΕΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΙΣ VIKING ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ
ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
-
- Full Member
Αποφάσισα να πάρω Lowa αλλά δεν έχω καταλήξει στο ύψος που θέλω ναχουν οι μπότες. Μεταξύ 8 και 11 ιντσών ποιες θα προτείνατε; Περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι άνετες στο περπάτημα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ηλίας
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ηλίας
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
upland φίλε είναι καλό ύψος και πολύ ανθεκτικά ούτε πολύ ψηλά ούτε κοντά ιδανικα΄για πολύωρο περπάτημα
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Ευχαριστώ για την απάντηση κ. Διαχειριστή. Τελικά πήρα τα Ζ-11S που είναι στρατιωτικά άρβυλα. Είναι πιο ψηλά από τις μπότες που μου προτείνατε αλλά είναι πολύ αναπαυτικές. Έχουν ήδη δοκιμαστεί σε 3ωρο περπάτημα στο βουνό σε δύσκολο τερέν και οι αρχικές εντυπώσεις είναι πολύ καλές.